- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikemyers133
csendes tag
Sziasztok,
Sapphire HD5850 vásárlás előtt állok.Az adott hogy kell neki az 500W-os táp.Csak azt nem tudom hogy a gyárilag 2*6Pin-es csatlakozós kivitel kiváltható-e 6PIN Molex átalakitó adapterrel?Mivel a tápomnak nincs ilyen.Van valami különbség?Köszi!
-
JohnnyX
őstag
Mindenki váltott, hogy nincs hsz?
Én pont holnap cserélek erre. -
Labolt
csendes tag
válasz
Turbolada II #251 üzenetére
Nem bírta a tuningot?
-
Turbolada II
őstag
RIP Nagyon szerettem az Xtremet. Bár a közös múlt csak 3 hétig tartott.
-
Riuko
senior tag
Nekem is hoztak 1et, átvételkor még ők fizettek 5 ezret
-
stifi
senior tag
válasz
Turbolada II #246 üzenetére
ismerős, nagyker, beragadt készlet
hiába eladhatták volna 40-ért is bárkinek, előbb megkérdeztek kell-e 22-ért -
stifi
senior tag
válasz
Turbolada II #244 üzenetére
és az 5870 is kifutott már, én még abból szereztem egyet ócsóért, mert a fenti 5850-et végül nem szállították le..
jobb is az 5870-es 22k HUF-ért -
Turbolada II
őstag
válasz
SteveWhisley #243 üzenetére
Biztos hogy nem fogsz ilyet már találni. A 2K-s szállítási díj is ajándék lenne, ha 35K körül tudnál venni ilyen kártyát. Cseppet lekéstél róla, már csak HD 6850-est fogsz tudni venni.
-
SteveWhisley
csendes tag
Sziasztok, jó napot!
Nekem rohadtul (bocsánat a kifejezésért) bejön ez a Videókártya, viszont már tűvé tettem mindent, de sehol nem találok.Egyedül Budapesten, viszont ott rendelni kell, nagyon messze van, és rengeteg lenne a ráfizetés(Kiszállítási díj).Ezért a segítségeteket kérem.B.-A.-Z megyében lakom , nem messze Miskolctól.Hiába keresgélem, nem találom.Ennyire ritka lenne? Szeretném, ha egy segítő ember megoldaná a problémám, és legjobb lenne ha a bolt Miskolc,-környékén lenne.Ha valamelyikőtök találna, kérem jelezze.Segítségeteket előre is köszönöm!
-
_stick_
őstag
Hali!
Itt s feltenném a kérdésem. -
Petya1981
tag
Sikerült nekem is vennem egy ilyen kártyát, minden rendben csupán az oc nem megy acélosan rajta 800/1200 core/ram -nál állt meg a tudományom. Van valakinek tapasztalata OC ügyben?
-
Zsigi72
aktív tag
-
thomasa
senior tag
O, bakker, most olvastam a cikket, én is lecserélném ennyiért a kártyámat, de már sehol sem találok ilyet.
-
Kapható még valahol a kártya? Jobb ár/érték aránya van ennek, mint úgy általában a HD6850-eknek?
-
Turbolada II
őstag
Valakinek már halt meg ilyen kártyája?
-
Dasuud
csendes tag
A teljesítmény mellett, a dizájnt se hagyták el...
-
Koley
tag
Tényleg nagyon megéri az árát
-
IO.sys
őstag
Bocs ha nem érdekes vagy ésszerű a kérdés, de engem nagyon érdekelne. Pls válaszoljon rá valaki, akinek van elképzelése a dologról: [link]
-
Bodz
nagyúr
válasz
- = Zk = - #227 üzenetére
Még mindig vehetsz pl. jó árasított 6870-et 39-ért.
-
Bandit21
addikt
Két hete hétfőn rendeltem egy helyről, akkor azt mondták péntekre lesz. Aztán azt mondták 2 hét múlva lesz, az ma járt le. Felhívtam őket, azt mondták beteg lett aki a beszerzést intézi, ezért nem jött. Visszakérdeztem, hogy azért nem jött szállítmány, amit rendeltek, mert beteg lett aki rendelte? Válasz: igen. De jövő hét elején már valószínű.
Hát eddig vártam, és rendeltem máshonnan egy giga 5850oc-t, 38-ért, ami raktáron volt, és hétfőn hozzák is.
Aki a "majd érkezik x db, és ebből lesz a Tied is"-re vár, hát azt kell mondjam ne reménykedjen sokban. Ettől függetlenül remélem mindenki végül olyan áron jut hozzá, amit remélt, csak nem volt jó ez a majd 3 hét várakozás. -
- = Zk = -
félisten
úgynézki lemaradtam erről az "akcióról".
sebaj, kénytelen leszek beérni egy 5770CF-el -
madgie
titán
válasz
Turbolada II #223 üzenetére
"Aki ilyen árak mellett GTX 460-ast vesz az nem teljesen 100-as."
Vagy csak nem akar két hetet várni, hátha beszerez valaki akciós 5850-at. Van, akinek többet ér az párezer forintnál, hogy a megszokott helyről, raktárról megkapja a hasonló tudású, de más nevű cuccot. És még szerintem hülye sem lesz ettől
-
Bogyó bá'
nagyúr
Kösz!
Valóban 55%-on megy a ventije IDLE-ben, és ez eléggé meglepőnek tűnt elsőre. Ja, meg a fogyasztása is a gépnek: Eddig enyhén tuningolt 4830-cal max 240W-ot vett fel hálózatból fullra kiterhelve, ez most laza 320W-ra nőtt....
Ja, és végre nem szaggat a Crysis 2 1680x1050-ben, "Hardcore" beállításokkal sem. Az eddigi 12-17 fps helyett most 30-50 között változik. Eddig csak "Gamer" beállításokkal lehetett használni.
kieg.: Venti k*rva hangos viszont a 4830-hoz képest...
-
madgie
titán
Mert a jobb felső sarokban nem lagzik az egér hónapok óta? Nekem csinálta. Meg nem volt néha robbanás effekt BC2-ben, windowson belül meg minimális tuning hatására vagy az idle órajel szűnt meg, vagy HD videónál sem váltott fel róla. De sebaj, Display Portnál ugyanazt a hibát csinálta, amit előtte az 5770 fél évig: játék közben random feldobta, hogy a win7 kevesli az erőforrást az aero-hoz, kapcsolja le? Persze a "nem és jegyezd meg vazze" nem volt értelmezhető számára, következő alkalommal valószínűleg feldobta... persze a harc közepén.
Persze tuti csak nálam csinálja, meg user error, csak ebben az a gáz, hogy nem azonos hardvereket használtam az utóbbi években, konkrétan csak a ramom ugyanaz vagy három éve, azon kívül minimum három komplett alaplap-cpu-vga cserén vagyok túl.
És nem, nem mondom azt, hogy nVidia-nál nincs bug. Hogyne volna. De most nem arról van szó
-
MrCsiT
addikt
válasz
atti_2010 #157 üzenetére
Most látom: itt 3 wattal jobb terhelve az 5850 fogyasztása a teszt szerint. Ez aztán "sokkal" jobb, ugye ?
Vigneau írta itt , hogy kb. egyforma a fogyasztás.
Itt ír egy újabb ember a lag-okról.
Talán mégsincs aranyból minden AMD kártya, ( és "másból" az nVidia )
Nem érdekel a +10-15% százalék teljesítmény, ha cserébe néha kivágnám a gépből a kártyát, mert gondok vannak vele - máris nem annyira lesz jó választás.
Lehet, hogy a hibák csak 1000-ből 1 kártyánál jelentkeznek, de akkor itt fórumon peches emberek járnak ?!
..és kéretik ezeket a tényeket nem "csak úgy" levegőnek nézni
-
Ribi
nagyúr
Legtöbben webshopból rendelték. Pixmania és mégvalahonnan.
Hozzájuk elég sok érkezhetett. Én az első rendelési hullám beérkezése után rendeltem és 2 nap múlva meg is kaptam. Mostmár rendelni sem nagyon lehet honnan. -
po1son
addikt
de kívánom, hogy ti járjatok több szerencsével
-
zebrafish
tag
Én pár napja rendeltem és izé.. több helyről is
. Lehet hogy egyik se jön meg, de az is lehet, hogy mindkettő.. ha ez az egyébként valószínűtlen helyzet állna elő szerintem nem lesz behéz találni valakit aki átveszi az egyiket helyettem.
-
-
redmonk'
tag
Egyáltalán sehonnan senkitől nem lehet már megkaparintani egy ilyet?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Sajnos az akciós Sapphire 5850-ről végképp lemaradtam, így némiképp többért sikerült 5850 tulajjá válnom egy órával ezelőtt. 38.990,-
Kipróbálni csak holnap este fogom tudni, akkor érek haza, most csak egy netbookról pötyögök....
A hűtője valami brutálisnak tűnik, biztos van benne tuninglehetőség.
Erősen vacilláltam a Sapphire 6850 (40.200,-) és e között. Igaz, hogy az MSI 5850 TwinFrozr picit erősebb, meg még olcsóbb is, de a tápomon aggódom kicsit: 4 magos Athlon X4-640 + ez a kari nem fogja-e hazavágni a 400W-os Hipro tápomat? -
Padisah
tag
Aki már tud az írhatna feszemelés nélküli stabil emelt órajeleket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest