- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"- igen a 215-höz még vehetett 20-ért navit, mert semmilyen más lehetőség nem volt hozzá, míg másokhoz legalább van legális megoldás is ingyen"
Mesélj, ha most veszel egy SGS II-t, Optimus 2X-et, HTC Sensations-t, akkor milyen navit kapsz hozzá ingyen és legálisan? Ja, semmilyent. Most akkor micsoda szemetek, hogy a 160-180 ezres készülékhez még navigációt sem adnak és külön kell megvenni hozzá.
De az Apple és a hazai szolgáltatók a legszemetebbek, mert az ingyenes alkalmazásokat kis késéssel adták ki és a kissé retardált szobatársad nem bírta kivárni.
(Elnézést a jelzőért, de a jellemzésed szerint nem lehet más, ha ennyiért megvette és mikor nem működik jól, akkor nem viszi el a szervizbe, csak neked panaszkodik.)"nem a termékekkel van baj, hanem amit a marketing kivált az agyakban"
Jól írtam.. A te elmédben igencsak fura dolgokat váltott ki.
-
Everman
addikt
"- vodafone, vitamaxban, még tavaly"
Aki hülye, az meg is érdemli. Ennyiből elmehetett volna Svájcba, ott tölthetett volna pár napot és vehetett volna egy független iPhone 4-et.
"nyilván gyári hibás lehet, mint a többi, amire meg is van a javítás: másképp kell fogni, meg adunk ingyen bumpert pár hónapig"
Főleg a hozzád hasonló fikahuszárok kedvéért. Több mint fél évig használtam iPhone 4-et ennek több mint a felét tok, vagy bumper nélkül és soha nem volt belőle gondom, ellenben az SGS-nél már többször volt ilyen problémám (igaz ott a wifinél szórakozik).
" szolgáltató adott rá ingyen navit, ez inkább csak arra vonatkozott, hogy 215-be ez sem fér bele"
Igen, az árba nem fért bele az ingyen program, mond, amikor írsz, akkor néha vissza is nézed, hogy mit sikerült kipréselned magadból, vagy ezt csak a WC-n teszed meg?
"ahogy sokminden más sem, ami egy jobb ár/érték arányú telefonba belefér."
Amikhez nem kapsz ingyen navigációs programot, sem semmi mást. Értem, teljesen logikus amit írsz, legalábbis számodra mindenképpen
"de nekem semmi bajom az apple termékekkel egyébként"
Az Alma az agyban csodákra képes..
-
Everman
addikt
"viszont lehet vele pl netezni, ellentétben a szobatársam 215 EZRES, retina display-el megáldott, gyönyörű kivitelű NEM FÜGGETLEN iPhone-jával"
Ennyiért hol vette? Én a T-s 32 GB-os készüléket is 140-ért vettem...
"aminek csupán annyi a baja, hogy nem jelenik meg rajta semmi, ha kézbe veszi"
Amennyiben a szobatársad mozgássérült és értelmi fogyatékos, akkor segíthetnél rajta annyit, hogy elviszed a telefonját a szervizbe. Ugyanis amit írkálsz az speciel nem igaz egy hibátlan i4-re (bár én csak 3-at használtam huzamosabb ideig, de ilyet nem tapasztaltam).
Ellenben SGS-nél jó móka, mikor fekvő nézetben kézbe fogva elveszti a wifi kapcsolatot, mert leárnyékolja a kezem a wifi antennát.
"az Alma az agyban csodákra képes."
Ez a te esetedben eléggé egyértelmű
"plusz még vehetett hozzá navit, mert nem bírta kivárni a szolgáltató ingyenes verzióját."
A Nokia kivételével melyik másik gyártó ad ingyen navit a készülékéhez?
Vagy az, hogy Androidra egyszerűbb lopott szoftvert telepíteni a nagy előny számodra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest