- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nuke7
veterán
szoval beismered, hogy az ár az egyetlen ami alapján objektiven lehet megítélni egy felsőkategóriás cuccot... valsz több felsőkategóriás telója van kinn az apple-nek, mint a samsung-nak, ez biztos. az nem biztos, hogy 10x annyi lenne..
(#175) Depression:
szerintem ugyanezt írtam pár hsz-el előbb, kicsit más szavakkal
-
nuke7
veterán
ennyire nehéz tényleg a következtetés..?
ott van, hogy ki mennyi telót ad el... és ott van, hogy a piac mekkora részén van az adott platform...
ezután már csak az összes eladott telefon darabszámból kiszámoljuk hogy a samsung mekkor %-ot tesz ki, az android több mint 50%-os piaci részesedéséből...
ha másra nem is - mert ponots számot nyilván nem fogunk kapni - akkor arra jó, hogy lássuk, hogy nem nagyságrendekkel több az iphone eladása mint a samsung android eladása... -
nuke7
veterán
ja, bocs.
én azt hittem, hogy okostelefonokról beszélünk.
abban pedig a nagyságrend kb. ugyanaz...(#135) Abysmal : nem. nem az androidot mint rendszert hasonlítom az iOS-hez, mint rendszerhez.
Az OKOSTELEFONOK piaca miatt linkeltem a dolgokat a samsung androidos telefonjai vs. iphone4-hez, mint melléklet.
ha a nem releváns infod veszed le a képekről az nem az én hibám. -
nuke7
veterán
nem azért mondom, de elég rossz lehetsz vagy matekból vagy szövegértésből...
ezt írta előbb a témában vki:
"Galaxy S-t vitték, mint a cukrot, az 5 hónap alatt lett 10000000, ez 55 nap alatt 3000000."és ez csak kettő darab termék, ráadásul a galaxy s nem 5 hónapja van a piacon...
gondold át újra azt a sanda gyanúdatiSupply... hmm.
-
nuke7
veterán
akkor mostmár értem, hogy a nokia telók miért drágábbak itthon, mint bárhol máshol az eu-ban...
(viszont szerintem ez valami adó/vám szabályozás lehet a kormány részéről, nem hiszem, hogy a multik szivatnák direkt mo-t, de ki tudja
)
(#124) DeskJeti: az lol
mint mondtam, mindenhol vannak hülyék...
- mi történt?
- megfulladt a feleségem...
- úristen, hogy történt?!
- az akksi a torkára csúszott, és mire odaértem megfulladt...
- ezek a rohadékok! miért nem írják a használati útmutatóban, hogy ne csinálják ezt vele az emberek, mert veszélyes?!
- Igazad van!!! szólok is nekik, hogy mi történt...omg...
-
nuke7
veterán
válasz
-=Ghost=- #80 üzenetére
ööö... valamit nem értesz, de sajnos ez már nagyon off...
a helyzet - szerintem - hogy az emberek buták. (nagyjábol és átlagról beszélve)
nekem mind1, hogy mo-t vagy az usa-t veszed, pár százalékos eltérések vannak csak.Namost a helyzet az, hogy amerikában az apple termékek azért tudnak népszerűbbek lenni, mert viszonylagosan olcsóbbak mint magyarországon. nem számottevő a különbség, talán 1-2 kivétellel. VISZONT ott az átlagfizetések jóval magasabbak, többen meg tudják engedi maguknak az apple termékeket, és most nem írom ide ami az előző hsz-ből ide vágna, olvasd hozzá
(egyszerű kezelhetőség + marketing, stb.)
de amint tudod, ott sem piacvezetők, isten őrizz, akkor nem tudnának prémium árakkal operálni.
a cikkhez pedig annyi tartozik, hogy fordítva is megvan ez, az perel, aki éppen tud.
Hogy mit gondolsz az apple-ről az magánügy, a tény az, hogy kegyetlen jó az üzleti modelljük, nem véletlenül olyan értékes a cég. szemetek általában, mert megtehetik, ezt az image-t választották és bejött... más is csinálhatná - sőt, szerintem más területen csinálja is, aki megteheti - csak az apple ezen a téren épp előbb kezdte... Hülyék lennének ha nem tennék meg, saját zsebükből vennék ki a pénzt.És igen, én az átlagnál okosabbnak gondolom magam, de szerintem a fórumozók nagyrésze átlag feletti értelmi képességekkel bír, tisztelet a kivételnek
(#79) blueMerle : téged meg mi bánt..? vagy ez csak bizonyos hsz-ekre vonatkozik, és akinek nem inge, ne vegye magára..?
-
nuke7
veterán
válasz
-=Ghost=- #73 üzenetére
ööö
de, drágább a pc-nél (akár linux, akár win) a mac amerikában is.2. bekajálják a push-marketinget mert megtehetik, hogy nem gondolkodnak a nagyobb vásárlóerő (keresetek) miatt...
és 3: igen, ott azért a win elég bonyolult az embereknek, szerinted a win7 miért ment inkább az egyszerűsödés - "felhasználóbarátság" - felé..? win8-ról láttál már adatokat..?
szóval jah, mindenhol arra megy ki a játék, hogy minél többen vegyenek dolgokat, de ezt csak akkor lehet, ha a hülye is - akinek azért még van annyi keresete hogy kiperkálja - megérti és tudja kezelni ezeket... amcsiba ebből elég sok van...
amúgy csak meg kell nézni az egyik korai ipod shuffle használati utasítását...
"do not eat ipod shuffle"a pereskedésről meg az a véleményem, hogy nem lehet megállni...
mindenkinek kell hogy legyen dolga, a nagy cégek nem ülhetnek a babérjaikon, ha nem növekednek akkor veszítenek a bevételekből meg minden. nincs olyan, hogy nyugodtan ülünk a babérjainkon, nézd csak a meg a nokia-t
szerintem ez teljesen normális. ott ütöd a konkurenciát ahol tudod, mindegy, hogy neked melyik cég terméke szimpatikus mint vásárlo. tökmindegy, hogy az apple vagy a samsung kezdte, fordított esetben a másik lépett volna, szóval mindenképp lennének ezek a perek, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged