Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potyi70
tag
Van tippetek/megoldásatok, hogy tudnám a leggyorsabban elérni a BT kapcsolatot? Nekem hosszú a beállítások-kapcsolat-bt-be... nem lehet kezdőképernyőről (értesítési sáv) elérni? Köszi!
-
Heraldry
tag
Tudja vki hogy a voice coach-ot hogyan lehet kikapcsolni? (Nekem futásnál elég lenne a kilométerenkénti rezgés.)
-
xpsyx
tag
Be lehet állítani valahogy, hogy a Gear Fit2 automatikusan frissítse az iPhone-nal (Samsung Gear Fit app) az adatokat?
-
I3u11it
csendes tag
Sziasztok, par napja vettem egy fit 2ot, eddig problema nelkul mukodott,de ma este amikor racsatlakoztattam a telefonra, minden kepernyo elsotetult, vagy azt irja hogy nem lehet betolteni a lapokat. Meg egy pulzust sem tudok merni vele. Barkinek valami otlet? Koszonom a segitseget
-
doddencs
senior tag
-
pusihusi
addikt
pusihusi
(PH! addikt)
Samsung Samsung Gear Fit 2 SM-R360 Szíj-Szíasztok hol lehet kapni MO.?

-
bodazo
tag
válasz
majer_balint
üzenetére
Szia
A barométer részét le tudod tesztelni. Menj a Beállítás-Gear adatai- Eszköz névjegye-Szoftververzió ezt nyomd meg 5-ször egymás után. Majd üsd be ezt a kódot: *#0*#
Ez egy teszt mód lesz ahol sok mindent ki tudsz próbálni, köztük a barométert is. Teszt közben ha egy helyben vagy és az érték nagy intervallumban ugrál akkor a barométer nem jó. Lehet hogy elkoszolódót vagy vizes és tisztitani kell. A szenzor valamelyik szíj becsatlakozása alatt van.
Be linkelem az oldalt is ahol a kódot néztem. [Szervíz kódok] -
pusihusi
addikt
Samsung Samsung Gear Fit 2 SM-R360 Szíj-Szíasztok hol lehet kapni MO.?
-
xedos
addikt
válasz
majer_balint
üzenetére
Az emelet számolása nálam is szar, a többi rendben műkődik. Pár napja tekertem és 1km-enként jelzett.
-
appel
őstag
válasz
majer_balint
üzenetére
Az automatikus edzés észlelés kb. 10 perc után mutatja, de ilyenkor nem túl sok adatot rögzít.
Az emelet problémára már sokszor írták hogy nekik is gond, talán más tud segíteni, akinek előjött.
A 0.5km rezgés csak akkor jelez, ha magad indítod az edzést és használja a GPS-t is.
Szólj ha találtál olyan eszközt, ami magától észleli az edzéseket és GPS-t is használja hozzá, mert akkor az engem is érdekel, de szerintem ilyet nem találsz...ennyi pénzért biztosan. -
majer_balint
tag
Sziasztok!
Érdekelne egy két infó, teszten nálam van egy gear fit 2 és érdekelne, hogy teljesen normális az, hogy napi szinten 200 emeleteket mászok meg ?! Amikor kb egy boltba töltöm az életem, max járkálok a városba... Néztem videókat, kb 3000 lépésnél másnál 0 emelet látható, nálam pl most 2260 lépésnél 69 emelet..
Másik dolog be van állítva, hogy jelezze az aktivitást magától, felpattanok bicajra, de semmi.. Gariba volt már a belsejét cserélték meg a hátlapot, utána hiba ugyan az, visszaküldtem megint, teszt okéval visszajött.. De szerintem ez elég nagy eltérés, nálatok hogy megy ?!
Ja és pl bicajozásnál be van állítva 0,5km-enként jelezzen rezgéssel, ez sem történik meg! Vagy ez csak ha saját magam elindítom az edzést működik ? Őszintén szólva ennyi pénzért nekem elég gagyinak tűnik a cucc, nem ehhez vagyok samsungéknál hozzászokva!
-
bodazo
tag
Kiváncsi lennék rá, hogy nektek mennyire merül az óra Endomondo használata közben. Nekem sajnos elég rendesen 5 km futás,közben zene hallgatás és 50% -ot merül az óra.
-
Atek1213
tag
válasz
andrisbandi
üzenetére
Valakinek leesett?
-
-
Atek1213
tag
Volna egy kérdésem!
Ki hová dugta a töltőt? Hálózati adapterbe, vagy pc-be? Van valyon valami különbség? -
spm
tag
Kedves Spm!
A helyzet megoldható egész könnyen:
Állítsd át a telefonod nyelvét valamelyik Endomondo által támogatott nyelvre és máris kész vagy.
Örülök hogy segíthettem.
Tisztelettel: SpmViccet félretéve a fenti lépés megoldotta a problémát, esélyes hogy ezt minden alkalommal el kell játszani?
-
spm
tag
Sziasztok!
Voltam tegnap futni egy rövidet és használtam az Endomondo app-ot. A problémám az hogy később mikor megnéztem volna a statisztikát telefonon majd laptopon, nem szinkronzált fel semmit. Van ötlete valakinek hogy miért nem? -
Atek1213
tag
Újraindítás, wifi kikapcsolva. A merülés továbbra is rohamos. 😣
-
Atek1213
tag
Hát én nem tudom mi lett az órával, de nagyon gyorsan merül. Gőzöm sincs mitől. 1 óra alatt esett 35%-ot.
-
xpsyx
tag
Vettem újat 5990 Ft-ért Samsung márkaboltban (Árkád, Győr) ..Legalább eredeti..Egyébként egy kínai utángyártott is úton van, szerintem az is megjön a napokban
Egyébként én töltöttem sima USB kábellel is, de hát az ugye korántsem kényelmes megoldás, de ideiglenesen jó volt.
-
Heraldry
tag
A frissítés valóban javította a kilométerenkénti jelzést futásnál, de most nem tudok zenét rátölteni. Mást nem érint?
-
xedos
addikt
válasz
andrisbandi
üzenetére
Igen. :-(
-
xedos
addikt
válasz
andrisbandi
üzenetére
Tudom, hogy korábban írtad - de tegnap napközben jól mért, ma a frissítés után meg nem...
-
spm
tag
Sziasztok!
Megadta magát a gyári szíj és kellene valahol pótlást találnom. Ki milyet vett már és mi a tapasztalat? Lehetséges az hogy nincs külön megvásárolható gyári szíj hozzá? -
andrisbandi
őstag
"a héten össze vissza méri az emelet szintet. Ma pl 240 szintnél járok? Tudna vki erre vmi megoldást?"
"a patentszemes szíjat tehát amin a samsung írás van leveszed és alatta az óratestnél van egy kis nyílás azt kell kifújnod vagy megszárítani szerintem vizes lehet"
-
xedos
addikt
Hosszas szenvedés után sikerült frissíteni az óra firmwarjét...
Hiába töltötte le, nem akarta rátolni az órára :-( Telefon és óra újraindítás alapra állítás stb volt.
Ma reggel nézegettem: hát GPS jelet nem vikerült összeszednie, emeletre megint orbitális baromságokat ír.
Tegnap munkahelyre érkezéskor csak 10-et írt, most 22-őt ír -ugyanazon útvonalon...
Szóval nálam semmi komoly változás nem volt :-( -
Atek1213
tag
Lehet,hogy én vagyok láma. De én nem találtam semmi nyelv, se hang beállítást az órán.
-
bodazo
tag
Azt nem tudjátok hogy lehet hangot váltani az órán. Mert ez az angol néni borzasztó. Az amerkai angol néni hangja jobban bejön, csak nem tudom hogyan lehet elő csalni az órából.
-
zhorvath
aktív tag
Nem, mert nincs semmilyen erre vonatkozó opció az Endomondoban.
Mondjuk nekem személy szerint nem is hiányzik, mert a telefonon sem volt rá igényem.
A samsung health alkalmazásban van ilyen lehetőség, de abban meg az a gáz, hogy mire elindul futásnál a GPS, addigra lefutottam 3-400 métert. -
kalman87
csendes tag
Sziasztok,
Egy olyan problémám van a gear fit 2-vel, amikor futok célnak pl. beállítok 5 km-ert. Bevan állítva a Kalauz.i.köz.ként 1km-re.
Ennek az opciónak nem az lenne a célja, hogy 1 km-ként rezeg vagy jelez? Mert nálam km-ként se jelez, se akkor ha elértem a futásnál a célt.
Ezért folyamatosan nézegetnem kell, mennyinél tartok. A gyári programot használom benne.Esetleg ezzel kapcsolatban tud valaki segíteni?
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
zhorvath
aktív tag
Nálam nem ette az akksit, ezt biztosan javították.
Az órás Endomondoban lehet beállítani beszédet és jelzést? Nekem ez új, ilyet nem találtam.
Ezt hol lehet megtenni? A telefonosbanalkalmazásban vágom, de itt a Settings alatt csak a GPS-t tudom ki- és bekapcsolni.
Az adatokat menti telefon nélkül is, és ha a wifi csatlakozás aktív, akkor küldi fel az Endomondora.
Bár már csinált olyat is, hogy nem láttam az aznapi futást.
Elindítottam kamura egy újabb futást, leállítottam, de nem mentettem és abban a pillanatban már láttam is a weben a mentett aktivitást. Ez a része még hektikus egy kissé. -
bodazo
tag
válasz
zhorvath
üzenetére
Nekem az volt a bajom az Endomondoval, hogy megette az akksit, meg ha nem volt nálam telefon akkor nem mentette az adatokat. Meg nem beszélt egyáltan és nem jelzet semmit hiába volt beállítva szakasz.Ezt is meg oldotta a frissítés? De legalább az eredeti audio kalauz most működik.😂
-
zhorvath
aktív tag
A ma esti futást tökéletesen lekövette az Endomondo az utolsó méterig hibátlanul.
-
envagyok
veterán
Nekem is jó.
Eddig kilépett, de a háttérben futott.
Ma 14km-en keresztül szépen ment, km-ként jelzett, és amikor végeztem is sokkal fürgébben lezárta.
Pozitív -
appel
őstag
Laza 4km-t futottam, audiokalauz 0.5km-ként jelzett végig. GPS nem pontosabb v. rosszabb, mint korábban, és nagyon hamar talált jelet.
Ja, és természetesen magyar nyelven hagytam, úgyhogy azt kell mondjam, hogy az új firmware és a 3.2.10-es Health apps frissítéssel végre újra jó. (nem is tudom hány hónap után...)
Az Endomondo-val még nem bohóckodtam, nagyon szidják és utóbbi két próbából egyszer sem indult rendesen (egyszer nem talált gps jelet, aztán meg lefagyasztotta a gf2-t)...Egyedül az tetszene benne, hogy egy képernyőn van az idő és a távolság, így nem kell simítgatni a kijelzőt. -
xedos
addikt
Ma az órán lévő shealth-höz jelzett nekem frissítést
-
zhorvath
aktív tag
Én ma elmentem vele futni Endomondot használva.
Persze közben elindult az automatikus mozgásfelismerés is.
Néztem, hogy a 2 távolságnak köze nincs egymáshoz.
Megnéztem az Endomondora feltöltött edzésen a térképet. Hát gyalázatos volt.
Egyes szakaszok hiányoztak, a többi meg egy nagy összevisszaság volt, mintha keresztül futottam volna a házak kertjein.
Állítólag a frissítés javítja a GPS pontosságát, plusz az Endomondohoz is jött frissítés.
Holnap újra tesztelem. -
appel
őstag
Na, ma jött nekem is a következő frissítés: R360XXU1CQB1
Az előzőt verziószámot nem írtam fel.
A changelog nem túl konkrét, csak hogy javítottak energiagazdálkodást, stablitást, stb... -
Atek1213
tag
Az én órám 1.5 napot bír csak. Pedig nincs nyüstölve. Ez fura.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- OTP Bank topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest