- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizu
aktív tag
válasz
Csekusz #4549 üzenetére
A helyedben tolnék rá Downloaderrel egy új fw-t. Folyamatos wifi bekapcsolt állapotban (ha nem nyomkodom) nap végére max 15%-ot esik. Custom ROM-mal javítanak elvileg a wifi jelerősségén is, de nekem is gyenge, pedig a router fölött vagyok 1 szinttel. Sensation tulajként találkoztam először a gyenge wifi jelerősséggel, de Wave2 esetében ez sokkal látványosabb. Nálam 1 rovátka a full erősség itthon. Távolsági busz hátuljában ülve egyáltalán nem tudtam kapcsolódni, míg minden más telefonnal (E52, Desire S, Sensation), laptoppal gond nélkül neteztem bármikor. Javaslom neked is - ahogy bárki másnak aki benéz, hogy tegyél rá egy Elite 3.0 szoftvert Nexus CSC-vel, vagy tedd vissza az 1.2-őt. Nekem a régi ROM nem jött be, ezért variálgattam az egyedi fw-ekkel.
Ja azt megemlíteném utólag, hogy a 2.0 verziójú Bada láthatóan gyorsabban meríti a telefont, mint az 1.2. El kell dönteni, hogy melyik fontosabb...
-
duvi
nagyúr
válasz
Csekusz #4049 üzenetére
Szia!
Egy visszaállítást megpróbálnék a helyedben. Első körben egy Alapbeállítás visszaállítását. Ha ez nem segít, akkor mehet egy Teljes visszaállítás.(ebben az esetben minden személyes adatod törlődni fog!) A belassulás és az egy napos üzemidő szerintem egy hibásan futó alkalmazásnak "köszönhető". Visszaállítás után csak a gyári widgeteket használd egy pár napig. Igy kiderül, hogy történt-e pozitív változás az említett hibákkal kapcsolatban. A fényképeződ régen jobb képeket készített? Eddig egy fórumtársunknak volt gondja a Wave II képminőségével és ez valószínűleg gyári hiba lehetett. Régebben írtunk róla, hogy nem csak egyféle fényképező szoftverrel készültek a Wave II-k. Kétféle verziót találtunk a vizsgálódás során. Lehet, hogy ez is okozhat minőségbeli eltéréseket. Ha belinkelnél egy pár képet (kültéri, beltéri, jó fényviszonyokkal, rosszal), akkor össze tudnánk hasonlítani a saját képeinkkel. -
beni18
tag
válasz
Csekusz #3612 üzenetére
Igen a törökök is ezt írták nem rég, hogy csak 2012 elején várható.Én már nem nagyon hiszek az ilyen jellegű szóbeszédeknek mert eddig egyik sem jött be.Majd ha Samsung hivatalosan azt mondja hogy x időpontba várható akkora talán felcsillan egy halvány reménysugár hogy valaha is megkapjuk
-
duvi
nagyúr
válasz
Csekusz #1317 üzenetére
A memória elfogyás hibaüzenetnek semmi köze a memória kártyához.
A RAM miatt jelentkezik ez a hibaüzi. Szedd le ezt az ingyenes alkalmazást: BadaSI
Ezzel le tudod kérni a teljes rendszerinfót. Itt a RAM fül alatt láthatod, hogy mennyi az alkalmazás limit, a használatban lévő méret és a szabad RAM mennyisége.
Nálam alaphelyzetben így alakul:
App limit: 73MB
APP used: 7MB
App Free: 66MB (ha ez elfogy, akkor jön a memó elfogyás üzi) -
Poldi
tag
válasz
Csekusz #1261 üzenetére
Ki-be kapcsolni próbáltad már?
Nem használok ezernyi alkalmazást, mégis párszor tapasztaltam, hogy életre kel a telefon. Látszólag csak az asztal jön fel, illetve egyszer repülő módban kérte, hogy kapcsoljam be a hálózatot (adatkapcsolat miatt).
A rendszerinfó szerint a proci terheltség 3-10% között változik, a nyugalmi 1% helyett. A feladatkezelő viszont semmilyen alkalmazást nem mutat. Valószínű, valami bennragad a memóriában.
Kikapcsoltam, majd vissza és ez segített... -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Csekusz #1245 üzenetére
Nagyon egyszerű a vásárlás és a regisztráció se több 2 percnél.
- regisztrálsz egy e-mailcímmel,
- megadod a kártyaszámot, 3 jegyű biztonsági kódot (a kártya hátulján van), lejárat dátumát,
ennyi.A hitelkártya elnevezés a hibás fordításból adódik, bankkártyával lehet vásárolni. Hogy a kártyád jó lesz-e, azt nem tudom, én dombornyomott kártyával vásároltam.
-
-
duvi
nagyúr
Vagy nem a mi régiónk számára készült vagy egy régebbi szoft. Jelenleg nem hiszem, hogy lenne jelentősége. ImI87-nek az új függetlene és az én T-s függőm is KA-s.
A T miatt gondolom, hogy ez tuti hivatalosan is magyarországra szánt készülék.
Valószínűleg a következő frissítésnél fény derül a turpisságra.Sajnos ahol a flash logót mutatja azt nem tudja lejátszani.
Jelenleg ezzel nem is tudunk mit kezdeni. Várunk a következő szoftver frissítésre. -
duvi
nagyúr
-Csengőhangot te is tudsz csinálni magadnak. Bármely mp3 zenédet használhatod. Egyszerűen beállítod csengőhangnak a kívánt számot. Illetve ki is vághatsz egy részletet nagyon egyszerűen. Pl EZZEL a programmal.
De ha nincs kedved szerkesztgetni akkor segít az öreg haver kugli-Időjárás widgetből meg szintén bőséges a választék. Én EZT használom. Most jelent meg nemrégiben EZ is.
-
duvi
nagyúr
Szia!
-Nekem egy Linksys WRT54GL routerem van. Tégla házban lakunk és két falon keresztül is(kb. 5-6 m) 2-3 sávos a térerőm. Kipróbáltam a max hatótávolságát is a routernek. Lementem az utcára és beültem a kocsiba. Kb. 30 m távolságból még mindig volt térerőm. Igaz, hogy csak egyesen de működőképes volt még a net így is
Az biztos, hogy a panel lakásokban rosszabb a helyzet a Faraday-kalitka hatás miatt.(erősebb az árnyékolás)
-Ezeket az akksikat már nem kell formázni és hosszabb ideig tölteni az első pár alkalommal. Ha feltöltődött akkor nyugodtan leveheted a töltőről. Kell egy pár töltési ciklus amíg beáll a végleges üzemidejük. A kezdetekhez képest javulni fog.migabi24
A telefonálás hangminősége nekem tökéletes. -
duvi
nagyúr
Szia!
-Menj be a menübe. A bal felső sarokban van egy fogaskerék. Nyomj rá és szerkesztő módba kapcsolsz vele. Minden eltávolítható widget/program jobb felső sarkában látsz egy kis piros behajtani tilos tábla ikont. Nyomj rá és ezzel törlölted is. Ha kész vagy, akkor nyomj rá a kész gombra a fogaskerék helyén és visszaáll használati üzemmódba. Ennyi.
-Ha nem tetszik a böngészője akkor tedd fel a javas Opera minit. Van akinek az jobban tetszik. Telefonnal menj fel az operamini.com-ra. Onnan indul is a telepítője.
-Nálam a wifi érzékenysége kimondottan jó. -
duvi
nagyúr
Igen. Aktiválás után 30 napig fullos. A hosszabbításról írtunk már régebben ...
Viszont használhatod tovább is csak a navigálás nem lesz elérhető.
Pl. offline helymeghatározásra.Swami
A nagyobb sebességnek főleg HD videónál van jelentősége.
Felvétel közben kell a gyors írás.
Talán a gyors mozgású játékoknak kell még igazán a speed.
Pl. Need for Speed autóverseny.
Fotózásnál max kicsit tovább tart a mentés, illetve a képnézegetésnél tapasztalható egy kicsit több várakozási idő. Ezzel bőven együtt lehet élni. -
duvi
nagyúr
Nyugodtan visszamehetsz lebélyegeztetni a garipapírodat. Vigyed a számlát és mehet rá a pecsét+aláírás. Memkariból class 4 a belépő sebesség. 8Gb-osból lehet venni c6-os vagy c10-es kártyát is. Megéri azt a kis többletköltséget.
Kukk ide pl: LINK vagy LINK
A Wave I fórumán többen jelezték már, hogy gondok voltak a Kingston kártyákkal.Lehet, hogy érdemesebb a SILICON POWER márkát választani. -
duvi
nagyúr
Szia!
Én a T-nél vettem de nekem se volt memkari és telepítő cd a dobozban.
A KIES telepítője a telefon belső memóriájában van. KIES módban csatlakozz a számítógépre és elindul az installja egyből. Az 1GB-os memkari meg ....hááát nem sokat ér, valljuk meg őszinténMinimum egy 4 Gb-os ajánlott de ha van rá zseton akkor inkább egy 16-os.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest