- Milyen okostelefont vegyek?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abysmal
aktív tag
Ha már az Androidot mint rendszert veszed alapul, akkor ne csak az iPhonet számold, hanem mindent amin iOS fut. Ebbe beletartozik a 2 generációnyi iPad és a 4 generációnyi iPod Touch. Ezt figyelembe véve szerintem Karma állítása helytálló, iOS-es készülékből több, vagy közel annyi van, mint Androidosból.
-
Abysmal
aktív tag
válasz
-=Ghost=- #69 üzenetére
Az előző hsz-emet már nem tudtam szerkeszteni
Ez nem feltétlenül csak neked szól, de ha szerintetek egy a mobilokban kevésbé jártas ember nem tudja összekeverni a Galaxy S-t egy iPhonenal, akkor hogy jött létre mondjuk ez? Volt ugyanitt egy másik kép is, ami úgy rémlik a Telenor reklámja volt egy buszon, (egy plakát) és egy iPhone volt amin az Android menüje volt látható. Nyilván ezt egy olyan ember készítette, aki a témában nem túl jártas, de mégis ez a munkája. Ha ilyen megtörténhet olyanoknál, akik ebből élnek, akkor miért olyan nehéz elhinni, hogy az átlagfelhasználó se ért hozzá jobban?UPDATE
Itt a másik kép is. -
Abysmal
aktív tag
válasz
-=Ghost=- #69 üzenetére
Ami ezt illeti ezt a magyarokra mondtam. Sehol nem írtam, hogy az amcsikról írok. Tapasztalat. Jó persze nem mi vagyunk az Apple fő célcsoportja, de nem vonatkoztattam el magunktól.
Nyilván az amerikaiaknak egyértelmű, hogy mi is az az Apple, de ettől még ők is összekeverhetik az iPhonet valamelyik Samsung "másolattal".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged