Új hozzászólás Aktív témák
-
Én itt kettősséget érzek.
Természetesen valószínűleg az én szokásaim rosszak, de általában a telefonomon tartok 1-1,5 évadnyi sorozatot, vagy ennek megfelelő filmet, mert sokat nézem utazás közben.Pont a szűk tárkapacitás miatt szerintem ez jelenleg egy halva született ötlet, főleg azért mert az .mkv lejátszása erőforrás igényesebb is, és jobban zabálja az akksit.
BR videót akkor néz az ember, ha szeretne valami monumentálisat megnézni, jó filmet, de nem egy sitcomot pl. Az hogy kihozza a HD felbontás előnyeit, egy akkora megjelenítővel párosítva hatásos. 4"-on semmiképp.
A takarékossági indokot megértem többektől is, de ma a 10/15/20/80/120 Mbit-es netek és a meg a repkedő TB-ok idején, nem hiszem hogy a XviD/DivX kódolt anyagok beszerzése, és tárolása a legnagyobb gond.
Ha jogtisztán csak BR lemezeket vásárolsz otthonra, azt is be kell rippelned hogy elférjen az eszközön.Szóval meggyőzni nem tudtatok ezekkel az indokokkal, feleslegesnek érzem az mkv konténer támogatottságát (MÉG!).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Linux haladóknak
- Nintendo Switch 2
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Napelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest