- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dotcom
aktív tag
utoljára:
- igen a 215-höz még vehetett 20-ért navit, mert semmilyen más lehetőség nem volt hozzá, míg másokhoz legalább van legális megoldás is ingyen - lásd korábbi hozzászólók
- "de nekem semmi bajom az apple termékekkel egyébként" Az Alma az agyban csodákra képes.. na itt aztán semmilyen ellentmondás nincs, mint azt korábban bővebben is leírtam, nem a termékekkel van baj, hanem amit a marketing kivált az agyakban
- ma te sem vagy a toppon úgy látom... -
Dotcom
aktív tag
- vodafone, vitamaxban, még tavaly
- nyilván gyári hibás lehet, mint a többi, amire meg is van a javítás: másképp kell fogni, meg adunk ingyen bumpert pár hónapig (csak úgy marketingből, valójában nem)
- inkább te vagy jó példa vagy rá, bár néha tudsz jó dolgokat is írni (ritkán)
- szolgáltató adott rá ingyen navit, ez inkább csak arra vonatkozott, hogy 215-be ez sem fér bele, ahogy sokminden más sem, ami egy jobb ár/érték arányú telefonba belefér.de nekem semmi bajom az apple termékekkel egyébként, inkább csak azzal ami ezt itthon (is) körülveszi, meg úgy általában a cég hozzáállásával, és marketing maszlagjaival.
-
CHIPman
nagyúr
Még mindig nem olvastad el, mi?
Az első hsz egy gúnyolás volt, bemutattam, hogy mennyi almatroll fog rám ugrani, ha beírom azt, hogy az iPhone(általánosságban, ahogy előttem tette valaki). Namost, ha én a 2G-re gondoltam(mivel a 2G-k is iPhone-ok), akkor igazam volt, nemde? -
CHIPman
nagyúr
Ugyanezt kérdezte egy user, 2 perc olvasással megtaláltad volna a válaszomat, de látom write only happens.
Depression: Nagyobb a fizetés, talán gyorsabban cserélnek, pörög a piac, nagyobb az árverseny. Egyébként a Samu hanyagolja az amcsikat, EU-ban rég van Ginger az sgs variánsokra, ott meg max szivárogva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest