Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

sauser tag válasz  Quasi_modo

üzenetére Quasi_modo

üzenetéreArra gondolok hogy én is csak olyat linkelek be amit már kipróbáltam,és látom hogy jó.Teljesen távol áll tőlem másnak másoknak kárt okozni.A kamerával kapcsolatba egyetértek veled,de alap beállitással is jó képeket kéne hogy készitsen ha már ennyi pénzt adtunk érte.Egyébként az infókat a legnagyobb I8910 HD fórumról szedem és próbálom tudásom szerint közzé tenni.Amikor közzétettem hogy jó pár romhoz jó a magyar rom Cs-je ezért is kaptam hideget meleget,pedig hidd el én ezeket mind kipróbáltam és ezáltal próbálok segiteni.És már nagyon sokan igy cseréltek romot,jók a vissza jelzések. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest