- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heraldry
tag
válasz
pappali #1537 üzenetére
Nekem is ilyen van (PRO). Egyetlen hibám volt, időnként nem érzékelte hogy a kezemen van. (Ekkor nem írta ki "allways-on" -ban az időt, nem számolta a lépéseket, stb. Mivel fele részben jól működött, nem ismerte el a szervíz a hibát, kb. ötször voltam vele náluk. Végül videóra vettem és elküldtem a Samsung központnak a jelenséget.
Ekkor kicseréltek benne valamit és azóta jól működik. Az emeletszámláló és a pulzus eléggé esetleges, de szeretem mert a futást jól naplózza és közben bluetooth-on zenét is tudok rajta hallgatni. (Nem kell telefont magammal vinnem.) Úszni nem szoktam vele, de edzés után mindig folyó víz alatt mosom el. -
Heraldry
tag
GF2. Naponta ugyanazon a 7,75 km útvonalon futok. Az elmúlt két hétben ilyeneket rögzített: 5,4; 6,91; 5,24; 7,23; 7,55; 7,43; 6,39km, ...
Érdekes módon a nyomvonal rendben van, egyszerűen a kilométerek hosszai nyúlnak meg itt-ott. Gyári reset sem segített. 2-300 méteres eltérésekkel nincs semmi gondom, de ezek túlmutatnak a tűréshatáromon.
Ismét a telefont viszem magammal, szép és érdekes fél év volt az órával, de most fiókba kerül. Ha valami jelentősebb frissítés jön rá szóljatok. -
Heraldry
tag
válasz
Jano_023 #1259 üzenetére
Köszi a jó hírt.
Én is szinkronizáltam egy albumot és lehozta az összeset.
Viszont!
Elvittem futni ma reggel és közben a BT fülesen hallgattam vele zenét offline. Eléggé szaggatott, alig volt olyan egy-két perc amikor hallgatható volt. Ilyet a gyári zene lejátszó soha nem csinált. Ráadásul otthon vettem észre, hogy a GPS jelet nem vette az út utolsó harmadában. Amikor a végén gyalogoltam és befejeztem az órán a futást, akkor sem javult a zene szaggatása.
Valaki tapasztalt hasonlót?ui: Most látom hogy másoknál is gond.
-
Heraldry
tag
Még Spotify.
Nincs megerősítve, de itteni információk szerint a Gear fit 2 Pro-ban már benne lesz ez a feature.
Kérdés persze, hogy a régebbi modellen is elérhetővé teszik-e. -
Heraldry
tag
Ha valaki Spotify előfizető, azt biztatnék, hogy a linkelt oldalon szavazzon az offline letöltés fejlesztésére.
(Maga a Spotify kliens már régebben elérhető, de csak a US-ben élők számára. Valamelyik kommentben, illetve youtube-bon elérhető leírás, hogy miként lehet feltenni bárhol ennek ellenére.) -
Heraldry
tag
Valaki látott hozzá valahol fóliát?
-
Heraldry
tag
válasz
greenalpha #988 üzenetére
Hajrá!
A google maps-et hogyan értetted? Offline letöltött térképrészletet rakod át a GF2-re?
Nem egyszerűbb egy bevált vektoros térképet áttenni rá?
pl. http://openmaps.eu/mapsforgedownload
Ennek meglenne azaz előnye a google map-el szemben, hogy a zöldövezetek, turistautak, stb. is rajta vannak.
Továbbá az egész ország rajta van, nem kell előzőleg letölteni az offline területet a telóra és onnan átvinni a GF2-re... -
Heraldry
tag
válasz
greenalpha #955 üzenetére
Dehogy, éppen azt írtam hogy ne hordom magammal a telefont futásnál.
Az óra kis méretű kijelzőjén szeretném megjeleníteni időnként a helyzetemet egy alkalmazással. Tehát csak az órán futó alkalmazásról írtam. -
Heraldry
tag
válasz
greenalpha #949 üzenetére
Érdekes volt olvasni a tesztedet arról hogy ha az óra és a telefon is nálad van sportolás közben, köszönjük!
(Én elsősorban azért vettem az órát, hogy ne kelljen cipelnem a telefont de így is hasznos!)Alkalmazás ötlet.
A futásaim során szeretek ismeretlen irányokba kóborolni az közeli erdőkben és eddig nagyon egyszerű volt elővennem a telefont és pl. Locus-al megnézni hogy merre forduljak, hogy ne egy hosszú visszatúrába torkoljon a kószálás
Azon gondolkodtam egy ideje, hogy mivel van GPS az órában nem lehet talán nagy kihívás ezt a pozíziót kitenni egy telefonra töltött bittérképes vagy vektoros térképre (gondolom a bittérképes egyszerűbb).
Nem kellenek Locus bonyolultságú funkciók, útvonal tervezés, track, stb. Egyszerűen helyezzen el a térképen, maximum egy +/- gomb lehetne a nagyításhoz, meg egy lépték, ha nem bonyolult.
Szívesen beszállok a tesztelésbe -
Heraldry
tag
válasz
zharkanyi #909 üzenetére
Nálam sincs semmi baja a GPS-nek és a pulzusmérésnek. A GPS-t nem láttam még "ugrálni", pulzust is ritkán méri mellé, de az szépen "kiátlagolódik".
Mellékelem az S Health-ből a tegnapi futásomat, ahol látszik a pontos útvonal, illetve hogy a szintváltozás miatt miként változott a pulzusom. Szerintem hibátlan és ezt hozza is stabilan, akkor is ha közben bluetooth fülesen zenét hallgatok.
Hozzám hasonló amatőröknek kitűnő eszköz, a profiknak már inkább már más kategóriában kell keresgélni.
Elsősorban sportoláshoz használom, a napi lépésszámláló, emeletek, alváselemzéss, stb. nem érdekel.
Másodlagosan karóraként "allways on screen"-el. Éjszakánként leveszem, ahogyan a hagyományos karórával is tettem, csak ezt töltőre teszem az éjjeliszekrényen... -
Heraldry
tag
Tudja vki hogy a voice coach-ot hogyan lehet kikapcsolni? (Nekem futásnál elég lenne a kilométerenkénti rezgés.)
-
Heraldry
tag
A frissítés valóban javította a kilométerenkénti jelzést futásnál, de most nem tudok zenét rátölteni. Mást nem érint?
-
Heraldry
tag
Tapasztaltam valamit, amiről nem tudom eldönteni hogy 'bug' vagy 'feature'.
Ha otthon a wifi-hez kapcsolódom vele, szépen jönnek az értesítések a telefonról továbbra is. (Nyilván a telefonnal is ugyanehhez a wifihez csatlakozom, de olvastam külföldi fórumokon hogy ez nem feltétel.)
Ez otthon szerintem azért hasznos, mert nem kell magamnál tartani a tepsit, illetve mehetek tőle BT távolságon túl.
Igen ám, de ha a wifi kapcsolat létrejött a telefonon kikapcsolódik a BT! Gondolom ezt a Samsung GEAR alkalmazás intézheti, mert korábban nem történt ilyen. Viszont nem találok beállítást, amivel ezt szabályozhatnám. Lehet hogy türelmesnek kellene lennem és ha egy idő után észreveszi hogy nincs wifi, akkor visszakapcsolná?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung első okos-fitnesz karkötő-órájának továbbfejlesztett változata érdemben csak egy, de annál lényegesebb ponton tér el elődjétől, ez pedig a beépített GPS, ami kényelmesebbé teszi a használatot.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Mobil flották
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest