- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én itt kettősséget érzek.
Természetesen valószínűleg az én szokásaim rosszak, de általában a telefonomon tartok 1-1,5 évadnyi sorozatot, vagy ennek megfelelő filmet, mert sokat nézem utazás közben.Pont a szűk tárkapacitás miatt szerintem ez jelenleg egy halva született ötlet, főleg azért mert az .mkv lejátszása erőforrás igényesebb is, és jobban zabálja az akksit.
BR videót akkor néz az ember, ha szeretne valami monumentálisat megnézni, jó filmet, de nem egy sitcomot pl. Az hogy kihozza a HD felbontás előnyeit, egy akkora megjelenítővel párosítva hatásos. 4"-on semmiképp.
A takarékossági indokot megértem többektől is, de ma a 10/15/20/80/120 Mbit-es netek és a meg a repkedő TB-ok idején, nem hiszem hogy a XviD/DivX kódolt anyagok beszerzése, és tárolása a legnagyobb gond.
Ha jogtisztán csak BR lemezeket vásárolsz otthonra, azt is be kell rippelned hogy elférjen az eszközön.Szóval meggyőzni nem tudtatok ezekkel az indokokkal, feleslegesnek érzem az mkv konténer támogatottságát (MÉG!).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Linux haladóknak
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest