- Google Pixel topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én itt kettősséget érzek.
Természetesen valószínűleg az én szokásaim rosszak, de általában a telefonomon tartok 1-1,5 évadnyi sorozatot, vagy ennek megfelelő filmet, mert sokat nézem utazás közben.Pont a szűk tárkapacitás miatt szerintem ez jelenleg egy halva született ötlet, főleg azért mert az .mkv lejátszása erőforrás igényesebb is, és jobban zabálja az akksit.
BR videót akkor néz az ember, ha szeretne valami monumentálisat megnézni, jó filmet, de nem egy sitcomot pl. Az hogy kihozza a HD felbontás előnyeit, egy akkora megjelenítővel párosítva hatásos. 4"-on semmiképp.
A takarékossági indokot megértem többektől is, de ma a 10/15/20/80/120 Mbit-es netek és a meg a repkedő TB-ok idején, nem hiszem hogy a XviD/DivX kódolt anyagok beszerzése, és tárolása a legnagyobb gond.
Ha jogtisztán csak BR lemezeket vásárolsz otthonra, azt is be kell rippelned hogy elférjen az eszközön.Szóval meggyőzni nem tudtatok ezekkel az indokokkal, feleslegesnek érzem az mkv konténer támogatottságát (MÉG!).
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest