- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Szia!
Nekem is gyári van és csak akkor írta ki hogy frissíthető amikor jelent meg új firmware.
Addig nem szólt, most jött egy, frissítettem, kultúrált volt, nagy változást nem vettem észre.Szerintem Wave-ből függetlent érdemes venni, amikor én vásároltam- úgy 1.5 hónappal ezelőtt- 5 ezer forinttal volt drágább a független, mint a T-s.
A bolti garisokkal is az a baj, hogykülföldről behozott, függetlenített, de korlátozott készülékek. A gyári független a szuper garival megéri a +10 000 Ft-ot szerintem. -
Lefty7
csendes tag
Szia,
nekem ugyanezt játszotta végig, gyári hivatalos magyar garis, független xxjka (XOH) és azt írta ki h, nem frissíthető...
Kies leszed, ujratelepit...ugyanaz....
Megoldás az lett, h. egy másik gépre a telefont kies telepítő módban csatlakoztatva, feltettem a Kiest, majd update a legujabb kiesre (ez kötelező is), majd utána már kiírta h. van újabb verzió, és fel is tudtam update-elni, és azóta azon a gépen már azt írja ki h. a legújabb software van telepitve.
A régi gépen megpróbáltam uninstallálni a kiest majd telefonról feltenni, de azon a gépen azóta is nem frissíthető...valam beragadt a windows agyába. -
duvi
nagyúr
A gyári KIES még azt írta ki, hogy a legfrissebb fw verzió van a készüléken.
Azóta legalább három újabb KIES frissítés jött ki és ezekben már az általad is említett nem frissíthető szöveg jelent meg. Ebből gondolom, hogy a KIES-en is múlik mit ír ki a frissítésre. A Wave I topicban is olvastam már erről a jelenségről. -
duvi
nagyúr
Szerintem lehet majd frissíteni a T-s Waveket is ha készül hozzájuk új firmware.
Az előző telóm egy LG KM900 Arena volt. Ott is mindenki azt jósolta, hogy a T-s Arenákhoz nem lesz frissítés. Pedig lett és a gyári szoftverrel gond nélkül fel is tudtam telepíteni.
Ezért bízom benne, hogy a 2.0 elérhető lesz a T függőkre is a KIES-en keresztül.
(ha mégse, akkor majd a samu szervizben feltolják rá hivatalosan még a gari idő alatt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest