- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Így van, ezt írtam a #889-ben is, de ez még felszínes szemantikai elemzéssel sem jelenti azt, hogy a MS3-at várom Androidra. Biztosan lesz majd valami általánosan használható külső UI, amivel lehet javítani a fapadosabb készülékek felhasználói élményén is. Vonatkoztass el a MS3-tól, ahogy írtam, példának hoztam (ahogy a TF3D-t és a Sense UI-t is, azokon mégsem akadtál ki).
(#97) Catapult,
A Sense UI nem a Google műve, ezért nem az Android része, hanem egy külső felület, amit a HTC (a G1, a Magic és a Hero androidos készülékek gyártója) fejlesztett. Azt mondják, hogy kevés marad a 128 MB RAM-os készülékeknél a szabad memória, ha rájuk erőlteted a Sense UI-t, de azt is mondják, hogy mégis elérhető lesz majd a Magic-re is. -
"nincs most időm tovább túrni a fórumot. egyébként hogy kell a felhasználók korábbi hozzászólásaira rákeresni? nem találom a funkciót."
Ezt én is kerestem már, de szerintem nem tud ilyet a RI/OS. Egy topikon belül tudsz az adott ember hozzászólásaira rákeresni, globálisan nem
-
erdoke
titán
Kértem, hogy mutass ennek megfelelő hozzászólás(oka)t tőlem. Tehát:
- Hol hiányoltam a MS3-at Androidra? Azt írtam, hogy előbb-utóbb lesz valami hasonló, amivel a "fapados" (=gyártói UI nélkül piacra dobott) Android készülékeket, pl. Magic-et vagy Galaxy-t is lehet majd turbózni.
- Hol "próbáltam meggyőzni a népet annak felsőbbrendűségéről"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- Magisk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest