Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Köszönjük a tesztet, végül is az lett leírva amit vártam Jó teszt lett.
Bizony még érdemes várni hogy olcsóbb legyen.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
geri|
aktív tag
MUST HAVE! NON PLUS ULTRA, de ennyiért inkább valami jó kis rövidtávú befektetést választanék, 10% körüli kamattal. Szerintem 120 körül megjátszható de addig marad a kőgazdagoknak, mi pedig csodáljuk...érdekel hogy iGo-val mi lesz...
LiveStrong
-
Dr.Anonymus
addikt
a különösen ajánlottat megadtam volna neki,
úgy ismerjük a samsungot, hogy hamar lejjebb viszi az árat
és jobban mint a nokianode mindegy.. így is jó a teszt, köszönjük
-
Magnum_
nagyúr
jó teszt és nagyon jó telefon, kell is... azért bízom, hogy lesz a szolgáltatóknál. a mostani információ ellenére kb. mikor derülhet ki, hogy forgalmazni fogják a szolgáltatók? ha..
I humbly and respectfully decline™
-
Mamuska
őstag
válasz Dr.Anonymus #3 üzenetére
Én is különösen ajánlottat adtam volna neki. Lehet ebből csak egy használtra fogja futni.
úgy ismerjük a samsungot, hogy hamar lejjebb viszi az árat
Az innov8 is tartja az árát, ha nem kerül be szolgáltatókhoz akkor elég sokáig marad borsos az ára ennek is.
Nekem leginkább egy kicsit minőségibb műanyag hiányzik róla, meg a görgetőrutin. Na az viszont jó hír, hogy lesz igo is symby Janira. -
Jegi
csendes tag
Jó a teszt! Komolyan gondolkozom egy ilyen telefon beszerzésén.
Lenne egy két kérdésem.
Ki lehet e tenni a naptárbejegyzéseket a kezdőoldalra úgy mint a symbianos nokiáknál?
Mekkora képet mutat bejövő hívásnál a hívóról, ha van kép hozzá rendeldelve?
Van keresés funkció? ( A névjegykártyák hozzárendelt adataiban).
Az sms írás kb olyan mint az 5800-nál?
És még az, hogy lehet, e ezt is frissíteni mint a nokiákat?( kell ezt egyáltalán)
Háát ha ezek benne vannak akkor sz.tem veszek egyet.
Elöre is köszönöm a választ!![ Szerkesztve ]
-
ben11
őstag
Háát én max az ára miatt nem adnék különösen ajánlott plecsnit..
Egyébként szédületes mit tud a gép..
ui.:a tesztvideót ti sem éritek el?[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
A 720p -s mintavideóra 404 -et kapok. Pedig kíváncsi lennék rá.
#9: megelőztek.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ez valami döbbenetes.
Nagyon durva lett ahogy az ára is mutatja. Viszont ha nem lesz szolgáltatónál az sokaknak szívás lehet (nekem is )Més que un club!
-
<NewL>
addikt
Nagyon jó teszt,köszi A telefon is ott van a toppon ,meg is venném ha még a felét sem sajnálnám telefonra
A tesztvideót nem tudom letölteni. Néhol láttam pár elgépelést,meg Bocha összeollózott cikkének az ide linkjét nem raktad be.
There's an app for that
-
ent
őstag
Szép, terjedelmes cikk, de maga a lényeg kivesézése elmaradt. Vártam volna pár mondatot a képrögzítés minőségéről, lehetőségéről. HD a lényege eme remek telefonnak és erről nyulansznyi infót se kapunk. Na e majd a blogban vagy teszt2 ben, köszi.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
pabadam
aktív tag
Ha álló helyzetben pötyögjük az sms-t akkor a magyar ékezetes betűk ugyanúgy elérhetők, mint a hagyományos bevitel esetén, vagy külön menüben hívhatók csak elő?
A Route 66-nak nyilván gyengébb a magyar lefedettsége, de mennyire rossz a helyzet?
A tesztvideó nem elérhető, úgyhogy kérdem: valóban megvan a 24 frame per sec (nem úgy, mint a béta verziókban, ahol kemény 20 fps volt az átlag)
Van lehetőség arra, hogy a fényképeket 16:9-ben képarányban készítsük el?
"...I'll never stop looking..."
-
AS
félisten
Írták máshol is hogy ez a legjobb kijelző most a piacon iphone is sarokba állhat.
Már csak ara vagyok kíváncsi a Pixon12 milyen képed az majdNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Quasi_modo
nagyúr
Nálam nem lesz gond (ha majd esetleg megveszem) a rátelepített GPS SW. Majd legfeljebb felmegy a Sygic. Úgy is azt használom most is.
valami
-
Bog
HÁZIGAZDA
Mindjárt javítom a hiányosságokat, csak 3 órát aludtam és még nem vagyok ott a szeren.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
senior tag
Szerintem érik a két koreai cég csúcsgépének összehasonlító tesztje
LG Arena VS. Samsung Omnia HD!
Frankó cikk, frankó telefon!
Jut eszembe: meddig bírja az akku? Vagy csak én voltam bamba és le van írva
[ Szerkesztve ]
Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
skajwa
senior tag
Csatlakozom, köszönet a tesztért. Nagyszerű telefon!
Egy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706
-
Konflikt
addikt
a masodik oldalon tartok epp, itt hianyzik (vaslzeg) egy link, semmi nem kattinthato: )
"Erről a mostanában szerencsére egyre jobban terjedő technológiáról Bocha kolléga már összeollózott egy rövid ismertetőt, ez ide kattintva megtalálható."
mod: latom javitva is lett.
[ Szerkesztve ]
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
senior tag
Köszönöm! Ezek szerint tényleg én voltam a béna A 3 nap igen szép teljesítmény, cimbora sima Omniája Franciaországba kifelé menet egy nap alatt kipurcant, úgy hogy mindössze 3-4 alakalommal megnéztük a GPS-en, hogy milyen messze vagyunk és még csak a 3G se ment...
Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
Stiky
senior tag
Nem kellett csalódnom a Samsungban.
Az ára meg... egyes afrikai gerillacsoportok ennyi pénzt kérnek el a foglyul ejtett túszokért."...ahol az illetők arcára helyezzük az összeköttetést. Jó ötlet, ilyesmivel eddig nem találkoztunk." - Bocha mintha tesztelt volna olyan készüléket amelyikben már volt ilyen. Vagy ez a funkció csak hír volt? De azis lehet, hogy csak Déjá Vu-m van.
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
Binyi01
aktív tag
Nagyon jó telefon és a teszt is, köszönjük.
Egy bajom van vele: nem vszínű, h . lesz szolgáltatónál..."Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
Lasi
tag
"microSDHC bővítőeszköz is betolható. (Mondjuk konkrétan akármi betolható, de az említett kártyát kezeli is a telefon"
Jajj ez nagyon tetszettNem hiába véletlen! - http://lasi.atw.hu/
-
hemaka
nagyúr
Jó kis(nagy) gépezet ez, csak az ára durva sajnos.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ ...
-
LonGleY
veterán
1. oldal: simán felveszi a versenyt a Windows Mobile-lal, ha megfellő hardver van alatta.
4. oldal: A kevésbé elterjedt alkalmaázsok közé sorolható a névjegykártya-olvasó
-
LonGleY
veterán
5. oldal: Ajándkba kapjuk Documents To Go licenszét is
-
P00By
nagyúr
Szolgáltatóknál egyelőre a legutolsó információink alapján nem lesz (de ez napi szinten változhat)...
-
LonGleY
veterán
P00By: Ebben megelőztél. :]
[ Szerkesztve ]
-
FRENK1988
veterán
Egyetlen 1 dolgot hiányolok mégpedig egy éjszakai képet és hogy mit is tud a Ledes vakú a Xenonnal szemben.
Xenon villanó hiányossága lenne szemet szúró
Amúgy pöpec kis teszt. Mennyi időd ment rá Bog?[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Kickass
őstag
egyrészről ennyiért ki az aki megveszi? másrészről csak nekem csalódás a kamera? a képek mondjuk fakóak, a videó meg bizony be-be szaggat (bár ezt még nem tudtam eldönteni h melyik gépben is van a hiba de több lejátszó kipróbálása után egyenlőre a telefonra kenném a dolgot aztán majd Bog legfeljebb megcáfol )
-
eldiablo
addikt
Nem tudom miért, de nem estem hasra ettől sem. Az 5800 kb. ugyan ez, gyatrább anyagokból. A fényképező része számomra érdektelen.
A felhasznált anyagok ránézésre gagyik. Az ezüst keret az előlapon engem a távolkeleti "kvarc" órákra és játékokra emlékeztet. Pár hónap után szerintem elkezd majd lepattogni és akkor igazán elegáns hatást fog kelteni."...a kijelző körül némi ezüstös dekorációval (ez szerintem fém)..."
Ami meg fémből van arra mindíg rásütitek, hogy festett műanyag.A belső tulajdonságok viszont mindenképpen dicséretet érdemelek.
[ Szerkesztve ]
-
rudymester
senior tag
Ennyiért ez nagyon sok, jó tulajdonságok ide vagy oda. 30 ezer forintért kap az ember ilyen minőségű fényképezőgépet. Oké, hogy minden egyben van, de közel sem tökéletesek a komponensek. A kijelző innovatív, de az nem ér 180k-t.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
cousin333
addikt
Nagyon komoly képességei vannak, különösen az AMOLED kijelző tetszik. nem csoda, hogy megnőtt a készenléti idő, elvégre egy ilyen telóban a kijelző fogyasztja a legtöbbet. Szvsz a fogyasztás legalább felét az adja.
Ettől függetlenül elgondolkodnék rajta, mert a Symbiannal szemben fenntartásaim vannak, másrészt a kiejlző bármennyire is szép, én keveslem a felbontását, ha legközelebb telefont veszek, akkor legalább VGA lesz, de inkább WVGA. Ha jól tudom, nemsoára jön egy Samsung, amiben ilyen felbontású AMOLED van. Csak az árára kell még lelkileg (meg persze anyagilag) felkészülnöm...
"We spared no expense"
-
N-vidi-A
őstag
Nagyon nagyon jó, de az ára hát tényleg!
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz FRENK1988 #40 üzenetére
Nemigen lehet egzaktan megmondani, hogy mennyi idő ment el erre a tesztre, az biztos, hogy maga az írás az egy három órácska volt, de csak azért, mert másolgattam a videókat meg képeket meg a szoftvereket ide-oda.
A fotózás meg a képek megvágása az is legalább ennyi, meg aztán az egészet tördelni, szerkeszteni, feltölteni... olyan 7-8 óra alatt megvan egy ilyen írás, ha nincs benne videó, de ahhoz, hogy 3 óra alatt megírjam, ahhoz meg kell ismerni előtte a telefont.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Binyi01
aktív tag
Majdnem el is felejtettem: milyen a hangminőség beszélgetés közben? Mert arról eléggé rossz véleménnyel voltak azok, akiknek volt már ilyen kütyü a kezében...
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Egészséges életmód
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Robotporszívók
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 Pro Max 128 Gb (asztroszürke) kártyafüggetlen hajszál karcmentes újszerű állapot
- Olcsóbb!! Hibás Samsung,Iphone,Honor,Huawei,Xiaomi,Lg telefonok
- IPhone 13 gyári független Product Red új 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Google Pixel 9 vadonatúj
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest