- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én itt kettősséget érzek.
Természetesen valószínűleg az én szokásaim rosszak, de általában a telefonomon tartok 1-1,5 évadnyi sorozatot, vagy ennek megfelelő filmet, mert sokat nézem utazás közben.Pont a szűk tárkapacitás miatt szerintem ez jelenleg egy halva született ötlet, főleg azért mert az .mkv lejátszása erőforrás igényesebb is, és jobban zabálja az akksit.
BR videót akkor néz az ember, ha szeretne valami monumentálisat megnézni, jó filmet, de nem egy sitcomot pl. Az hogy kihozza a HD felbontás előnyeit, egy akkora megjelenítővel párosítva hatásos. 4"-on semmiképp.
A takarékossági indokot megértem többektől is, de ma a 10/15/20/80/120 Mbit-es netek és a meg a repkedő TB-ok idején, nem hiszem hogy a XviD/DivX kódolt anyagok beszerzése, és tárolása a legnagyobb gond.
Ha jogtisztán csak BR lemezeket vásárolsz otthonra, azt is be kell rippelned hogy elférjen az eszközön.Szóval meggyőzni nem tudtatok ezekkel az indokokkal, feleslegesnek érzem az mkv konténer támogatottságát (MÉG!).
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Vírusirtó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest