- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Az a helyzet ezekkel a külső appokkal, hogy jönnek-mennek az évek alatt. (Talán 2-3 kivételével) Én főleg a gyáriakban (vagy a gyáriakkal szinkronizáltakkal) bízom. Ilyen a samsungnán az s-helath, van remény rá, hogy a 10 évvel ezelőtti méréseid nem fognak elveszni...
Én a Noom-al jártam így anno (igaz meg nem szűnt csak számomra használhatatlanná változott) -
válasz
Stylerr #3644 üzenetére
Felejtsd el. Sztm nem drága.iphone -hoz csak iwatch,nagyon tuti páros. Én Muteromnak nyáron vettem egy majd egy 1 év garis 38-as SER 1-et 42-ért, Magamnak egy 1 éves SER 2-t 60-ért és nem rég faternek egy SER 2-t 55-ért. Ki lehet fogni és a SER 2 mindenre jó még a most kijövő IOS 4-et is megkapja. Ráadásúl órák között a legkényelmesebb viselet...sztm
-
válasz
donceleger8 #3599 üzenetére
Ha Note 9-et vettél ,akkor Watch. A Note 8 a 9 hez ugyanaz kb,mint az S3 és a watch-hoz. (Tudás,ár,érték-arány)
-
válasz
gyuri81 #3587 üzenetére
Sajnos nekem sön jön be, túl magasra tette a mércét frontierem. Lehet marad sim kártyás óraként inkább a gear s1-em.
Tényleg egy kérdés:
Az S3-am a note 8-al van össze párosítva. Ha az S1-emet összeraknám egy másik telóval amin rajta s-helath, akkor párhuzamosan külön mind2 eszköz pakolná rá mért dolgokat vagy ha ezt megtenném azonnal leválasztaná a S3-at? Egyszerre nyilván nem használnám mind2-őt csak az egyiket, szóval így nem vesznének össze. -
válasz
vodrosjozsi #3596 üzenetére
Azért ha 3-assal jött ki (nem tudom), a samsungnak illene legalább 1 fő verzióval tovább támogatnia.
Ha már az apple watch ( a legelső 0-áson kívül) az 1-es verzió (mintha a samsungnál a hajlított gear s1 megkapná a tizen 4-et) is megkapja ősszel a legújabb ios-t. (ugye most a 3-as szériánál vagyunk és ősszel jön ott is a 4-es az új ios-al)
Ha meg nem (ez azért nagy tetűség lenne) ,akkor csere vagy XDA-án pár hónap múlva portolni fogják úgyis. -
válasz
OP-ToTo #3404 üzenetére
Nekem így van,ahogy be ülök az autóba felül írja az órát az autó. Sztm az lesz a gond, hogy nem gyári kihangosító lehet nem? Azt is egynek veszi a sok közül. Így viszont manuálisan kell lelőnöd a teleó beállításával,hogy az óra sem teló, se média hangja. (Samunál legalábbis van ilyen)
-
válasz
anonymus89 #3380 üzenetére
Remélem ma 5 kor kiderül milyen lesz a 4-es
-
Elővettem a régi S1-es órámat és szomorúan tapasztaltam, hogy kilépett az s-Helath-ból. Az lehet, hogy amikor bejelentkezik az ember sz S3-al automatikusan kiugrik a régi eszközről? Van valakinek 2 eszköz regizve az s-health-on?
-
válasz
vodrosjozsi #3258 üzenetére
Mennyit úsztál benne? (mert az sem mind1 sztm) Én 2 km-ereket szoktam 1 km mell,1 km gyors váltogatva,ezt kellene kibírnia. (Bár megrendeltem a MI band 3-at erre a célra már)
-
válasz
donceleger8 #3254 üzenetére
Pletyka szinten:
-Nagyobb aksi
-Vérnyomás mérő (nem csak pulzus)
-vízállóság (úszni is lehet majd benne)
-és talán itthon is használható (t-nél) SIM-es verzió
-kicsit más design -
válasz
anonymus89 #3248 üzenetére
nem
-
válasz
anonymus89 #3238 üzenetére
Próbált valaki úszni benne? Kb 1 órát ? Tudom, hogy csak 67-es ezért kérdem.
-
válasz
anonymus89 #3235 üzenetére
Mióta megvan az órám én nem is használtam. Nem látom sok értelmét. Ha spórolni akarok,pl este,max repülőre teszem.
-
válasz
vodrosjozsi #3143 üzenetére
Pontosan
-
válasz
rozsagabor #3135 üzenetére
Faja,de kép alapján nem szoros egy kicsit a szíj? Okosok azt mondják, hogy akkor funky, ha befér egy ujjad még a szíj alá.
-
válasz
laszlolczka #3091 üzenetére
Hol vetted?
-
Most, hogy a T-nél van e-sim. Tudja valaki, hol lehet beszerezni e-sim-es frontiert?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest