- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
axlfsi
veterán
-
-
-
poero
aktív tag
Köszi a gúnyos hozzászólást, de nekem nem attól okosóra az okosóra hogy nezegethetem rajta a GPS pozícióm, valamint folyamatosan méri a pulzusom. Kipróbáltam mindkettőt, hétköznapi életben felesleges mindkettő. Térképet úgyis a telefonomon nézek, az nem érdekel hogy lássam merre futottam, mert azt meg pontosan tudom. A pulzusom is megmérem ha akarom, de edzéshez inkább használom a mi-Band-em, kisebb-könyebb-strapabíróbb. Én értesítésre, üzenetek olvasására, annak megnézésére hogy ki hív mielőtt előveszem a telefont, zenehallgatáskor hangerő szabályzás meg léptetésre használom. De se nem böngészek és nem olvasok e-book-ot rajta mint néhányan. De lehet Te ezek közé tartozol?
Valamint annak a 2 funkciónak a kikapcsolásával én 4 naponta töltöm, igy a Te kb mindennapos töltéseddel szemben én adott 1 év alatt negyed annyi ciklust teszek az akksiba. Lehet ezért is bírja meg közel 1 év távlatából is 4 napig a használatommal. -
Márkaszervizben biztosan cserélik, ez nem user errornak néz ki, nekem ennél már neccesebb dolgot is cseréltek gariban, pl. bőr szíjat a classichoz, megütődött lünettát. Nem szoktak ilyennel szarakodni. Ha bolti garis, akkor lehet, hogy nem. Be kell vinni és kérni a javítást. Beküldik a szervizbe ott meg eldöntik. Nincs vesztenivalód.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.
- Google Pixel topik
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Hardcore café
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest