Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Megjelent a OnePlus 13T
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lanyó
csendes tag
válasz
norbee2244 #727 üzenetére
Akkor szervíz lesz belőle. Majd beszámolok a fejleményekről, hát ha másnak is akad ilyen problémája. Addig is köszönöm a hozzászólásokat. További kellemes ünnepeket mindenkinek.
-
Lanyó
csendes tag
válasz
norbee2244 #719 üzenetére
Próbáltam 1.5-öt, 2.0-át, 2.1-et, 2.3-at, 2.5-ből vagy háromfélét! Már kipróbáltam a PC STUDIO-t is, de egyik sem működik. Szerintem beviszem szervízbe, hogy mit mondanak. Szoftvert csak a KIES-el lehet rajta frissíteni vagy van más módszer is?
-
Lanyó
csendes tag
Üdvözletem a fórumozóknak és kellemes ünnepeket mindenkinek!
Egy hete van ilyen telefonom. A KIES-el szenvedek, már kipróbáltam vagy öt verziót, de mindegyik azt írja ki, hogy a készülék nem támogatott. A PC USB-n és Blutooth-on is felismeri és működik. A telefon független, a PC-n XP SP3-rom van. Ha valakinek van tanácsa vagy ötlete azt megköszönném.
Üdv. Lanyó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi hiánypótló készülék a Samsung klasszikus mobilja. Nem érintős, de sokan pont ilyen telefont szeretnének maguknak. A választék pedig szűk.
- One mobilszolgáltatások
- RoboCop: Rogue City teszt
- Házimozi belépő szinten
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Warframe
- iPhone topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kedvenc zene a mai napra
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest