Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Everman

addikt

válasz Dotcom #169 üzenetére

"- igen a 215-höz még vehetett 20-ért navit, mert semmilyen más lehetőség nem volt hozzá, míg másokhoz legalább van legális megoldás is ingyen"

Mesélj, ha most veszel egy SGS II-t, Optimus 2X-et, HTC Sensations-t, akkor milyen navit kapsz hozzá ingyen és legálisan? Ja, semmilyent. Most akkor micsoda szemetek, hogy a 160-180 ezres készülékhez még navigációt sem adnak és külön kell megvenni hozzá.
    De az Apple és a hazai szolgáltatók a legszemetebbek, mert az ingyenes alkalmazásokat kis késéssel adták ki és a kissé retardált szobatársad nem bírta kivárni.
    (Elnézést a jelzőért, de a jellemzésed szerint nem lehet más, ha ennyiért megvette és mikor nem működik jól, akkor nem viszi el a szervizbe, csak neked panaszkodik.)

"nem a termékekkel van baj, hanem amit a marketing kivált az agyakban"

Jól írtam.. A te elmédben igencsak fura dolgokat váltott ki. ;] :P

• Everman

addikt

válasz Dotcom #164 üzenetére

"- vodafone, vitamaxban, még tavaly"

Aki hülye, az meg is érdemli. Ennyiből elmehetett volna Svájcba, ott tölthetett volna pár napot és vehetett volna egy független iPhone 4-et.

"nyilván gyári hibás lehet, mint a többi, amire meg is van a javítás: másképp kell fogni, meg adunk ingyen bumpert pár hónapig"

Főleg a hozzád hasonló fikahuszárok kedvéért. Több mint fél évig használtam iPhone 4-et ennek több mint a felét tok, vagy bumper nélkül és soha nem volt belőle gondom, ellenben az SGS-nél már többször volt ilyen problémám (igaz ott a wifinél szórakozik).

" szolgáltató adott rá ingyen navit, ez inkább csak arra vonatkozott, hogy 215-be ez sem fér bele"

Igen, az árba nem fért bele az ingyen program, mond, amikor írsz, akkor néha vissza is nézed, hogy mit sikerült kipréselned magadból, vagy ezt csak a WC-n teszed meg? ;]

"ahogy sokminden más sem, ami egy jobb ár/érték arányú telefonba belefér."

Amikhez nem kapsz ingyen navigációs programot, sem semmi mást. Értem, teljesen logikus amit írsz, legalábbis számodra mindenképpen :D

"de nekem semmi bajom az apple termékekkel egyébként"

Az Alma az agyban csodákra képes..

• Everman

addikt

válasz Dotcom #158 üzenetére

"viszont lehet vele pl netezni, ellentétben a szobatársam 215 EZRES, retina display-el megáldott, gyönyörű kivitelű NEM FÜGGETLEN iPhone-jával"

Ennyiért hol vette? Én a T-s 32 GB-os készüléket is 140-ért vettem...

"aminek csupán annyi a baja, hogy nem jelenik meg rajta semmi, ha kézbe veszi"

Amennyiben a szobatársad mozgássérült és értelmi fogyatékos, akkor segíthetnél rajta annyit, hogy elviszed a telefonját a szervizbe. Ugyanis amit írkálsz az speciel nem igaz egy hibátlan i4-re (bár én csak 3-at használtam huzamosabb ideig, de ilyet nem tapasztaltam).

Ellenben SGS-nél jó móka, mikor fekvő nézetben kézbe fogva elveszti a wifi kapcsolatot, mert leárnyékolja a kezem a wifi antennát.

"az Alma az agyban csodákra képes."

Ez a te esetedben eléggé egyértelmű :D

"plusz még vehetett hozzá navit, mert nem bírta kivárni a szolgáltató ingyenes verzióját."

A Nokia kivételével melyik másik gyártó ad ingyen navit a készülékéhez?
    Vagy az, hogy Androidra egyszerűbb lopott szoftvert telepíteni a nagy előny számodra?

Új hozzászólás Aktív témák