- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
-
Mobilarena
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákkk
addikt
válasz
st3v3np3t3r #6077 üzenetére
Nálam volt fent többször is konkrétan a frissitések gyorsabb eléhetősége miatt viszont itt Magyatországon még soha sem működött a samsung pay hiába rögzitettél benne kártyaadatokat.
-
Ákkk
addikt
válasz
st3v3np3t3r #6075 üzenetére
Akkor se fogja tudni használni se terminal se bank ami támogatja hiába viszed be az adatokat .. hiába lessz ott az alkalmazások között a samsung pay.
Vagy úgy gondolod ez szoftver függvénye sajnos vannak biztonsági protokolok amit a terminalnak is el kell fogadnia,amig a samsung pay-t itthon nem vezetik be addig fizetni sem fog vele.. 1000 %.
A régió kód megváltoztatása nem jár garanciavesztéssel nem kell hozzá root jog és bármikor vissza lehet állítani.. de csak felesleges időpazarlás... -
Ákkk
addikt
Semmi gond nincs gps-el.
Nálam a strava is tökéletes.
Locus proChamoro
kb 3-4 napot átlag1.5 éves.
De ez használattól(pld.aod és gps is tudja meríteni) és a telepített alkalmazásoktól függ.
Csinálj egy gyári visszaállítást ha utána jó akkor lehet egy alkalmazás ez esetben egyesével rakd vissza az alkalmazásokat akkor talán ki tudod szűrni.
Ha akkor sem lehet szervíz aksicsere.. -
Ákkk
addikt
Igazából az s3-nak a 42 es watchnál jobb az üzemideje a 46 picivel erősebb amúgy a gear s3 nálam 4 napot is elmegy.
46 os watch max 4.5 nap.
De mindegyiket le lehet meríteni akár 1 nap alatt is.(ez felhasználófüggő)
A watch előnye az e sim és picivel jobban bírja a vizet(papiron).
De viszont az ára a watchnak 30-50%-al több. -
Ákkk
addikt
válasz
namenyicsavo #5024 üzenetére
Mivel pár nagy nevű óragyártó beperelte a samsungot ezek miatt..
-
Ákkk
addikt
válasz
Ladislaoca #4889 üzenetére
Igen nálam az előző rendszeren nem akart mindig de itt semmi probléma vele.
-
Ákkk
addikt
válasz
adam900331 #4839 üzenetére
Ha nem értesz hozzá az nem az óra hibája...
1helyre kellene először szinkronizálni a névjegyeid a telefonon ezután wear alkalmazásban kivállasztani azt fiókot ezután jó lesz.... -
Ákkk
addikt
válasz
adam900331 #4832 üzenetére
Gyári visszaállítás....
-
Ákkk
addikt
válasz
Ladislaoca #4825 üzenetére
-
Ákkk
addikt
válasz
Ladislaoca #4823 üzenetére
Samsung Health
-
Ákkk
addikt
válasz
laszlolczka #4709 üzenetére
Ha USA verziós firmware-t raktál fel ,csak itthon nem fogsz tudni vele sehol fizetni mivel ahozz megfelelő terminal is kellene, gondolom regisztráció esetén sem jutnál tovább az alkalmazásban.
-
Ákkk
addikt
válasz
dionaea #4694 üzenetére
Én újként veszem soha nem adom el max elajándékozom amikor új készüléket veszek.
Repülő módba rakva sokall többet merül ahogy megfigyeltem, éjjel meg leveszem minek szorítson tehát az alvásmonitorozás kb full felesleges nekem. Így kb 4-5 %ot merül és kb 3.5 napot bír egy töltéssel persze amikor a strava-t vagy s.healt-t használom bringázásra vagy edzésre azért azzal gyorsabban merül. -
Ákkk
addikt
válasz
adam900331 #4636 üzenetére
Nem aki azt írja,hogy ez így megy nézze meg jobban.. A távoli kapcsolódás nem azért van...
Bluetooth nélkül 2 dolgot tudsz telefont csörgetni vagy az órát ha elhagynád és az adatokat törölni ha ez bekapcsolt állapotban van. -
Ákkk
addikt
válasz
adam900331 #4597 üzenetére
Az üzeneteket akkor fogja szinkronizálni mikor smst kapsz utána már látni fogod.
-
Ákkk
addikt
-
Ákkk
addikt
-
Ákkk
addikt
válasz
bbgutihaz #4175 üzenetére
Esetleg helymeghatározást kapcsold ki az órán,(beállítások kapcsolatok)
Diagnoszikai adatok jelentése ha ez be van kapcsold ki.
(Beállítások ,Gear névjegye)
Ha ez nem segít akkor állítsd alaphelyzetbe utána ezeket kapcsold ki.
Ha így sem az aksi valószínűleg kuka.
Hol vetted , vidd vissza. -
Ákkk
addikt
Hát erre inkább csak ennyit nekem megért 120 000 et is anno nem bánom egy kicsit sem,nagyon sok dolgot tud amúgy meg nem az eszköznek kell okosnak lenni ez egy idióta elnevezés mert magától nem gondolkodik egy ilyen eszköz sem a mesterséges inteligencia is csak tanulni képes.
Én galaxy note9 el használom jelenleg nagy segítség amikor a telefont nem tudom a kezemben tartani. -
Ákkk
addikt
Navigáció csak a here alkalmazás meg van pár google térképet használó app autóba ez kevés meg nem is látod...
Nem lassúl be még az okostelefon sem ha nem rakod tele minden felesleges dologgal.
Akuidő normál használat esetén 3 nap ha gps folyamatossan aktív mondjuk bringa vagy futás (strava, shealth)akkor kevesebb.
Nagyon sok óraszámlap elérhető rá pár ezer.... -
Ákkk
addikt
válasz
Ladislaoca #4120 üzenetére
Volt már akinek promléma volt a párosítással nokia esetén.
Én inkább samsung telóhoz ajánlom mert úgy minden funkciót lehet használni... -
Ákkk
addikt
válasz
(ex)Cat #4113 üzenetére
Azért szerintem nem sportban igaz verhetetlen navigálásban is de sok másban alul marad pld a kijelző messze nem a legjobb az aksi idő sem volt az és igen az értesítések telefonálás zene leginkább a gear előnye galaxy note 8 és 9-el használva mivel volt tudom....
Amennyiért árulják annyit messze nem ér.
De kinek mi..... -
Ákkk
addikt
válasz
IvanJakab #4088 üzenetére
Egy okosóra soha nem vált ki egy telefont legalábbis nálam nem note8 és 9 el használom néha hasznos kiegészitő. Amúgy én akkor veszek meg valamit ha megfelel nekem nálam 2 sim estén is tökéletes a hivás fogadás funkció.
Nem sértődök meg és min ez is csak egy smart watch semmi több.....
Multimédia 1.3 kijelzőn alapból alkalmatlan elvárás(max egy egérnek)
-
Ákkk
addikt
válasz
IvanJakab #4082 üzenetére
Hát nekem a stratos nem jött be a gear s3 előtt volt egy darabig....
Olcsóbb ez a tuti előnye...
A szenzorai nem pontosabbak amúgy egyik óra sem orvosi eszköz nem tudom mit vársz tőle. Főként egy kínai olcsósított órának.
A garmin fenix az komolyabb de árban is ha te a pontosságot veszed alapul a szenzorok esetében. -
Ákkk
addikt
válasz
István1980 #4070 üzenetére
Strava nincs csak a watch esetén de ezt szerintem az sem tudja.
-
Ákkk
addikt
válasz
Kékes525 #3158 üzenetére
2 csak gyári lejátszó ezzel külön is rendelkezik és a spotify ahogy az előttem szóló fórumtárs írta.
3. Kb annyira pontosak mint a legtöbb ilyen eszközé orvosi mérésekre alkalmatlan de sport esetén tájékoztatóként jó.
Egyébbként rengeteg kiegészítő jó az shealt alkalmazáshoz amivel még pontosabb értékeket lehet kapni..
Nekem előtte garmin fenix 5 volt semmivel nem volt pontosabb e téren talán gps esetén kicsit gyorsabban talált jelet.
De samsung telefonnal jobban ajánlom az s3-at mint a másik órákat.
Ez az én véleményem. -
Ákkk
addikt
válasz
rozsagabor #3148 üzenetére
Csak nem azt ,még normál esetben sem pontos hát még így.....
-
Ákkk
addikt
válasz
KengelRoland #3082 üzenetére
Nem tud nincs benne a hardver.
A lte verziót eu-ban meg nem forgalmazzák hivatalossan. -
Ákkk
addikt
válasz
XboxGamePass #2953 üzenetére
Nálunk, ahol dolgozom orvosi egyetem vizsgázónak telo okosóra kikapcs és táskába elrak ez alapfeltétel.....
-
Ákkk
addikt
válasz
KengelRoland #2855 üzenetére
Nálam pld. 3 itthoni kártya esetén ugyanez igaz nem otp mert azt kerülöm mint bank míg ugyanezekkel a kártyákkal a google play áruház és minden más megy a Galaxy apps esetében is csak gear alkalmazások vásárlása nem.
-
Ákkk
addikt
Gps be van kapcsolva vagy esetleg sokat nézegeted.
1 napot bárhogy kibír még edzéssel is.
Nálam gps kilőve kivéve ha a telefon pihen de olyan ritkán van mostanában.
Így általában 3 nap simán de 2.5 mindig.
Ha 1 töltés akkor javul nálad is vagy estleg valami olyan alkalmazást telepítettél ami nem jól optimalizált... -
Ákkk
addikt
Az aod esetén pixelenként halványulnak a képpontok ez nem ugyanaz mint ha alacsony fényerőn megy folyamat a kijelző de te tudod 100%, hogy be fog égni.
Nekem eddig az összes samsung készülékem megvolt a két omnia a full s kategória és note mind amoled tudom mit bír ez a kijelző tipus és mit nem.
Egyébbként miért jó az ha akkor is látszik amikor nem nézed? -
Ákkk
addikt
válasz
anonymus89 #2740 üzenetére
Jó csúnya ezenkívűl csak annyi gond vele, hogy fém...
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Automata kávégépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hegesztés topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Apple watch series 6 stainless steel 44mm gps-cellular
- Apple Watch 10 42mm Karcmentes/2026.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4234
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest