- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
Heraldry #1281 üzenetére
Nekem a szombati 5 km futásnál mért 4.8km-t, de mikor rányomtam a finishre valamiért felugrott 9.8km-re és azt is rögzítette. Gondolhatjátok, hogy mennyire megugrott az átlag sebességem hogy 5km futottam 1s alatt. A nyomvonal nekem is 4.8km írt de az adat nem jó. írtam is a googlenek hogy javítsák a hibát. Meglátjuk mi lesz.
-
appel
őstag
válasz
Heraldry #1230 üzenetére
A Spotify jó régi téma, a workaroundot ismerjük. A kliens egyébként nem túl stabil. Ezen kívül állandóan háttérbe megy egy idő után, és akkor sokat kell nyomkodni, hogy elindítsam újra. Óraszámlapot sem találtam még, ahova ki lenne rakva shortcutnak, max sajátot csinálthatnék, de az nem tetszik annyira.
Az új órát meglátjuk, lehet azon is us only feature lesz. Sőt a GF2-nél is Spotify volt minden reklámban, de biztos vagyok benne, hogy eleinte még usa-ban sem volt elérhető... -
greenalpha
csendes tag
válasz
Heraldry #956 üzenetére
Ő, ok
...
Megoldható! Azonban nem egyszerű... Például előbb be kell tölteni telefonról egy térképet, hogy offline mentődjön az órára... Továbbá, hogy ne sok memóriát és helyet foglaljon, csak annyit jelenítsen és tároljon a memóriában, amennyit éppen látsz belőle + 10-20% .... Vannak azért finomságok, buktatók ebben is.. Egyszerűnek tűnik, de nem annyira az.. viszont amúgyis szándékoztam már foglalkozni térképpel, szóval neki fogok állni... Ha még 1-2 hétig tudsz várni, lehet el is készülök vele...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung első okos-fitnesz karkötő-órájának továbbfejlesztett változata érdemben csak egy, de annál lényegesebb ponton tér el elődjétől, ez pedig a beépített GPS, ami kényelmesebbé teszi a használatot.
- Amatőr csillagászat
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Külpolitika
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest