- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
"samsung mekkor %-ot tesz ki, az android több mint 50%-os piaci részesedéséből..."
Aha. Idézem a táblázat címét: "Az okostelefon(gyk: android+wp7+bada)-piac alakulása 2011 első negyedévéből."
Nyilván nem nagyságrendekkel több az Apple részesedése az okostelefonok piacán, de:
1.) nem csak okostelefonokról volt szó
2.) a Samsungnak nem csak androidos cuccai vannak, ami árnyalhatja a képet.
Az eredmény még mindig az lenne, hogy több az iOS-es cucc, mint a Samsung androidos cucca. -
Inarus
addikt
"Az OKOSTELEFONOK piaca miatt linkeltem a dolgokat a samsung androidos telefonjai vs. iphone4-hez, mint melléklet."
Az ok, csak éppenséggel az egyik az összes androidos vs összes wp7 vs összes BB vs iPhone, míg a másik adott gyártó összes android+wp7+bada+akármi vs iPhone. Tehát amit Karma emleget (droidos Samsung vs iOS - még csak okostelefon szintre levezetve sem szedhető ki ezekből az adatokból. Maximum annyira lehet tippelni ez alapján, hogy hacsak a Samsung nem adott el nagyságrendekkel többet androidos nem okostelefonnak számító készülékeiből mint az Apple az iPad-iPod párosból, akkor ebben az összehasonlításban nagy valószínűséggel az Apple értékesített több készüléket.
-
Abysmal
aktív tag
Ha már az Androidot mint rendszert veszed alapul, akkor ne csak az iPhonet számold, hanem mindent amin iOS fut. Ebbe beletartozik a 2 generációnyi iPad és a 4 generációnyi iPod Touch. Ezt figyelembe véve szerintem Karma állítása helytálló, iOS-es készülékből több, vagy közel annyi van, mint Androidosból.
-
gerilee
aktív tag
"Namost a helyzet az, hogy amerikában az apple termékek azért tudnak népszerűbbek lenni, mert viszonylagosan olcsóbbak mint magyarországon. nem számottevő a különbség, talán 1-2 kivétellel."
Érdekes. A Paypal felmérése nem egészen ezt támasztja alá:
[link]Rohadtul le vagyunk húzva...
-
-=Ghost=-
őstag
Jó, az, hogy nem drágább nem igaz, de nem 3x-os ár, mint nálunk. Prémium szar, nyilván drágább, de a hazai árakhoz képest szerintem elenyésző a különbség. (apple fanok jöhetnek, hogy ezt az anyaghasználat stb blabla indokolja is, hogyne, hogyne)
Ettől függetlenül viszont tartom, hogy átlagban ott sem sokkal hülyébbek az emberek, mint bárhol máshol. Kíváncsi vagyok, hogy aki foggal körömmel állítja, hogy 99%uk a 3éves debil gyerek szintjén van, a divaton kívül milyen tapasztalatokra támaszkodik.
Elég csak kis hazánkban körülnézni... Itt jobb a helyzet?
Szintén sarkított példa, de volt egy videó, amiben egyetemistákat kérdeztek, hogy a holdon elengedett tollal mi fog történni (műszakisokat is), mit keres a Marx szobor a corvinuson (nyilván corvinusosoktól) stb...
Vagy a ti világotokban nálunk mindenki 180+os iQval rohangászik?
Kicsit "mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" érzése lehet egyes embereknek.#79 "mert ott a számítógép = apple" Evermannál tanultál te is, ugye?
-
Cyberpunk
félisten
Hát nézd más szabadalmak más cégek kezében vannak (alapvető főleg mobil kommunikációs). Most nem tudom hogy ez lehetséges e, hogy ha fizet a használatáért akkor is megvonhatja e a használati jogát. Ha meg akkor így lehetne szépen revánsot venni
Nagyot lehet ám esni a lóról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3-IN-1 USB C HUB Samsung - DEX
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest