- Prohardver app (nem hivatalos)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
-=Ghost=- #80 üzenetére
Azt se tudom kiről beszélsz
Tudod mit ajánlok neked? Nézd meg a SouthPark Humancentipad részét. A SouthPark Amerika görbe tükre, ha az ember egy kicsit mélyebben értelmezi az ott látottakat, sok mindent megért az amerikai társadalomról. de megnyugtatlak, nem onnan szerzem az atomtitkos infóim az usáról
Csak azért ajánlom hogy egy kicsit lazíts, nevess...
-
blueMerle
veterán
Ez ismét hogy jön a témához? Ti valami más műsort néztek?
Hol írtam hogy egyeduralkodó? Azt írtam hogy amerikában sok ember a pc-t az Apple termékeivel azonosítja. Egyébként a hszd első verziója jobb volt, tényleg mindenki azért van itt
De én inkább kiszállok ebből mert jönnek az Apple fanboyok, aztán ember nem menekül wazze
Holott akkora ívben le.rom ám a témát hogy el se hiszed, csak volt egy poénos hsz amire reagáltunk páran de Ti ismét egy Apple vs. Mindenki más témát faragtatok belőle
Ehh...
Nagyon nehéz már úgy fórumozni a PH-n mint akár öt éve, akkoriban még amikor trollok és fanboyok nem kötözködtek minden topicban és cseszték el az ember hangulatát....
-
blueMerle
veterán
válasz
-=Ghost=- #73 üzenetére
hanem mert ott nem kerül háromszorosába valami, attól hogy alma van rajta?
Ouch, azért ilyen hardcore kijelentések előtt legalább megnéznél egy price listet a lehetőségek földjénNem háromszor drágább (ezt honnan vetted?) mint egy ugyanolyan felszereltségű mezei pc, de drágább. Egyébként fogalmam sincs hogy jön ez ahhoz hogy írtál egy számunkra (mivel más is észrevette) poénos hsz-t, őszintén szólva azt hittem direkt írtad úgy.
Amerikában azért fogy annyi macbook és iphone mert ott a számítógép = apple, az iPhone pedig azért sikeres mert divat és mert egyszerű (és mert Apple). Nem kell megtanulni a kezelését. Amerikában jellemzően a legtöbb sikeres termék kezelése halálosan egyszerű. Nem azt mondtam hogy az összes.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged