- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
DFB
tag
Igaz, ajánlott a 2G.Egyszer már leteszteltem a gépet mikor megjelent a W7.Menne rajta.
Azért felnézek néha.Most sem jöttem volna ha nem olvasom azt az ominózus cikket.
De amint látom ennek egy hónapja kellett volne megjelenni, vagy megtalálnom, nem amikor már sehol sincs.
Nem tudom mikor lesz új gép.Lehet megelőzi egy noti, ha az életem úgy hozza és szükségem lesz rá. Most még nincs.
(Az új Acer TimelineX lehetne a befutó jelenleg nem mellékesen a hosszú aksi idő miatt-Ezeken is nehéz eligazodni ha számt az ár is)
Én nem veszem olyan komolyan a dolgot, nem is értek ilyen mélységig hozzá. -
DFB
tag
Ezt az Asust már láttam, De nem 2x6-os hanem 1x6, meg 1x8-as a csatija.Nekem meg ha jól emléksze 6-osok vannak a tápon.És a Sapphiron is 2x6-os van.
Az alaplap bírná az 1600-at (Giga P45T-DS3), de nem tudtam rá beállítani.Egyébként sem értek hozzá.
A memóriával az a gond, hogy az XP max 4G-t(picit kevesebbet) tud kezelni.A rendszer 2 meg a VGA 1, marad egy de Dual chaneles és oda még 2x1G kellene.
Tudom hogy nem lenne kihasználva a VGA, főleg a fogyasztás ami piszkálja a csőröm, mert a 4850 nem veszi vissza a fogyasztást a terheléstől függően.Legfeljebb fel tudnék állítani mindent a max-ra.Gondoltam 15-20körül még megérné rákölteni.Picit CPU limites lenne.Az utóbbi időbenszarakodott a Bootolásnál.Elvittem a szervízbe, ott jó volt, most azóta megy.
Mostanában láttam egy két IPS panelost, de általában csak TN szokott lenni.Annak idején is ritka és jó drága volt.Ma már más a helyzet de nem sűrün van.Talán elég lenne egy 21-22"-es is majd később. -
DFB
tag
Szia
2x1G 1600-as, de szerintem csak 1333-on megy.(Többet nem birna az XP)
A Monitor 19" PVA paneles.Tudom ez manapság nem nagy felbontás, de mi van ha elöbb ki kell cseréljem a monitort, mint a gépet, mert pl.:bedöglik.Szóval nem a monitorhoz nézném a VGA-t.
Biztos hülyének tartasz,de azért nem váltok W7-re, mert ez kb 2,5 éves gép jogtiszta softwerekkel.(Még a sulinetes időkből OEM- az előző konfigomból örökölte).W7 ből is csak az OEM-et tudnám megvenni, az sem kevés, és ha kicserélem a gépet, akkor nem vagyok benne biztos, hogy arra még rámegy.
Hol láttad az Asust?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Windows 11
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- YouTube
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest