- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Poldi
tag
válasz
pikkubee #1838 üzenetére
Eddig talán netezés közben tapasztaltam memória problémát, illetve "problémás" java-s játéknál fordult elő. Tehát sztem az alkalmazás gondja is lehet.
Én arra gyanakodnék, hogy rejtetten bennragad vmi a memóriában. Ezen segít egy újraindítás.A fogyasztással kapcsolatban bukkantam egy cikkre, amiben kiderül, hogy a telót 2-féle módban lehet működtetni: AP-UART (elvileg ez az alapértelmezett, és kisebb fogyasztású állapot) és CP-UART. [link]
A CP mód játékokhoz, videózáshoz javasolt, ritkábban fordul elő memória probléma. Azonban sokkal hamarabb lemerül az akku !
Talán egy próbát megér...
(Vigyázat a kód azonnal átváltja az üzemmódot, nem hoz fel semmilyen beállító-menüt, saját felelősségre!) -
duvi
nagyúr
válasz
pikkubee #1782 üzenetére
A Wave I topicban írtak róla rövid értékelést és nem sikerült valami fényesen.
Inkább a Route66 a leírtak alapján. Főleg, hogy a teljes élettartamra szóló Kelet Európa 40 euró (kb. 10.000 Ft), az egész Európa térkép pedig 50 eurós áron(kb.13500 Ft) megvásárolható. -
Poldi
tag
válasz
pikkubee #1647 üzenetére
Hi!
A badawidget.com-ról töltöttem le (Weather): [link]Nálam az akku kissé javult pár töltögetés után. Kb. heti 2-3x adok neki enni (S8530).
10-15perc beszélgetés, 1-2 sms, fél óra zene, 20 perc net, pár fénykép + időnként ami benne van a menüben
Úgy vettem észre a GPS, Wifi, játékok meglehetősen nagy étkűek.
30%-nál simán rábízok még egy napot. Li-Ion akku ide vagy oda, én szeretem teljesen kisütni és feltölteni (ha tehetem). -
duvi
nagyúr
válasz
pikkubee #1553 üzenetére
A külső az ízlés dolga. Kinek mi jön be. Nekem pl. a Time Weather 176 tetszik és ezt is használom.
Viszonylag új és látványos, sokoldalú megoldás a Galaxy Weather Clock
A pontosság viszont más kérdés. A legtöbb widget az accuweather.com-ot használja, ezért ugyan olyan pontosak. -
duvi
nagyúr
válasz
pikkubee #1456 üzenetére
Szia!
Beállítások/Kapcsolatok/Csomagkapcs.haszn. Ez legyen letiltva (ne legyen zöld pötty itt) és ebben az esetben mindig rákérdez, hogy engedélyezed-e a csomagkapcsolt használatot.
Viszont ha engedélyezed akkor utána újra le kell tiltanod!HorviGabi
Gratula és üdv a clubban!
Beállítások/Kapcsolatok/USB-segédprogramok menüben válaszd ki a Kies telepítőt. Nyomj rá és utána csatlakoztasd az usb kábelen a telót. Ebben az esetben elindul a Kies és az usb driver telepítője a telefonról. Amikor végzett a telepítéssel akkor már látnia kell a Kiesnek a telefont. Arra viszont vigyázz, hogy ne engedd a Kiest frissíteni! A legújabb Kies bugos! -
leslieke
Jómunkásember
válasz
pikkubee #1075 üzenetére
1, Picsel Smart Office, fizetős
2, igen, a Route66 az egyetlen elérhető navigáció. 50 euró a full EU. [link]
3, Én POP3-mal használom (hotmail/gmail), nincs vele gond. A levelek lejönnek, elmennek.
4, van.
5, böngészőről megoszlanak a vélemények. Sortördelés, full flash támogatás nincs. Ugráló címsor van. Nekem így nincs vele problémám. Javás Opera Mini telepíthető. -
beni18
tag
válasz
pikkubee #945 üzenetére
Az első link az érdekes mert én úgytudom hogy a Samsung 2 évet ad rá.Amúgy nem átverés mert én is 59k vettem 2 év gyártói garanciával, sajnos figyelni kell az ilyen boltoknál a garanciára,de az a legkönyebb ha felhívod őket és megkérdezed hogy az adott garancia az milyen.
Beni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Napelem
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest