- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
the radish #23766 üzenetére
Mms fogadás közben lehet bármennyi adatforgalmad, mivel mms apn-en keresztül zajlik, nem számláz adatforgalmat, mint ahogy a videotelefonálás is adatforgalommal jár, mégis percdíjat számol utána a szolgáltató. Ha nem ez volt a kérdés, akkor bocs, hogy belevau.
Amúgy emléxik még valaki, hogy a westelnél mms apn-t beállítva lehetett ingyen wapozni, és milyen sokáig hagyták mielőtt letiltották? -
641147
csendes tag
válasz
the radish #23738 üzenetére
"Van olyan megoldás, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon, azaz az MMS, de csak az tudja használni a csomagkapcsolatot, de más nem?"
hálózati módot át kell állítani GSM 900/1800-ra
ám MMS küldésekor megjelenik az a sokszor emlegetett "E" bötű, csak szólok
-
the radish
senior tag
válasz
the radish #23738 üzenetére
????
-
Varszegig
veterán
válasz
the radish #23735 üzenetére
néha megzavarodik az elektromos dolgoktól. Leírsz vele pár 8-ast a levegőben, és jó lesz.
-
TomWexX
addikt
válasz
the radish #23659 üzenetére
Aham értem! Akkor már csak a számokat kell megnézned hogy passzol e!
-
TomWexX
addikt
válasz
the radish #23631 üzenetére
Nézd meg a wave töltőjét hogy mit ír az outputnál! Ha jól emlékszem 5.0V, és 0.7A. Ennek a kettőnek egyeznie kell a másik töltővel, ha nem passzol akkor felejtsd el!
A másik az, hogy a mini usb-t hogy alakítod át micro usb-re?
-
Varszegig
veterán
válasz
the radish #23557 üzenetére
Én tudom az okát, a megoldást még nem.
Leveleztem ez ügyben kicsit a picselesekkel. Az van, hogy amikor elmentesz egy levélmellékletet akkor valamiféle kódolt formátumban menti a wave (dcf), amit a saját filekezelője érzékel, és nem azt jeleníti meg, hanem az eredeti formátumot. De ha a picsel-lel böngészel, akkor az nem tudja magának átfordítani, sem beolvasni, így nem tudja megnyitni sem.Ha megnézed háttértárban, ott is dcf van. A megoldást a samsung tudná szolgáltatni...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
the radish #23548 üzenetére
1. Nincs,
2. Nincs,
3. [link] -
peterk
senior tag
válasz
the radish #23548 üzenetére
Szerintem az a probléma, hogy a telefonon levő és a sync-elt számok típusa eltér. (Mondjuk mobil és otthoni, stb.).
Én azt csináltam, hogy Outlookban rendberaktam minden névjegyemet beleértve a telefonszám típust is, majd beimportáltam az egészet gmail-be vcf-ként, és utána így jó lett.
Az outlook nem tudja a kontaktokat vcf-be kiexportálni, de egy kis trükkel azért rávehető:
- Kijelölöd az összes névjegyet, jobbklikk és "küldés".
- Erre belepakolja az összes névjegyet vcf-ként egy levél mellékletébe.
- Ezt elmented piszkozatként, majd megnyitod, és akkor már lesz olyan opció, hogy "mellékletek mentése".
- Kimented az összeset egy mappába valahova, majd
- nyitsz egy parancssort, és kiadod ezt: "copy /b *.vcf googleimport.vcf".
- Ez a parancs egy fájlba összemásolja az összes névjegyet, amit aztán google már tökéletesen beimportál, telefonszámostól, email címestől, ső, képestől együtt. -
Lotusomega
senior tag
válasz
the radish #23533 üzenetére
Vedd a kezedbe a telót és írj a levegőben le nyolcasokat egy párszor, attól visszaáll a szenzor.
-
MerLinh
senior tag
válasz
the radish #23533 üzenetére
steve jobs azt mondaná rosszul fogod?=)
nah de nem lehet játékon belül kalibrálni? tegnap az új helikopteres csodát néztem meg és ott be kellett kalibrálni játék előtt, mézd meg a játék beállításainál hátha lehet -
victorio79
tag
válasz
the radish #23437 üzenetére
the radish: Nekem volt ilyen a múlt hónapban valamikor, kb. fél óra múlva indult el. Azelőtt és azóta sem sikerült találkozni vele. Először még kivettem az akkut, de utána sem volt jobb, így hát hagytam és láss csodát elindult. Fogalmam sincs miért lehet.
AlesszaMusic: Nem kell aggódni, tényleg ilyen hülyén számolnak és a hó végén vonják le a csomagban foglalt kedvezményt. Nekem 28e-ből lett 3,5e-s számlám a hó végére. De ha nagyon izgat akkor a My T-mobile felületen tényleg le tudod kérdezni, talán 56Ft-ot kér érte.
Hát ez a WAMOCamera nekem nem jött be, ettől még az gyári is jobb. a felbontást át lehet állítani valahol, mert nekem csak 800x600-ban hajlandó képet készíteni.
-
Varszegig
veterán
válasz
the radish #23176 üzenetére
"Más: Gmail fióknál beállítottam, hogy hagyja a szerveren a telefonon kitörölt levelet, ennek ellenére kitörli onnan is. Van valakinek ötlete, hogy tudnám megoldani?"
Az exchange olyan kliens szempontból, mint egy imap, Törölsz, akkor törlődik a szerverről is. Szerintem.
-
válasz
the radish #23176 üzenetére
Azt próbáltad már, hogy a névjegy létrehozásakor a helynek (SIM/telefon/Exchange) az Exchange-et választod ki, majd utána szinkronizálsz?
-
válasz
the radish #23136 üzenetére
Ja, és elég egyszerű: nem akarsz olyat lejátszani vele, mert nem bírja.
Mondjuk nekem már 720p-nél is voltak gondok.Az SRT-t szereti, bár a magyar ékezetek csak JF4-től kezdve jók.
-
the radish
senior tag
válasz
the radish #23089 üzenetére
Tényleg le kell arról mondani, hogy a Wave-be felvett kapcsolat megjelenjen a Goggle contact-ban, azaz ne csak egyirányú (Google=>Wave) legyen?
W.A.Lacky, pleaseKöszi.
-
vendingo
veterán
válasz
the radish #22973 üzenetére
Menü / beállítások / alkalmazások / telepítési beállítások.
A memóriakártyán lévő telepített dolgokat csak számítógépen keresztül lehet megnézni. -
the radish
senior tag
válasz
the radish #22895 üzenetére
Ekkora lámaságot kérdeztem?
-
gamek!ller
őstag
válasz
the radish #22374 üzenetére
Szerintem a ML-es frissítés nem tekinthető warez-nak, mert hivatalosan is azzal a progival csinálják. Más: Most raktam fel a Skype-ot, az írás funkció jól működik de sajnos hanghívás nem lehetséges
-
válasz
the radish #22364 üzenetére
Kerüljétek az ilyenek linkelését, ugyanis a fórumon tiltott a warez.
Amit tiltunk fórumunkban:
- minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatát elősegíti (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra);
használatára buzdít;
illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában. - AlapelvekA legközelebbi ilyen link után pihenőt fogok osztogatni.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
the radish #22352 üzenetére
Úúú ez király! Köszi. Mindjárt töltök le egyet, aztán próbálom
Ez a multi touch bill tényleg jó! Csak a kamera még mindig szar. Le van frisítve a szoftver Bada 1.0.2-re, és ha lassítva veszek fel, kiírja hogy fényképező hiba, és kilép
-
atoka1
tag
válasz
the radish #22353 üzenetére
Hát úgy kezdődött hogy amikor elindítottam a samsung apps-t a telón, akkor vettem észre a hibát, annak szürke háttere volt éppen akkor, utána beírtam googlebe, hogy grey és lementettem egy szürke képet hogy megnézzem.
Lassan indulok a T-Pontba cserére, de már felkészültem, paintba beszíneztem különböző színekkel a hátteret és lementettem a memória kártyára, így rögtön ott meg tudom nézni hogy jó e a kijelző vagy sem. Én így csináltam, fapados de működik.
-
vendingo
veterán
válasz
the radish #22364 üzenetére
Próbáltam már mindenféle módon, de nem jön össze, kéri a memóriakártyát, amin az app van.
Ha valaki rájön a nyitjára, dobjon meg egy PÜ-vel.
Köszi -
vendingo
veterán
válasz
Végre valami jó hír
Ha működik a dolog, akkor lehet marad még a telefon egy darabig nálamHa valaki tesztelte, írja már meg, hogy milyen...
-
Rotor82
aktív tag
válasz
Na erre kíváncsi leszek!
-
TomWexX
addikt
válasz
the radish #22086 üzenetére
Én, és még sokan rajtam kívűl úgy jártunk, hogy amikor kies regedit trükkel frissítettünk elszállt a samsung apps! A bizonyos "szüneteltetve" bug jön elő ebben az esetben!
Tomajdon: Remélhetőleg Karma tud ebben segíteni, ehez én nem értek annyira. Nekem nem volt ilyenem eddig...
Na tessék már segít is! -
janes1976
őstag
válasz
the radish #21332 üzenetére
Gondolod, felfrissítettem a teló fwrt fasza, minden király, utána kamera fwt, mire elszállt a kamera, volt vagy 400 a vérnyomásom, de a saját hülyeségem miatt, hogy hogy lehetek ilyen f*sz, hogy elcseszem a saját telóm.
Meg a poén az, hogy sztem nem is jött ki új kamera fw frissítés, sztem mindenkinek ugyanaz van, ezért nem is kellett volna, de lehet tévedek. Magyarul rengeteg értelme volt a műveletnek.
Varszegig: Jaja. JH3-am volt.
Mekkora kemény, pont akkor írtam mikor te.
-
janes1976
őstag
válasz
the radish #21328 üzenetére
Szia!
Na azóta kiderült, hogy a kamera fw frissítés cseszte el a kamerát, nem a teló fw frissítése.
Én is megcsináltam az fw frissítést a legfrisebbre gond nélkül megcsinálta. Mondjuk tegnap is eljutottam idáig, csak éppen az a fránya kamera fw frissítés cseszett ki velem, amit ma kihagytam, így van kamerám. Saját kárán tanul az emberfia.
Úgyhogy 1 szó mint 100: mindenkinek ajánlom, NE frissítse a kamera fw-t, csak akkor ha rengeteg ideje van buherálni meg szaladgálni. Mer nem ám úgy rontja el a kamerát hogy attól használhatod, lófaszt, nem is működik. Azt írja ki: fényképező hiba és be se lép a kamerába.
Mondom, teló fwt frissíts nyugodtan, annak semmi köze a kamerához, mert azt külön kell frissíteni.
Jótanács: akinek nem ajánl fel frissítést a KIES, az gondolom frissítette a legutóbbira, mármint a KIESt, az szedje le és rakja fel pl. azt, ami a magyar SAMSUNG oldalán van, előzőt. A 82., 83. végű jó. Köszönet Varszegignek, aki a tippet adta.
Üdv.
Janó -
Varszegig
veterán
válasz
the radish #21324 üzenetére
namost épp ők nem kéne elrémisszenek.
janes1976-nak sima volt a frissítés a kamerával volt gondja. z_a_p meg egy holland wave-et masszíroza510:Nekem a korábban regelt visáról enged pénzt küldeni.
-
pitimany
tag
válasz
the radish #21113 üzenetére
the radish: Akkor nem csak én gondolom így!
richies: Lehetséges, hogy valakinek jó, mondjuk az egyszerűbb lelkületű, játékos amerikaiaknak. "Kinek a pap, kinek a papné" -
marsi13
csendes tag
válasz
the radish #21084 üzenetére
Szia! Azért nem ildomos rá a fólia, mert a kijelző a bőröd elektromosságát érzékeli (nem nyomást, próbáld csak meg körömmel vagy egyébb tárggyal "nyomkodni"). Előzőek miatt a fólián keresztül nehezebben reagál az érintésre.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
the radish #21084 üzenetére
Ha nem a lakás/kocsi és egyéb kulcsokkal, aprópénzzel tárolod együtt, akkor szerintem felesleges a fólia. Nehezen karcolódik.
Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest