Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso Ro
senior tag
Ha netezel és néha meg akarsz nézni egy filmet,akkor én ajánlanám neked az asztali gép eladását,és egy NettopPc-be való beruházást NAS-sal,vezeték nélküli billentyűvel.
NettopPC-n atom procival szinte mindent lehet,persze legalább D510-es procival(játékot azért nem kell erőltetni).Bele SSD így se hangja se hője.Mellé tárhelynek NAS,és már kész is a multimédiás otthonod.
Fogyasztása terhelve!!! : 60W(vinyóval) SSD-vel kevesebb -
Zso Ro
senior tag
Nincs 2Gb minimuma,inkább csak ajánlott.Csakúgy,mint a sok mag sok giga memória.Attól még vígan elkocog 2gigán is,nem is rosszul.
Azt tanácsolom,hogy új gép vásárlásáig ne is nagyon nézz fel a fórumokra,mert mint látod,megy a sár dobálás a két nagy vállalat mellett/ellen elkötelezett fórumozók között.
-
Zso Ro
senior tag
Igen,ez 1x8 és 1x6os csatival van.Nekem Xtreme van és a 2x6os mellett rettentő halk és hűvös.Épp most futtattam 3DMark1-et 825/1200Mhz-en és 62fok volt a maximum.(alapfeszen)
Az XP 4GB-ot tud kezelni 32bites mivoltja miatt,de én nem is írtam,hogy 2Gb kevés vagy sok,csupán hogy menne az 1600on is,ha megpiszkálod.Én azért lehet hozzácsapnék még 2 modult és Win7re váltanék.Éreznéd a különbséget.Számomra is örvendetes,hogy a 4850 után ez már visszaveszi az órajeleket.
-
Zso Ro
senior tag
Az Asus-t előbb linkelte Plutor
Asus 5850Sajnos a Gigabyte 6850OC-je visszakúszott 39600ra,pedig már járt lentebb az egyik felkapott bolt palettáján.
Egyébként nem tartalak hülyének,ha jogtiszta,akkor ragaszkodj hozzá persze ezzel a konfiggal.A PVA-val semmi probléma,nekem IPS paneles van,mivel egyik haverom eladná,de senkinek nem kellett a hardveraprón,így kölcsönben nálam egy ideig.
(Philips 24''- még most is eladó)
Viszont ekkora felbontásban felesleges 5850-et venned.Inkább ha majd gépet cserélsz,akkor gondolkodj komolyabb VGA-n,addigra sokat esik a most elitbe tartozó kártyák ára.
Az első mondatod nem giazán értem.Nem bír az XP 1600Mhz-es ramot?Ezt honnan vetted?
A procid 1333Mhz-es FSB-t tud,rángasd meg 1:1es osztásban és máris jön a nagyobb memória órajel.Milyen deszka van alatta? -
Zso Ro
senior tag
válasz
OldJohnny66 #68 üzenetére
A linken nem feltétlen látszódik pontosan a különbség,ahogy írják más drivert használtak,és ez igencsak befolyásolta az eredményeket.
(#61) sz_abika:
Ez a [link] talán hitelesebben mutatja be a különbséget. -
Zso Ro
senior tag
"jópár hónapja már alaposan kiveséztük" link rossz helyre mutat.Javításra szorulna a teljesség kedvéért.
-
Zso Ro
senior tag
Eddigiek alapjan meg nem ment 60 fok fole 800/1100Mhz-en.8cm-es plussz huto beteve merolegesen ala,ami elszivja a hazba aramlo meleg levegot.
TRIX-ben nem adtam meg plussz feszt neki,majd magasabb orajeleken esetleg ha keriTheChos3nOne: 4850-rol valtottam en is.COd-on kivul massal nem jatszok,ott pedig az MW2 szoftver limites,BO-ban levo gyorsulas meg nem egetrengeto,de azert erezheto.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest