- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #1220 üzenetére
Témákat én innen mazsoláztam. Van köztük néhány szép letisztult darab.
Medley: Az összeszerelés dologhoz annyit tennék hozzá, hogy ha otthon leteszem az asztalra a nagy üveglap miatt úgy át tud hülni, mintha fémből lenne. Olyan jó megfogni. Tisztább, szárazabb érzés... -
phaet0n
tag
válasz
muveszur #1169 üzenetére
Köszönöm. Ez fontos tényező, mivel ha úton vagyok, és az interneten keresztül szeretném intézni a dolgaimat (banki "sms aláírás"), akkor ez elengedhetetlen.
Egyre inkább hajlok arra, hogy rábólintsak a vásárlásra.
(Mondjuk a minap a miskolci MM-ben, amikor azt mondtam az ott dolgozónak, hogy telefont szeretnék vásárolni, de előbb ki szeretném próbálni, azt mondta, hogy erre nincs lehetőség. Ez aztán az üzletpolitika. [természetesen nem vettem volna meg 185000-ért ott, de akkor is.])
-
törölt tag
-
Yimmy
csendes tag
válasz
muveszur #1155 üzenetére
Üdv Művészúr! Nem tagadom,mindkettő én vagyok.Történt,hogy az eredeti dzsymmy-s belépőm jelszavát elmentettem a Windows-al,persze később el is feledtem...majd ahogy lenni szokott,az op rendszer összeomlott...a jelszó elveszett.Még egy csavar a történetben,hogy a leadott mailomat közben megszüntettem.(elveszett a jelszó)
...amire a jelszavam pótlását küldhették volna.Adódott az alkalom,hogy csinálok egy másik Nicket.Yimmy.....meg is lett.Ám közben (jó két hónap múlva)sikerült felélessztenem a freemailom...kaptam is rá új jelszót.1 szónak is száz a vége
DDVisszakaptam a régi nickem vagyis most mindkettő műxik.pár hétig még futtatom a pót Yimmy-t.mert közben fut néhány hírdetésem.és fórumos témám.Ugye nem is olyan ördöngős az eset,visszaélni semmiképp nem akartam vele....ennyi...sorry
)
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #1107 üzenetére
Csak én látom úgy, hogy a programoknak ki kellene használni a digitális iránytűt, de eddig nem vettem észre hogy használná a Garmin v az Ndrive..
Valószínüleg csak a megfelelő navi progi kell, ami használja. Úgy nézem a Sygic is tesz rá. Bár ez egy márciusi verzsön.
Azt vettem észre, ha full töltött aksival kötöm a gépre, akkor azonnal brekegni kezd, hogy bontsam az akkumlátort, mert tele van töltve. Létezik valahol olyan beállítás, hogy ne töltsön, ha összekötöm a PC-vel? -
Inside5
csendes tag
válasz
muveszur #1043 üzenetére
Szia!
A router IP szűrésen van, a MAC nincs bekapcsolva és még mindig nem jöttem rá, hogy mi a bánatot csináljak. Gyakorlatilag a telefon kapcsolódva van, de a böngészést már nem engedi: "az átjáró nem válaszol" címszóval. Nagyon nem berhelnék bele a routerbe mert nem is magyar és örülök, hogy sikerült beállítani. NOIP, virtuális szerver, hálózat megosztás stb.
Valakinek más tippje?Felraktam a Garmint POI-kkal, csodaautókkal, Mohabá-val és dolgozik mint a kisangyal. A szignózást egyelőre kihagytam, kissé bonyolult.
-
Rezi
tag
válasz
muveszur #1028 üzenetére
Olyan kérdésem lenne, hogy ha előre le vannak töltve a holdak pozíciói akkor ha elutazom mondjuk 1000km-re arrébb ott is aktuális lesz ? Vagy más helyszínen megint frissíteni kellene kapásból?
A GPS jelet így megtalálja 5-10mp alatt a Garminon belül is vagy csak a gyári GPS pozícionáló programmal ? Azért kérdezem, mert nekem INNOV8-on a gyári program megtalálja a jelet kapásból de a Nokia Maps-en belül 3-4 perc akármit csinálok szóval használhatatlan.
HelloOX fut már rajta vagy kézzel kell szignózni ? -
kbencee
aktív tag
válasz
muveszur #1000 üzenetére
Franc.
Amióta egy fekete E51-et használok második telefonnak, azóta ez nálam kardinális kérdéssé lépett elő, mert annál zavaróbbat nehezen tudok elképzelni egy telefonnál, hogy megfogod, és tele lesz ujjlenyomatokkal. N82-nél tökéletesen megoldották, agyontapicskolhatod, és semmi sem látszik rajta
Hiába gyönyörű a fényes fekete hátlap, ha ennyire gyűjti az ujjlenyomatokat... -
No.01
addikt
válasz
muveszur #928 üzenetére
Most intezem meg a munkamat, de ebed utan nem kell visszajonnem mert megyek erte szoval 3 utan mar a kezemben lesz.
Bar majd biztos lesz egy halom kerdesem mert Eddig vagy sima vagy WM-es teloim voltak ez a Symbi teljesen uj lesz szamomra...
Igerem amint megvan es gepkozelbe kerulok jelentkezem az elso tapasztalatokkal. -
erdoke
titán
válasz
muveszur #899 üzenetére
"Where you have fm transmitter ? It's normal radio application....This movie doesn't show transmission from i8910 to normal radio receiver...lol"
"I just installed it (had to hack my phone to install)
FM Radio works without headset.
FM transmitter seems to work but there is no sound on the radio - what I mean:
when you play music and the transmitter is on - you cannot hear it, it looks like its being transmitted."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- 24 Hours of Le Mans
- The First Berserker: Khazan
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minecraft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest