- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
De most van árcsökkentés, az Nvidianál meg nincs és nem is lesz, nem az a lényeg hogy a fórumozók honnan vásárolnak hanem hogy egy használt termék árát sohasem hasonlítjuk egy vadi újéhoz, mellesleg bámulatos milyen indokokat tudnak még az Nvidia hívők előhúzni, mikor már sem a teljesítmény sem a fogyasztás sem pedig az ár nem működik akkor használt termék árát hasonlítják a vadi újhoz.
Ha kapható is lenne a kártya , akkor alapvetően igazad lenne az ár/teljesítmény tekintetében.
Barmikor tudok szerezni ha nem Zafirost akkor Asust, de nem csak én mert sok áruházban kapható, az Asus csak most kezdi és lesz követője is.
-
atti_2010
nagyúr
Én az alázást az egészre értettem, teljesítmény+fogyasztás+ár, és ne hasonlíts egy használt GTX-et egy vadi új kártyához mert ha kiviszel barmit az üzletből a következő sarkon már -25% adod el, azt a mikrollag baromságot meg vedd úgy hogy el se olvastam.
asszem ezt nem nekem írtad de igen neked csak utólag szerkesztettem és nem voltam biztos hogy ő is elolvasta.
-
atti_2010
nagyúr
Nézd én nem azt állítom hogy egy GTX 460 1GB nem lehet meglenni, de : ha kikap teljesitmenyben fogyasztásban és jóval drágább is nem igen lehet ajánlgatni mint az 5850 alternatívája, ráadásul nézd egyre több gyártó kezdi 30k körul árulni az 5850-et, ha pedig nemrég váltottál AMD-rol Nvidiara az bizony egyrészt pech másrészt tájékozatlanság mivel tudnivaló hogy az AMD jóval olcsóbban gyártja a kártyait és ha kell nagyon alacsonyra teheti a mércét.
..látod ? a Te fogyasztásod is több, erről ennyit Ember, 3,6 GHz-re van húzva a procim ha alapra teszem akkor 64W fogyaszt a gép.
-
atti_2010
nagyúr
Te kiollóztad a 460 768MB fogyasztását de teljesítményben jóval gyengébb 5850-nél? az árakról ne is beszeljünk, tulajdonképpen nem értem mit akarsz??? Itt a GTX 460 agyba főbe van verve, mint fogyasztásban mint teljesitmenyben és az árakat nem is jó említeni.
megkérdőjelezem a fogyasztási adatot, és nem véletlenül kérdezem a Tiédet
73W fogyaszt IDLE.
-
atti_2010
nagyúr
Ugye csak kicsit nézel hülyének minket? Azért vegyen gtx 460-at jóval drágábban mert 2W kevesebbet eszik IDLE, ennél amatőrebb hozászolást már évek óta nem láttam, viszont load 9W fogyaszt többet már nem számít, de 205-tol 245-ig nem 9W van vagy rossz lennék matekból? Ugye nem a 768 MB változatot ajánlgatod mert az csúnyán kikap a 5850-től.
-
atti_2010
nagyúr
A Te VGA-d hogy muzsikál? Nagyon jól működik, szinte hangtalan és alig melegszik meg max terhelésen is, a 4850 ért ha gyorsan akarod eladni 15k kaphatsz de szerencse függő is, ha gyorsan akarsz venni egy 5850-et jó árban nem érdemes kitartsad az árát de ha 6xxx re pályázol akkor igen, viszont ha egyre másra jönnek a jóarásított 5850 kártyák az nagyon le tudja verni a használt piacot.
-
atti_2010
nagyúr
-
atti_2010
nagyúr
Hát igen, most már megteheti minden gyártó hogy az 5xxx szériát olcsón kiseperje, eddig kiárulták magukat rendesen volt haszon a cuccon most pedig a maradékot baráti áron kiszórják, 4-5 éve ez elképzelhetetlen volt, hajrá AMD végül is mi járunk jól, még az Nvidia hívők is mert ugye azoknak az árát is rombolja, ha nem is vészesen.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #103 üzenetére
A 4850-ért kaptál volna 10k +10k megért volna a csere, szerintem.
= Zk = Nem hiszem mert nagyon hamar elkapkodták, esetleg ha meg jönnének ilyen akciók akkor igen.
-
atti_2010
nagyúr
Nem támadom mert nem mentem tróllkodni a 460 topikba mint egyesek idetróllkodnak a Radeonba, a memória ne nagyon foglalkoztasson csak nem frissítem minden nap az aláírásomat, amúgy meg mi a gond elromlott a zöld mikulás szánja és nem jönnek az ajándékok? Salyát választás, hardvert lehet venni jót olcsón és méregdrágán is.
-
atti_2010
nagyúr
Megint megérkezett az AMD télapó, kár hogy nyáron járkál és nem karácsonykor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OpenWRT topic
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest