- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
Hello!
Biztos lama kerdes, de ebben az uj bada 2.0-ban hogy lehet elmenteni egy sms-t piszkozatként? Ha mondjuk kesobb akarom elkuldeni.
Koszi
-
ImI87
őstag
Sziasztok!
Mennyiért lehet most reálisan eladni egy Wave 2 telefont, ami hibátlan, karcmentes, egy éves, gyári független, teljesen hivatalos 2 év magyar garival van, és meg van minden tartozéka, doboza?
Előre is köszi és bocs az off-ért..........
ImI
-
ImI87
őstag
Hello !
Nekem Opera Mini böngészővel van problémám.
Bada 1.2-vel tökéletes volt, telepítettem a hivatalos gyári változatot, és minden jó volt.Nemrég frissítettem Bada 2.0-ra, megint telepítettem a hivatalos Opera mini-t. Elindul, de a nyilak fölötti sávban lévő gombokat egyáltalán nem érzékeli. Amikor a licence feltételeket kell elfogadni, ott sem enged egyik gombra se rámeni.
Kicsit visszaolvastam, és 4608-ban ajánlottak egy módosított verziót, amit most felraktam és frankón működik. (Ezúton is köszönet érte !
)
De mégis érdekel, hogy mi lehetett gond ? A Bda 2.0 nem támogatja, vagy csak v.mi egyedi hiba lehetett ?
-
ImI87
őstag
Sziasztok!
A Route66 navi programhoz vannak térkép frissítések?
Ha jól emlékszem a térképek 2010 Q2-esek, de múlt héten szembesültem vele, hogy az M6 autópálya egyéltalán nincs rajta. Másfél óráig a senki földjén autóztunk.Megvettem a teljes Európa licenszet, remélem lehet majd frissíteni......
-
ImI87
őstag
Frissítés rendben, és 3 perc alatt lezajlott.
Új SW verzió: S8530XXKF1Telefon elsőre rendben működik.
-
ImI87
őstag
Nekem régóta van win7 64bit-en KIES, isőnként frissítettem magát a progit, amikor felajánlotta.
Most nekem is megjelent a sz új szoftver a telóra. Érdemes akkor feltenni, vannak észrevehető változások?
A beálítások és a rátöltött tartalmak megmaradnak? (sosem frissítettem még firmware-t KIES-szel.)
Más:
Öcsikémnek is vennék egy ugyanilyen Wave II-t, de az T-s lenne, az enyém független. Wave I-gyel már jókat szívtam a T miatt..........Itt a Wave II-nél is ugyanaz a helyzet, hogy a telefon nem frissíthető hivatalosan, és itt is belenyúltak a menübe? Egyéb negatívumok vannak még a szolgáltatós verziónál?
-
ImI87
őstag
Hello!
Ha jól tudom, akkor a Bada 1.2-ben van már Swype szövegbevitel. Lehet, hogy béne vagyok, de a Wave 2-ben akárhogy keresem, nem találom, hogy hol lehetne bekapcsolni.
Tudnátok ebben segíteni?
Előre is köszi!
Arról van már hír, hogy hivatalosan (és magyar nyelven) mikor lesz elérhető a Bada 2.0 ?
-
ImI87
őstag
Már egy ideje nem foglalkoztam mélyebben a telóval, most látom, hogy van új szoft.
Mikor jött ez ki, érdemes feltenni, mi benne az újdonság/javítás ? -
ImI87
őstag
Köszi mindenkinek a megnyugtató választ!
-
ImI87
őstag
Ne paráztassatok ilyen dolgokkal, hogy nem rendes szoft van a telómon!
Most vettem először GSM boltban telót, ezt is azért mert tele lett a tököm a tetves szolgáltatókkal, és megfogadtam, hogy soha többé nem veszek szolgáltatós telefont, meg hűséget. Kicsit aggódtam is, mert sok rosszat hallani az ilyen szürkeimportos, meg átszoftverezett, kifüggetlenített kamu telefonokról. Direkt olyat kértem, ami hivatalos magyar Samsung garis. Így persze drágább is lett, mint a bolti meg az EU garis, de nem érdekelt.
A dobozt ott nyitották ki előttem, le volt ragasztva matricával. A dobozban a papírok magyarok voltak, benne volt egy szürke magyar nyelvű garanciajegy, amit kitöltöttek.
Ezek alapján 100% biztos, hogy ez rendes magyar garival van, és el is fogják fogadni a szervízben?
-
ImI87
őstag
Meglett az új teló, hűségesen maradtam a Samsung-nál, és a Bada-nál.
Wave 2 (gyári független, 2 év hivatalos magyar Samsung gari)Ilyen szoftver van rajta: bada 1.2 1012271633LISS8530XXJKA
Ez kinek mit mond?Gépre még nem dugtam, majd fogom frissíteni. Mit kell felajánlania a Kies-nek?
-
ImI87
őstag
Hello!
T-nél mit adnak a telóhoz? A honlapon csak aksi meg töltő van írva, gondolm headset-nek is kéne lennie........
A belső memória itt is "csak" 2gb, mint a wave I-en?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest