- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mateus
senior tag
Azt nem tudjátok, hogy emailt fogadni csak a Samsung gyári email appot használva tudok, vagy ha csak a Gmail-t használom akkor is lehetséges fogadás/olvasás az órán?
Felesleges tartanám mindkét appot push-ra állítani.
-
mateus
senior tag
válasz
hematoma1 #5781 üzenetére
Vannak videók meg tesztek amik összehasonlítják a 2 modellt. Ha csak ilyen 10ezer ft van köztük, akkor persze inkább a Watch, de én nemrég mikor használtan néztem, 30ezer volt a különbség, ott nem volt kérdés. Főleg, hogy amire nekem kell, abban semmiben nem lépett előre a Watch.
-
mateus
senior tag
válasz
hematoma1 #5778 üzenetére
Kérdés melyikhez mennyiért jutsz hozzá szerintem.
Számomra semmivel nem ad többet a Watch, plusz kinézetre is a Frontier jön be jobban, ezért is vettem nemrég ez utóbbit, nem feltétlenül az anyagi része miatt.
Pl. ha első okosórád, akkor főleg tökéletes a Frontier, abszolút gördülékenyen fut. -
mateus
senior tag
Használ valaki utángyártott töltőt? Azok is lekapcsolnak rendesen miután feltöltötte az órát? Nem nagyon találok gyárit már.
-
mateus
senior tag
A gyári töltőnek le kellene állnia miután a telefon feltöltött? Azt vettem észre, hogy elkezd váltakozva villogni a 100% töltöttség kiírás és egy hőmérő ikon. Az óra baromi forró volt, nem is reagált semmire, kikapcsolta magát, egy kis idő után tudtam csak visszakapcsolni.
Elég para így éjszakára fent hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest