- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Aktív témák
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
Ferdzsoo #38162 üzenetére
Nem tudok róla, hogy lett volna, azért is mondtam, hogy ha nem jelölöd be a boot szektor átírását, akkor nem lehet baj, mert lehet újra próbálkozni(a download mode műxeni fog úgyis
). Ami a prem. soc. hubot illeti, sorry, nem fogalmaztam egyértelműen, a mysamsungawave.hu-n van fenn a megoldás és ahhoz kell az itt részletezett preconfig. Az hogy preconf után a kies milyennek látja a telót, sztem tökrandom, nekem 2 multi és vagy 6 preconf óta látja a kies xeh-nek, előtzte xeu volt és azt írta róla, hogy nem frissíthető, most csak szimplán annyival fogad, hogy nincs frissebb szoftver, szal TALÁN tudom innentől kiessell updatelni
De javítsatok ki, ha erre nincs esély...
edit: a preconf am a csc beállításait írja újra, és nem azonos a master resettel! ugyanakkor preconffal is bukó a beállítások, témák, alkalmazások, stb. szóval mindig minden legyen meg kiesben is!
-
TomWexX
addikt
válasz
Ferdzsoo #38155 üzenetére
Preconfig:
A tárcsázóba üsd be *#272*IDŐ# (az idő helyére a telefonodon látható aktuális idő ÓÓPP formátumban!) válaszd ki az XEH-t, nyomj rá a balra lent lévő telepítés gombra és várj türelmesen.
A telefon újraindul. (ha mégsem, no panic, kb. 15-20 perc után aksi ki-be és működik. Néha elfelejt újraindulni)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Ferdzsoo #38108 üzenetére
Kiessel tudod frissíteni egyszerűen, ha engedi.
Másik út: Firmware frissítés Multiloaderrel
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Ferdzsoo #38102 üzenetére
Szerintem szolgáltató alapján szedi le. Ha elmész külföldre és van automata időfrissítés, akkor is átállítja.
Kicsit utánanéztem a Bada 2.0-nak megint. Hát ha kijönne júliusban az nem lenne rossz
Jó lesz a Bada 2.0 higgyétek el, csak türelmesnek kell lenni.
Ha tényleg Indiában 2000 mérnök dolgozik az alkalmazásokon, ha csak fejenként kiadnak egyet, ami normális, már jó.
-
TomWexX
addikt
válasz
Ferdzsoo #38091 üzenetére
Az 1. hszben ott a válasz (sok más kérdésre is
)
Idézem:
"Firmware (2011.02.16.-i állapot):A telefonon lévő firmware verzióját többek között a *#1234# kód tárcsázásával kérdezheted le. Ez T-mobile-os telefon esetén JF2, független esetén "bármi" lehet. Frissíteni hivatalosan Kiessel lehet, jelenleg JL2 (Bada 1.2) az elérhető legfrissebb firmware. Függőknek megoldás a Samsung szerviz, ahol várhatóan valamelyik JF kerül rá, amit utána a Kiessel lehet tovább frissíteni, ezekről itt olvashatsz: mysamsungwave.hu"
Február óta egyébként nem változott semmi.
-
Teaway
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest