Új hozzászólás Aktív témák
-
15115
tag
válasz
-=Ghost=- #80 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe eme gyöngyszemet ami arra utal, hogy nem 3 éves szinten vannak, hanem legalább 5, de viszont az országnak 1/3-a legalább!! [katt ide]
-
nuke7
veterán
válasz
-=Ghost=- #80 üzenetére
ööö... valamit nem értesz, de sajnos ez már nagyon off...
a helyzet - szerintem - hogy az emberek buták. (nagyjábol és átlagról beszélve)
nekem mind1, hogy mo-t vagy az usa-t veszed, pár százalékos eltérések vannak csak.Namost a helyzet az, hogy amerikában az apple termékek azért tudnak népszerűbbek lenni, mert viszonylagosan olcsóbbak mint magyarországon. nem számottevő a különbség, talán 1-2 kivétellel. VISZONT ott az átlagfizetések jóval magasabbak, többen meg tudják engedi maguknak az apple termékeket, és most nem írom ide ami az előző hsz-ből ide vágna, olvasd hozzá
(egyszerű kezelhetőség + marketing, stb.)
de amint tudod, ott sem piacvezetők, isten őrizz, akkor nem tudnának prémium árakkal operálni.
a cikkhez pedig annyi tartozik, hogy fordítva is megvan ez, az perel, aki éppen tud.
Hogy mit gondolsz az apple-ről az magánügy, a tény az, hogy kegyetlen jó az üzleti modelljük, nem véletlenül olyan értékes a cég. szemetek általában, mert megtehetik, ezt az image-t választották és bejött... más is csinálhatná - sőt, szerintem más területen csinálja is, aki megteheti - csak az apple ezen a téren épp előbb kezdte... Hülyék lennének ha nem tennék meg, saját zsebükből vennék ki a pénzt.És igen, én az átlagnál okosabbnak gondolom magam, de szerintem a fórumozók nagyrésze átlag feletti értelmi képességekkel bír, tisztelet a kivételnek
(#79) blueMerle : téged meg mi bánt..? vagy ez csak bizonyos hsz-ekre vonatkozik, és akinek nem inge, ne vegye magára..?
-
Abysmal
aktív tag
válasz
-=Ghost=- #69 üzenetére
Az előző hsz-emet már nem tudtam szerkeszteni
Ez nem feltétlenül csak neked szól, de ha szerintetek egy a mobilokban kevésbé jártas ember nem tudja összekeverni a Galaxy S-t egy iPhonenal, akkor hogy jött létre mondjuk ez? Volt ugyanitt egy másik kép is, ami úgy rémlik a Telenor reklámja volt egy buszon, (egy plakát) és egy iPhone volt amin az Android menüje volt látható. Nyilván ezt egy olyan ember készítette, aki a témában nem túl jártas, de mégis ez a munkája. Ha ilyen megtörténhet olyanoknál, akik ebből élnek, akkor miért olyan nehéz elhinni, hogy az átlagfelhasználó se ért hozzá jobban?UPDATE
Itt a másik kép is. -
Abysmal
aktív tag
válasz
-=Ghost=- #69 üzenetére
Ami ezt illeti ezt a magyarokra mondtam. Sehol nem írtam, hogy az amcsikról írok. Tapasztalat. Jó persze nem mi vagyunk az Apple fő célcsoportja, de nem vonatkoztattam el magunktól.
Nyilván az amerikaiaknak egyértelmű, hogy mi is az az Apple, de ettől még ők is összekeverhetik az iPhonet valamelyik Samsung "másolattal". -
blueMerle
veterán
válasz
-=Ghost=- #80 üzenetére
Azt se tudom kiről beszélsz
Tudod mit ajánlok neked? Nézd meg a SouthPark Humancentipad részét. A SouthPark Amerika görbe tükre, ha az ember egy kicsit mélyebben értelmezi az ott látottakat, sok mindent megért az amerikai társadalomról. de megnyugtatlak, nem onnan szerzem az atomtitkos infóim az usáról
Csak azért ajánlom hogy egy kicsit lazíts, nevess...
-
blueMerle
veterán
válasz
-=Ghost=- #73 üzenetére
hanem mert ott nem kerül háromszorosába valami, attól hogy alma van rajta?
Ouch, azért ilyen hardcore kijelentések előtt legalább megnéznél egy price listet a lehetőségek földjénNem háromszor drágább (ezt honnan vetted?) mint egy ugyanolyan felszereltségű mezei pc, de drágább. Egyébként fogalmam sincs hogy jön ez ahhoz hogy írtál egy számunkra (mivel más is észrevette) poénos hsz-t, őszintén szólva azt hittem direkt írtad úgy.
Amerikában azért fogy annyi macbook és iphone mert ott a számítógép = apple, az iPhone pedig azért sikeres mert divat és mert egyszerű (és mert Apple). Nem kell megtanulni a kezelését. Amerikában jellemzően a legtöbb sikeres termék kezelése halálosan egyszerű. Nem azt mondtam hogy az összes.
-
nuke7
veterán
válasz
-=Ghost=- #73 üzenetére
ööö
de, drágább a pc-nél (akár linux, akár win) a mac amerikában is.2. bekajálják a push-marketinget mert megtehetik, hogy nem gondolkodnak a nagyobb vásárlóerő (keresetek) miatt...
és 3: igen, ott azért a win elég bonyolult az embereknek, szerinted a win7 miért ment inkább az egyszerűsödés - "felhasználóbarátság" - felé..? win8-ról láttál már adatokat..?
szóval jah, mindenhol arra megy ki a játék, hogy minél többen vegyenek dolgokat, de ezt csak akkor lehet, ha a hülye is - akinek azért még van annyi keresete hogy kiperkálja - megérti és tudja kezelni ezeket... amcsiba ebből elég sok van...
amúgy csak meg kell nézni az egyik korai ipod shuffle használati utasítását...
"do not eat ipod shuffle"a pereskedésről meg az a véleményem, hogy nem lehet megállni...
mindenkinek kell hogy legyen dolga, a nagy cégek nem ülhetnek a babérjaikon, ha nem növekednek akkor veszítenek a bevételekből meg minden. nincs olyan, hogy nyugodtan ülünk a babérjainkon, nézd csak a meg a nokia-t
szerintem ez teljesen normális. ott ütöd a konkurenciát ahol tudod, mindegy, hogy neked melyik cég terméke szimpatikus mint vásárlo. tökmindegy, hogy az apple vagy a samsung kezdte, fordított esetben a másik lépett volna, szóval mindenképp lennének ezek a perek, szerintem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Pencil 1.gen. + bőr tok
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest