- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Ja akkor ezt benéztem, én azt hittem h azzal lehet ki-be kapcsolni a netet, mert nekem azt kéri h kapcsoljam be ha wifi nélkül mennék netre, de sosem kapcsolom be. Amúgy nekem a hálózati mód automatikus állapotban van, van h 3G-t van h 3G+ -t és egyebeket is használ, de nekem nem merül olyan szinten mint neked, nemtom mi lehet akkor a gond
-
Anulu79
addikt
Nem nem jött be a Wave I (mert jóféle készülék és minőségi) hanem lehet, hogy csak az volt a baj, hogy az volt az első tapicskolós okos telefonom amit úgymond rendesen használtam. Lehet, hogy csak furcsa volt.
De a Wave II jobban bejön. Igaz kézben még nem tartottam de kirakatban már láttam.
-
duvi
nagyúr
Az enyém régebbi. Biztos ezért kukacos
Február 22-én vettem.
*#197328640# szerviz kóddal nézted meg a kamera fw-t?
Az IrfanView alapján is más firmwaret kaptunk.
(A számozás szerint az enyém újabb)
Nem is akarom túlspilázni ezt a kamere fw dolgot. Csak VINIKOR kameragondja miatt kezdtem utánajárni, hogy miért lettek az ő képei annyira zajosak full autón is.
Az a lényeg, hogy jó fotókat produkál a többi Wave II.
VINIKOR is megnyugodott, mert kicserélték az övét SGS-re. -
-
duvi
nagyúr
A vas magában nem elég
Kell egy kis odafigyelés és hozzáértés is
Köszi a firware infókat!
Nálam ugyanis a kamera fw: fw 05.25 prm 05.26
Én kb. 4 hónapja vettem a T-nél és 05.25 van rajta. Ha jól tudom akkor te utánam vetted a tiedet a T-nél és mégis 05.11 van rajta. Ha a sorszámozás logikusan következik, akkor a nagyobb szám az újabb verzióé. Ettől függetlenül te meg vagy elégedve a képekkel amit a mellékelt kaktusz fotó indokol is.Ugyan ez a kamera szoftver van VINIKOR telefonján is. Full auto beállításnál valóban elég zajosak a képei 100%-on. Megnéztem az ISO értékét és 50-re állította az automatika.VINIKOR
Meg kéne próbálnod tesztelni a telót. Az objektív lencse tuti legyen letisztítva. Manuális ISO beállítással (normál fénynél legyen 100), képstabilizálóval, képminőség kiváló, Scene kikapcsolva. Próbáld ki 5 és 3,2 Mpixeles felbontással is. Csinálj makró, közeli és távoli fotókat is. Illetve ha ugyan arról csinálsz különféle beállításokkal képeket, akkor a gépen egymás mellé nyitva láthatod a változásokat. Ezen kívül csinálhatsz egy visszaállítást is a fényképező menüjében. Ez alapbeállításra hozza vissza a fényképezőt. -
duvi
nagyúr
Nem lehet beállítani. A Wave I régebbi firmwarekben van egy mindig rákérdezzen opció is.
Ellenben ha feltelepítetted a drivert a Kiessel egyetemben az első használatnál, akkor már nem is kell a telefon menüben zsonglőrködni csatlakozásnálEgyszerűen csatlakozol az USB kábellel és minden szükséges kapcsolat mód elérhető lesz. A meghajtóknál a hordozható eszközöknél(Win7 alatt) ott lesz a Wave II telefon. Ha ezt megnyitod akkor láthatod a 3db meghajtót is adattárként. A kétféle belső memória illetve a harmadik külső memkari meghajtóját is. Ezenkívül KIES módban is tudsz csatlakozni egyből. A lényeg, hogy USB kábellel csatlakozol és mindent elérhetsz bármiféle kapcsolgatás nélkül.
-
NY_A
őstag
A lényeg az egészben az, hogy elvileg ezek az akkumulátorok már bolond biztosak, tehát a szakszerűtlen használatból fakadó élettartam csökkentő hatásoktól megóvja magát. Magyarán elcseszni nem lehet.
"Vagyis ha azt mondja hogy töltsem akkor töltöm, ha meg készen van, akkor lehúzom a töltőről."
Ennyi! Nagy ügyet nem kell ebből csinálni. -
duvi
nagyúr
Msconfigban nyugodtan kikapcsolhatod az összes KIES alkalmazás automatikus indítását. Főleg ha ritkán használod. Teljesen fölösleges, hogy bent csücsüljön a memóriában ha nincs is szükséged rá.
szabolcs83
Én is Win7 64 bit alatt használom a Kiest és nem dobál fel semmit.
Ne adjál semmiképp futtatási engedélyt ennek az alkalmazásnak! -
duvi
nagyúr
Én együtt tudok élni ezzel aT-s bakival.(de egy bazi nagy fekete pont jár nekik) Nekem tetszik a fentebb említett gyári üzenethang úgy is
Teljeskörű parancsikon widgetről én se tudok. Részleges megoldásnak ezt találtam: Icons Widget Most 560 ft a fizetős appstoreban. Ha nem sürgős akkor érdemes várni egy kicsit. Hátha bekerül akciósan az ingyenesek közé.
-
duvi
nagyúr
Szia!
Nálam is ugyan ez a helyzet az üzenet hanggal. Én is próbáltam konvertálni mp3, wav formátumba, de semmi változás. Ha simán megnyitom a hangok mappából az adott filet akkor ott normál hangerővel szól. Ellenben ha behívom üzenethangnak akkor bömböl.
Sajnos nem látni adattár módban a gyári hangokat, illetve nem is lehet elküldeni más eszközre. Jó lenne tudni a gyári hangok paramétereit. Lehet, hogy úgy be lehetne finomhangolni a konvertálást. Addig marad a gyári hangválaszték. (én a Stepping stones-t használom) -
duvi
nagyúr
Nekem is T-s a Wavem. Azt nem mondanám, hogy mozog a hátlap, de a bal oldalon ha megnyomom akkor van egy leheletnyi mozgása. (kb. tized milliméternyi)
Semmiféle hangot nem ad ki ez a "mozgás", tehát nem is nyekereg
Február végén vettem és azóta se változott ill. romlott a helyzet. Emiatt nem kell aggódnod.Én nem láttam "megjelenített név" lehetőséget a névjegyzékben.
Az beállítható, hogy a vezetéknév vagy a keresztnév legyen elől.
A böngészőben jelenleg nem lehet kikapcsolni a címsor felugrálását.
Reméljük a nyáron debütáló 2.0-ás szoftverben ezt is orvosolják majd.
(bár szerintem meg lehet szokni egy 3,7-es kijelzőn)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest