- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sundesz
addikt
"Örülök én is, hogy vannak most olcsó 5850-ek, de jó lenne, ha lehetne is kapni, és nem kellett volna erre az árcsökkentésre ennyit várni."
Igazából már több, mint egy hónapja jött ki a Sapphire ezzel a limitált Xtreme sorozatal, és aki akart maradéktalanul tudott venni tényleg jó árban 5850-et. Most azonban tényleg nem olyan egyszerű beszerezni a nagyobbik tesót.
-
atti_2010
nagyúr
De most van árcsökkentés, az Nvidianál meg nincs és nem is lesz, nem az a lényeg hogy a fórumozók honnan vásárolnak hanem hogy egy használt termék árát sohasem hasonlítjuk egy vadi újéhoz, mellesleg bámulatos milyen indokokat tudnak még az Nvidia hívők előhúzni, mikor már sem a teljesítmény sem a fogyasztás sem pedig az ár nem működik akkor használt termék árát hasonlítják a vadi újhoz.
Ha kapható is lenne a kártya , akkor alapvetően igazad lenne az ár/teljesítmény tekintetében.
Barmikor tudok szerezni ha nem Zafirost akkor Asust, de nem csak én mert sok áruházban kapható, az Asus csak most kezdi és lesz követője is.
-
atti_2010
nagyúr
Én az alázást az egészre értettem, teljesítmény+fogyasztás+ár, és ne hasonlíts egy használt GTX-et egy vadi új kártyához mert ha kiviszel barmit az üzletből a következő sarkon már -25% adod el, azt a mikrollag baromságot meg vedd úgy hogy el se olvastam.
asszem ezt nem nekem írtad de igen neked csak utólag szerkesztettem és nem voltam biztos hogy ő is elolvasta.
-
atti_2010
nagyúr
Nézd én nem azt állítom hogy egy GTX 460 1GB nem lehet meglenni, de : ha kikap teljesitmenyben fogyasztásban és jóval drágább is nem igen lehet ajánlgatni mint az 5850 alternatívája, ráadásul nézd egyre több gyártó kezdi 30k körul árulni az 5850-et, ha pedig nemrég váltottál AMD-rol Nvidiara az bizony egyrészt pech másrészt tájékozatlanság mivel tudnivaló hogy az AMD jóval olcsóbban gyártja a kártyait és ha kell nagyon alacsonyra teheti a mércét.
..látod ? a Te fogyasztásod is több, erről ennyit Ember, 3,6 GHz-re van húzva a procim ha alapra teszem akkor 64W fogyaszt a gép.
-
MrCsiT
addikt
..nem ollóztam semmit, Te linkelted a képet, amin kevesebbet fogyaszt a 460 1 GB az 5850-nél , hm ?!
..az 5850 Extreme a maga alacsony árával a beszélgetéstől függetlenül best-buy termék, és nekem is csak azért van épp nVidia kártyám, mert ez tetszett meg , és mert a Giga 6850 OC nem hozta azt a teljesítményt, amit vártam tőle 5750 után.
..látod ? a Te fogyasztásod is több, erről ennyit
-
atti_2010
nagyúr
Te kiollóztad a 460 768MB fogyasztását de teljesítményben jóval gyengébb 5850-nél? az árakról ne is beszeljünk, tulajdonképpen nem értem mit akarsz??? Itt a GTX 460 agyba főbe van verve, mint fogyasztásban mint teljesitmenyben és az árakat nem is jó említeni.
megkérdőjelezem a fogyasztási adatot, és nem véletlenül kérdezem a Tiédet
73W fogyaszt IDLE.
-
atti_2010
nagyúr
Ugye csak kicsit nézel hülyének minket? Azért vegyen gtx 460-at jóval drágábban mert 2W kevesebbet eszik IDLE, ennél amatőrebb hozászolást már évek óta nem láttam, viszont load 9W fogyaszt többet már nem számít, de 205-tol 245-ig nem 9W van vagy rossz lennék matekból? Ugye nem a 768 MB változatot ajánlgatod mert az csúnyán kikap a 5850-től.
-
atti_2010
nagyúr
Nem támadom mert nem mentem tróllkodni a 460 topikba mint egyesek idetróllkodnak a Radeonba, a memória ne nagyon foglalkoztasson csak nem frissítem minden nap az aláírásomat, amúgy meg mi a gond elromlott a zöld mikulás szánja és nem jönnek az ajándékok? Salyát választás, hardvert lehet venni jót olcsón és méregdrágán is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Fotók, videók mobillal
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rövid videón a Titan Quest II
- Futás, futópályák
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest