- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Yettel topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
Köszi a választ. Reméltem hogy normálisabban megy ez az egész gari dolog,ha már veszek egy gyári független gyári garis telefont. Akkor ez azt jelenti hogy nem veszem ilyen elit helyről mint az MM,valami netes áruház jó lesz 175ajróért vagy olcsóbban és megy a garilevél a kukába ha kapok ott egyáltalán valamit :-)
-
razzorr
őstag
Köszi a választ. Reméltem hogy normálisabban megy ez az egész gari dolog,ha már veszek egy gyári független gyári garis telefont. Akkor ez azt jelenti hogy nem veszem ilyen elit helyről mint az MM,valami netes áruház jó lesz 175ajróért vagy olcsóbban és megy a garilevél a kukába ha kapok ott egyáltalán valamit :-)
-
pixelblondie
senior tag
-
pixelblondie
senior tag
Szija^^
1% on megy a proci.. A beállítások megy, és a Kezdőképernyő.
A netezés hazafelé +g-n volt bűnlassan.
Mondom, ez nem szólt, h kevés a memória, egyszerüen csak becsukta a böngészőt.
Ötször.
Csak az Aréna volt megnyitva, pont azért, mert előtte olvastam, hogy több nagy oldalt együtt nem visel jól.
A kettes pontok megoldva, használva, köszönettel
A telepítés meg most mókolódik felfelé a gépre. -
adamos87
tag
Aha. Hát jah.Nekem is jobban tetszene a c10-es kártya amit linkeltél.Csak kicsit drágállom.Meg tudnám venni nem arról van szó, csak hát a telót 30 ezerért vettem a T-nél, és vicces hogy a kártya meg majdnem annyiba kerül.Jó lesz nekem az a c4-es Kingston, ami neked is van.Hogyha a telefont nem lassítja be hogy csak c4-es, akkor nekem az ok.
Köszi a válaszod.
-
pixelblondie
senior tag
Hát most vacilla van, mert az egyik itteni fehérvári gsm boltos ismerősöm most ront fel pestre készülékekért, rászóltam, hogy ha van hozzon két év garisat, rárakom azt a tizest, ha arról van szó. Remélem sikerül neki, mert ha nem kénytelen vagyok megrendelni,és abból max csütörtökön lesz valami.
Plusz nem vagyok nyugodt az emlitett bolttal kapcsolatban, és ez talán közérdekű is lehet, amiért.
Ugyanis az "ismerős"-nek mondtam, hogy ha már ottvan ugorjon be a fent emlitett boltba, mert ott van, most beszéltem velük. Erre közli, hogy oda aztán nem, mert összerúgták a port, pont evégből. Állítólag töb készüléket hozott már onnan, ami elvileg gyártói garis volt, aztán kiderült, hogy mégsem azok..
Nemtudom, mit tegyek.. -
Latyak79
csendes tag
A kártyát úgy hozták,kéz alól.A filmet a kártyára raktam,csak abba nem lehet bele tekerni amiket átküldtek abba mindbe bele tudok.Lehet mert AVI és nem MP4.A kártya adatait nem lehet ellenőrizni a csomagolásán,mert kínai a leírás.Ezzel a programmal meg tudom a telefonon is nézni a kártya adatait?Mert kártya olvasóm az nincs sajnos.
-
Latyak79
csendes tag
Csináltam videót,de mivel akkor még nem volt benne a 32gb-os kártya helyszűke miatt letöröltem.Az mp4 videóba bele tudok tekerni amit bluetoothon küldtek át.Lehet át kell konvertálni a filmet hogy bele lehesen tekerni :S.
Megpróbálom amit írtál a játékkal kapcsolatban,hátha sikerül. -
Latyak79
csendes tag
Üdv!
AVI-t próbáltam.Rá is sikerült rakni,de a csúszka elhúzásával sem sikerült beletekerni.Az e-book pdf volt.Érdekes módon a Harry Potter 7-et, és a telefon saját leírását ami szintén pdf volt vitte.Egyébként lehet hogy a fájlméret túl nagy neki.Ami most új probléma hogy a már egyszer telepített és letörölt játékokat,nem tudom újra feltelepíteni.100% után mindig az írja :Az alkalmazás telepítőcsomagja hibás.És ezt a fizetőssel is eljátszotta sokadszori újratelepítés után is. -
creed2
csendes tag
Szia!
Persze... Csodák akadnak!
Azonban, nekem eddig T-s wave I-em volt, és a mai napig nem lett rá T-s bada 1.2... Pedig, féléve... a T bekaphatja.
Az én bajom, az más! Mert én kedden vettem egy független, új, magyar garanciás, előttem felbontott, vagyis én bontottam a zárjegyet is... Szóval a készüléknek azt kellene jeleznie a KIESben, hogy frissíthető, bár a legutolsó verzió van rajta...
-
anrab
addikt
kipróbáltam mind a kettővel és teljesen mindegy melyikkel telepíted. ugyan úgy bejelentkezel mindkettőnél és szinkronizálja a könyvjelzőidet is.
egyedüli külömbség nálam hogy a jad-nál a könyvjelző ikonok fölött Klikk szó lesz a csíkban, és ha a jar-ral telepítem akkor pedig Ajánlja barátjának felirat a csíkban. -
leslieke
Jómunkásember
Erre gondoltam én is, hogy helymeghatározáshoz, sőt még a mozgás követéséhez is elég a térkép!
Ha hangos navigációt is akar valaki a Roue66-al, akkor kell megvenni a navigációt - mert csak ez fizetős, a térkép továbbra ingyen van -, akkor a navigáció is ugyanazt az ingyenes térképet fogja használni.
De valóban nem voltam egyértelmű, bocs.
-
F.B.I.
veterán
Szerintem én vagyok a béna de sem a telefonban sem az infranban nem tudom hol találom a gép infót.
Bocs ha ritkán válaszolok, nyaralok és ritkábban jutok géphez
.
ACD-t használtam automata szín és kontraszt beállítás, alapból is jó, a naplemente effekt a gépen de így valahogy másabb a színvilág, a méreteket módosítottam, hogy egyszerűbb legyen megnézni mindenkinek.
Este teszek még fel képeket.
-
VINIKOR
senior tag
Nem értem, hogy nekem miért nem sikerültek ilyen jóra a képeim. Ma visszavittem a boltban és visszavették. Helyette vettem egy Galaxy S-t.
Ha ilyen jók lettek volna a képeim megtartottam volna a telót. A Bada jobban tetszett mint az android. (alapból nincs naptár, óra, zavaros az internet böngésző).
Nagyon bánt a dolog.
-
Poldi
tag
Köszönöm!
Azt nem tettem hozzá, hogy nem az otthoni PC miatt lenne érdekes, mert az úgy működik, ahogy írtad. Ha "idegen" helyen szeretném használni (munkahelyi gép, multimédia lejátszó), akkor sajnos kell a háttértár mód.
Egyébként szerintem még azért jó a háttértár opció, mert ekkor rendel a win7 a telefon-háttértárakhoz betűjelet, és láthatóvá válik pl. a TC-ben (ami nekem kényelmesebb, mint a win7 explorer). -
Poldi
tag
Thx!
Igazából nem is tudom miért nem állítottam le a kies automatikus dolgait. Általában szeretem, én felügyelni a gépem és nem a programokra bízni.Én a Battlefield 3-at várom már a wave-re...
Nem teljesen értem azokat, akik hiper-szuper játékokat keresnek ezekre a pár colos kütyükre. Ha egy igazán jót akarok játszani, akkor nem a telefont veszem elő... -
leslieke
Jómunkásember
Van egy másik is, amiben szintén van magyar nyelv: tran-go EU-2 II
-
@matthew@
őstag
Oksi, köszi a helpet! Én sztem 8 GB-set veszek, mert ha rakok is rá filmet akkor max. 1-2 lesz rajta csak addig amíg utazunk és nézem, ezek kb. 1-1,5 GB között mozognak mivel Divx-et nézek. Bár ha találok jó áron 16GB-set akkor lehet az lesz. Am a Kingstonnal tényleg voltak problémák?
Más: a Turn Em-et megint elindítottam és ha két újjal gyorsan kezdem el nyomogatni, több helyen akkor befagy és újraindul, lehet a proci és a VGA nem bírja benn ezt a hitelen szívatást, mind1 nem fontos mivel így úgysem csinálok csak azért tettem ezt múltkor mert nem tudtam kirakni a csövet -
HorviGabi
aktív tag
Megpróbálom, köszönöm szépen. Akkor ha jól értem ne is telepítsem fel a gépre a kies-t, hanem majd a teló elintéz mindent. Remélem sikerülni fog. Még annyit hogy az usb-s töltést nem lehet valahogy kikapcsolni? Mert gondolom nem tesz jót az akkunak ha mindig le -fel dugdosom az usb-re és mindig tölt egy kicsit.
-
pikkubee
tag
Visszavittem. Elküldik a Samu szervízbe, azt mondják, hogy ott születik döntés. Azt mondjuk nem tudom, hogy telóknál van e a monitorokhoz hasonlóan megengedett pixelhiba szám. Jövő hétre kiderül. Ha nem cserélik ki akkor kikérdezem a fogyasztóvédelmisek véleményét. Mindenesetre elég kellemetlen.
-
Csekusz
tag
Köszke, duvi, Leslike, meg úgy általában!
R66, - Mo.térkép letölté/hang letöltés sikerült,majd kipróbálom holnap használja-e a teló.
Memória "elfogyás" - minden widgetet kikapcsoltam, most nem produkálja a jelenséget, igaz minden progi/letöltés memória használatához, alapért.ként a kártya van beállítva (4Gb, class4). Érdekes azért mindenképpen a jelenség, nem emlékszem, hogy bárki írt volna hasonlóról. A szabad, használható memória állapotot csak a mem.kártyára tudom megnézni ? E szerint 80-90% szabad.
Az accuweather progi nekem is egyből leakad indítás után, ahogy itt már más is írta (pedig tetszett,hogy órára lebontva adott előrejelzést!), így töröltem is.
Ma reggel vettem észre(7 körül), hogy tegnap este bekapcsolva hagytam a wi-fi -t, a tegnapi 38%-os töltöttségi szint, 5%-ra csökkentette gyakorlatilag 10 óra alatt.... -
Bazsi82
csendes tag
Köszönöm válaszodat!
Most elbizonytalanodtam...Tehát a telefontársaságnál nem tudják megmondani,mikor kezdik el árulni,sőt körülbelüli árat sem tudnak mondani...no comment...
De,ahol én néztem,az egy országos üzlethálózat,az egyik legnagyobb műszaki áruházlánc az országban.Tehát ez sem megbízható?
Mit tanácsolsz,hol vegyem meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest