Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
-
Everman
addikt
"- igen a 215-höz még vehetett 20-ért navit, mert semmilyen más lehetőség nem volt hozzá, míg másokhoz legalább van legális megoldás is ingyen"
Mesélj, ha most veszel egy SGS II-t, Optimus 2X-et, HTC Sensations-t, akkor milyen navit kapsz hozzá ingyen és legálisan? Ja, semmilyent. Most akkor micsoda szemetek, hogy a 160-180 ezres készülékhez még navigációt sem adnak és külön kell megvenni hozzá.
De az Apple és a hazai szolgáltatók a legszemetebbek, mert az ingyenes alkalmazásokat kis késéssel adták ki és a kissé retardált szobatársad nem bírta kivárni.
(Elnézést a jelzőért, de a jellemzésed szerint nem lehet más, ha ennyiért megvette és mikor nem működik jól, akkor nem viszi el a szervizbe, csak neked panaszkodik.)"nem a termékekkel van baj, hanem amit a marketing kivált az agyakban"
Jól írtam.. A te elmédben igencsak fura dolgokat váltott ki.
-
Everman
addikt
válasz
Depression #166 üzenetére
Járt, mivel már nincs forgalomban és a mai Samsung készülékekhez nem jár semmi.
iGO meg konkrétan nincs már Androidra, mert megszüntették a fejlesztését erre a platformra.
-
Everman
addikt
"- vodafone, vitamaxban, még tavaly"
Aki hülye, az meg is érdemli. Ennyiből elmehetett volna Svájcba, ott tölthetett volna pár napot és vehetett volna egy független iPhone 4-et.
"nyilván gyári hibás lehet, mint a többi, amire meg is van a javítás: másképp kell fogni, meg adunk ingyen bumpert pár hónapig"
Főleg a hozzád hasonló fikahuszárok kedvéért. Több mint fél évig használtam iPhone 4-et ennek több mint a felét tok, vagy bumper nélkül és soha nem volt belőle gondom, ellenben az SGS-nél már többször volt ilyen problémám (igaz ott a wifinél szórakozik).
" szolgáltató adott rá ingyen navit, ez inkább csak arra vonatkozott, hogy 215-be ez sem fér bele"
Igen, az árba nem fért bele az ingyen program, mond, amikor írsz, akkor néha vissza is nézed, hogy mit sikerült kipréselned magadból, vagy ezt csak a WC-n teszed meg?
"ahogy sokminden más sem, ami egy jobb ár/érték arányú telefonba belefér."
Amikhez nem kapsz ingyen navigációs programot, sem semmi mást. Értem, teljesen logikus amit írsz, legalábbis számodra mindenképpen
"de nekem semmi bajom az apple termékekkel egyébként"
Az Alma az agyban csodákra képes..
-
Everman
addikt
válasz
Mr.Csizmás #163 üzenetére
"talán előnyös, ha az a cég adja a rendszert, aki lefotózta a világot "
Én inkább jobban örülök az ingyenes iGO-nak és Navigonnak
-
Everman
addikt
"viszont lehet vele pl netezni, ellentétben a szobatársam 215 EZRES, retina display-el megáldott, gyönyörű kivitelű NEM FÜGGETLEN iPhone-jával"
Ennyiért hol vette? Én a T-s 32 GB-os készüléket is 140-ért vettem...
"aminek csupán annyi a baja, hogy nem jelenik meg rajta semmi, ha kézbe veszi"
Amennyiben a szobatársad mozgássérült és értelmi fogyatékos, akkor segíthetnél rajta annyit, hogy elviszed a telefonját a szervizbe. Ugyanis amit írkálsz az speciel nem igaz egy hibátlan i4-re (bár én csak 3-at használtam huzamosabb ideig, de ilyet nem tapasztaltam).
Ellenben SGS-nél jó móka, mikor fekvő nézetben kézbe fogva elveszti a wifi kapcsolatot, mert leárnyékolja a kezem a wifi antennát.
"az Alma az agyban csodákra képes."
Ez a te esetedben eléggé egyértelmű
"plusz még vehetett hozzá navit, mert nem bírta kivárni a szolgáltató ingyenes verzióját."
A Nokia kivételével melyik másik gyártó ad ingyen navit a készülékéhez?
Vagy az, hogy Androidra egyszerűbb lopott szoftvert telepíteni a nagy előny számodra? -
Everman
addikt
"Az első hsz egy gúnyolás volt, bemutattam, hogy mennyi almatroll fog rám ugrani"
Ha valaki egy butaságot kijavít, attól még nem biztos, hogy almatroll, max egy droidtrollra reagál.
"Namost, ha én a 2G-re gondoltam(mivel a 2G-k is iPhone-ok), akkor igazam volt, nemde?"
Ok, de akkor a Samsung első Androidos készülékével vessük össze (ha jól tévedek az a Spica volt) és azzal vessük össze
Vagy szerinted egy kiforrott 3-4. generációs eszközt egy 4 éves, akkor debütáló eszközzel kéne hasonlítani?
-
Everman
addikt
"Ugyanezt kérdezte egy user, 2 perc olvasással megtaláltad volna a válaszomat, "
Mivel gyakorlatilag össze-vissza írogatsz....
Lásd:
"Az sgs megdöntötte az iPhone-ok bizonyos idő alatti eladási rekordját, az sgs2 pedig ezt még túlszárnyalta anélkül, hogy az USA-ban lenne egyáltalán.""Tudod, a legnagyobb fejlődés az előző eredményünk javítása. Mindenki tudja, hogy a Galaxy S-t vitték, mint a cukrot, az 5 hónap alatt lett 10000000, ez 55 nap alatt 3000000. Nem mindig a kis mérgezett almát kell felhozni alapnak."
Most akkor magaddal is vitázol?
-
Everman
addikt
"Az sgs megdöntötte az iPhone-ok bizonyos idő alatti eladási rekordját, az sgs2 pedig ezt még túlszárnyalta anélkül, hogy az USA-ban lenne egyáltalán."
Mégis mikor?
SGS II-ből eladtak 55 nap alatt 3 milliót, iPhone 4-nek ehhez kellett 5 nap (az első hétvégén 1,7 millió fogyott).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest