- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
Szellem. #6113 üzenetére
Az semmi.
Nekem samsung szerviz azt mondta a galay gio-ra, hogy természetes, hogy a kijelzőn a műanyag lekopott(bemattult, lejött a felső réteg), mert ezt a telefon élettartama alatt legalább egyszer cserélni kell(ene).
Na ezt adják le a reklámokba... pfff...
Sajna a teló bolti garis volt, csak megmutattam neki (ha már arra jártam), hogy ez egyedi eset-e, de azt mondta, hogy ez ilyen.
Soha többet samsung. -
Kornel
veterán
válasz
Szellem. #6109 üzenetére
ne félj a multiloadertől, én is féltem, de könnyen ment.
előtte az alattam említett KL6-ot rakták fel márkaszervizbe, mert a teló külföldi, így a KIES nem frissíti, de lassú is volt, fagyott is, és a végén teljesen elszállt, se kép, se hang, ekkor mérgembe felraktam a multiloaderrel az itt ajánlott verziót, azóta ég és föld. -
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Szellem. #3103 üzenetére
Csak ennyit tudok róla, mert én nem próbáltam a droidot a Wave-re tenni:
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Szellem. #2932 üzenetére
http://www.opera.com/mobile/download/samsung/gt-s8500_wave/
Kiválasztod a magyar nyelvet a legördülő menüből és letöltöd a jad és jar fileokat.
Felmásolod a telóra mindkettőt és a jad file-al elindítod a telepítést. A Játék,egyéb meüben megtalálod a telepített operát.Az alsó menüben beállíthatod a kijelzőhöz igazítást és a virtuális billentyűzet kikapcsolását. -
-
@matthew@
őstag
válasz
Szellem. #2029 üzenetére
Én Gödöllőn vettem, mert ott volt éppen raktáron, bár az ára 2300Ft volt, de 2000-ért odaadták, ami kicsivel több mint a pesti boltokban. Az a gond h nagyon ritkán kapnak ebből a tokból, már régebben írtam h én is 1 hónap után kaptam meg kb. De van 1-2 hely ahol lehet kapni gyorsabban vagy ha szerencséd van, van is raktáron
Boltok:
[link]
itt is lehet kapni, csak a bolt a kövi linken lesz mert ez vmi fura megoldás
itt kapható az előző linken látható tok
Hívd fel őket, max mond egy időpontot h mikor jön neki, esetleg még Vip-Phone-nál is próbálkozhatsz, én ott vettem a telót, csak tokjuk akkor nekik sem volt -
duvi
nagyúr
válasz
Szellem. #600 üzenetére
A samu elég jól áll pixelgaranciával a monitorok esetében. A telefonok esetében nem tudom, de egy hívást megér az üzletbe ahol vetted. A DivX filmek lejátszásához nem kell regisztrálni.
Csak a fizetős filmekhez kell, amiket letöltesz egy hivatalos forgalmazótól. Ez ugyebár nem tipikus kis hazánkban -
-
duvi
nagyúr
válasz
Szellem. #597 üzenetére
Jó kérdés
Én kikapcsolt háttérrel használom(ahogy küldtem is a képet róla) és ki/be kapcsolás után is megtartja ezt a beállítást. Belső memóriába telepítetted vagy memkarira? Próbáltad widget szerkesztő állásban beállítani és utána rögzíteni? Esetleg egy reinstall?
Hirtelenjében csak ezek jutnak eszembe. -
duvi
nagyúr
válasz
Szellem. #577 üzenetére
Szia!
Én ezt a HTC órát használom: TimeWeather_176_hun
Letöltés után bemásolod a telóra. Ott ráböksz és elindul az installja.
Ha kész akkor valamelyik főképernyőn megnyomod a bal felső sarokban lévő widget gombot.
Ekkor megjelennek az alsó sávon a választható widgetek amiket kitehetsz bármelyik képernyőre.
Ne felejtsd el beállítani a menüjében az időjárás frissítés gyakoriságát. Ki is kapcsolhatod (soha), hogy ha nem akarsz fölösleges adatforgalmat. Ebben az esetben csak manuálisan frissítheted az időjárást amikor fent vagy a neten.
Az óra ettől még pontosan műxik. -
duvi
nagyúr
válasz
Szellem. #573 üzenetére
Szia!
Háttérképet te is tudsz csinálni magadnak. Amennyit csak akarsz.
A lényeg, hogy 1200×800 legyen a kép felbontása.
Bemásolod és már használhatod is.
Ha nincs kedved szöszölni vele, akkor segít a jó öreg kugli
Témákat és alkalmazásokat, illetve hasznos linkeket ITT is találsz.
Kimondott Wave témák: LINK
Navigációból hivatalosan a ROUTE 66 van jelenleg. Ez alapból telepítve is van a telóra. Aktiválást követően 1 hónapig műxik teljes értékű naviként. Ha lejár és nem hosszabbítod meg akkor is tudod használni csak már nem fog navigálni. Pl. offline helymeghatározásra is jó. Ha megtetszett akkor 2011. június 30-ig akciós áron meg tudod hosszabbítani vagy akár teljes élettartamra is elő tudsz fizetni.
Hamarosan bekapcsolják itthon is a fizetős Appstoret és akkor elérhető lesz az NDrive és a Sygic is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest