- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Jelenleg nem kínál fel frissítést a T-s Wave II-re. Viszont alig nyúltak bele a szoftverbe. Bejelentkezésnél T-mobile logó van és a menüben az Internet ikon helyett Origo ikon van. Az Origo kezdőoldalt az első indítás után úgy is meg lehet változtatni
Ennyi az össz változtatás. Semmi magenta átszínezés mint a régebbi telefonoknál. -
duvi
nagyúr
ImI87
Pont, hogy a tied van rendben! KA-s a tied is.
Teaway kérdezte, hogy az ő XXJK9 verziója milyen.
Abszolúte nem pánikkeltés volt a célom. Csupán utánakerestem a neten ennek a firmwarenek és a fentieket találtam. Ennyi. Attól még működik rendesen a teló és ha megvan a garipapír is hozzá akkor nagy gond nem lehet belőle. -
Swami
senior tag
Az én szoftver verziómra XXJL1 -et ír ki. Igazából nem is érdekel, hogy milyen. Updatelni nem lehet, mert azt írja, hogy nincs frissítés, ergo ez az utolsó verzió, másrészről pedig működik és kész. Baja meg úgysem lesz, hacsak le nem ejtem, ezért nem is értem, hogy mi a para tárgya a különböző garanciákkal? Itt Írországban senki se kérdi, hogy ír vagy Eu vagy worldwide garancia van-e a telefonra, mert amíg működik, addig ok., ha meg behal (és nem a saját hibádból) hát visszaviszed és kicserélik. Persze tudom, hogy ez egy másik ország...
-
duvi
nagyúr
Szia!
Hiányos a T adatlapja. Jár hozzá headset is. Igen a II-ben is 2 Gb belső mem van.Csekusz
Sok sikert a Wave II-höz! A gari papírra figyelj oda nagyon!
Ha regisztrálod a Samsung weboldalán a telót, akkor adnak még hozzá +2 hónap garit ajándékba a 12 hónap mellé.Ranzon
Igen. Én lőttem a képet egyszerű makró módban.
Van rá msn widget. Ezen keresztül egyből be tudsz lépni.Plag
Ha az üzemidő alapján választasz, akkor a Wave I a nyerő.
Viszont ha kifejted a többi szempontodat is akkor lehet, hogy tudunk segíteni a döntésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest