Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
appel
őstag
Végre kicsit kulturáltabb lett a beállítási felület az új gearfit2 plugin frissítéssel. Már csak a galaxy apps-ot kellene kipofozni, és persze magára az eszközre is ráférne egy firmware frissítés, mert igen el van hanyagolva. Az elején még jött 1-2 frissítés, de azóta semmi, pedig messze nem tökéletes...
-
saril
senior tag
energia takarékos módban van alvás naplózás?
-
JasL
őstag
válasz
Jano_023
üzenetére
Velencei tó nyáron, 1 hét úszás a tóban + csónakázás és különböző stresszfaktorok (+napsütés, +erős UV), mióta megvan folyamatos fürdés benne itthon, közösségi zuhanyzó rengeteg helyen, erős vízsugárral, konditerem súlyzós edzés (csuklóra intenzív) izzadással.. olyan, mint egy tank. El nem tudom képzelni, hogy ázik be a zuhanyzástól, az vmi gyári hiba lehet.
Az 1 méteres mélységet sosem tartottam be, simán úsztam a tó alján vele, meg otthon kádban is aludtam el nyáron, órák hosszat volt víz alatt, hideg és forró vízben egyaránt.
-
xedos
addikt
-
Jano_023
őstag
válasz
bozsozso
üzenetére
Ez egy olyan eset volt amikor az autópályán baleset volt és már haladtunk csak nagyon lassan. Szóval jogosan gondolta hogy nem sétálok 20-25km/h-val. Csak hát épp akkor bem jött össze neki.
Más: szerintetek az új s3 óra mennyire lesz ütős? Mármint simán tudja helyettesíteni ezt a kütyüt. Kicsit drágább lesz, de hát új és több funkcióval bír és ami nekem nagyon tetszik hogy vízálló lesz.
-
bozsozso
őstag
válasz
Jano_023
üzenetére
Nekem még nem volt ilyen gondom. Elég jól felismeri a mozgásokat. Egy kivétel volt amikor tevékenykedtem a konyhában és rezzen az óra látom 10 perce kerékpározok(bár ezt már beírtam ide a fórumba). Ettől eltekintve nem volt félreismerése. Pedig amióta megvan heti 2-3 alkalommal közlekedek hosszabb távon autópályán.
-
Jano_023
őstag
válasz
bozsozso
üzenetére
Nem tudom kinek hogy működik ez az automatikus felismerés, de én kikapcsoltam. Velem többször fordult elő hogy kocsival mentem és dugóba kerültem és egyszer csak úgy gondolta az óra (gondolom a sebesség alapján) hogy biciklizek. Így volt olyan utam amikor 2 órából 1 órát tekertem autópályán 130al. ☺️
-
bozsozso
őstag
Valaki próbálta már, szobabiciklizést észleli automatikusan?
-
saril
senior tag
kéne egy leírás minden funkciójáról az órának ilyenre gondolok hogy wifit akkor kapcsolja be aki akarja ha ez meg ez kell neki vagy 24 órás napló fogyaszt-e sokat avagy mit kell ahoz kikapcsolni hogy megnöveljük a készenléti idejét úgy hogy ne kelljen főbb funkciókat nélkülözni? egyáltalán van-e ilyen szóval ötlet?
-
saril
senior tag
sziasztok
én tegnap vettem magamnak egy ilyen csodát, fóliát én is azonnal rendeltem hozzá alie.-en eddig tetszik

-
Jano_023
őstag
Persze, rendben. Én már rendeltem egyet és az nekem sem volt jó. Remélem ez jó lesz. Esetleg a házra nem tud valaki valami matricát vagy valamit ami megvédené? Láttam régi gear fit 1es házakat, azok teljesen szét voltak ütve, lejött róluk q szín a festés és az enyémmel nem szeretnék így járni. Köszi
-
xedos
addikt
válasz
Jano_023
üzenetére
Én még mindig válogatom a kinézetét (watchface) Aliexpressen láttam szíjakat olcsón, de még nem rendeltem. Volt akár fém, bőr stb. Nekem kék az órám, így egyik sem jó hozzá...
Még mindig nem értem, hogy sok skin-nél miért nincs benne az óra-dátum, lépésszám és akksi % esetleg emelet.... -
Icetee
aktív tag
Visszaállítottam gyárira és most új lappal indult. Stabilabb mint volt.

Lehet hogy összeakadt benne valami a háttérben. Du 3-tól használom, voltam vele futni fél órát és most 86%-on van este 7-kor. Olvastam több helyen, hogy aktív használat mellett max 1 nap. Akkor most úgy érzem ez reális fogyasztás.De leszedtem egy monokróm témát meg kikapcsoltam hogy folyamatosan bekapcsoljon ha mozgatom a karomat. A kapcsolatok is ki vannak lőve néha összeszinkronizálom az adatokat és annyi.
Kicsit megijedtem elsőre de remélem nem lesz gond. Vatta új volt az óra én kapcsoltam be elsőnek. Samsungnál nem hallottam még akkuhibáról.
Másik kérdés: Ti meg vagytok vele elégedve?
Az alvást hogy méri? A régi Gear Fit-en be kellett kapcsolni. Itt automatikusan indul és méri? -
xedos
addikt
Nekem a 4nap is sikerült, pedig a bluettoth megy és jönnek az értesítések is.
Más: korábban csak Samsung telefonnal lehetett használni a fit-et. Ez már nálam tökéletesen megy egy Xiaomival. Nem szabad lé stb. -
Icetee
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem egy Gear Fit 2 órát. Újonnan 0 perces de amerikából hozták. Az a gondom vele, hogy nagyon hamar merül. Nektek mennyit bír átlagosan? Az normális, hogy 1 óra alatt 10%-ot lemegy az akku? -
bozsozso
őstag
Csak egy kis érdekesség:
Napokban a konyhában főzőcskéztem egyszer csak megrezzen a kezemen a gear fit2 ránézek mit akar hát látom, hogy 10 perce kerékpározok.

Egyébként ezt lehet valahogy törölni? SHealth-ben gondoltam.
-
gyuri2008
veterán
Véroxigén szintet is mér?
-
szubrutin
aktív tag
Sziasztok, lehet, hogy buta kérdés, de számítógéppel össze lehet kötni, hogy ott nézzem merre futottam?
-
JasL
őstag
Úúú de jó érzés, amikor e-mailben külön megköszönik neked, hogy fejlesztettél egy olyan digitális óralapot, ami mindennapi használatban van a kezükön!
/me büszke

-
JasL
őstag
Köszönöm mindenkinek, aki tesztelte a béta linken levő watch-emet!
A mai naptól megvásárolhatóvá vált Material Watchface for Gear Fit 2 óralapom, $2-ért. Elég sok munkaórám volt benne (napok), aki megvásárolja, támogat vele egy magyar fejlesztőt és szeretném megköszönni ezt is!
Bármilyen építő kritikát szívesen fogadok egy esetleges frissítés kiadásához.
László
-
xedos
addikt
Arra van ötletetek, hogy hogyan tudom újra letölteni a korábban vásárolt watchfacem-et?
-
spm
tag
Tudja valaki hogyan tudom új telefonnal párosítani a Gear Fit 2-t úgy hogy ez eddigi adataim is megmaradjanak? Azért kérdezem, mert párosításkor két opciót ajánl fel:
- teljes gyári visszaállítás (mindent töröl a gear-ről)
- részleges visszaállítás (úgy értelmeztem hogy itt is törli a telefonnal nem szinkronizált adatokat)
Tartok tőle hogy mindkét esetben elszállnak az eddigi dolgaim.
Ötlet? -
JasL
őstag
http://apps.samsung.com/betastore/appDetail.as?appId=com.watchface.MaterialWatchfaceForGearFit2
Jelenleg eszközökön tesztelik. Ez a bétalinkje.
-
JasL
őstag
Rég voltam erre...
Frissítettem a Material Watchface for Gear Fit 2 óralapom, most már a pontos időre tappolva elérhető a teendőlista. (az időjárás ikon pedig a Weather-t hozza be)
Végre arra is volt időm és energiám, hogy feltöltsem a store-ba. Eddig minden jól halad. Ingyenes lesz limitált ideig.
A dátumkijelzés pedig magyar formátumú.
Kijelzés: pulzus, lépésszám, elégetett kcal, aktuális sebesség, emeletek, megtett km + dátum, idő, akku.
Akit érdekel, lájkolja

-
Detty18
újonc
válasz
andrisbandi
üzenetére
Köszi mindenkinek, a teló ki-be kapcsolása segített! Ezt tényleg kihagytam a nagy kétségbeesésemben :-)
-
bozsozso
őstag
válasz
andrisbandi
üzenetére
Ez nem igaz Nekem ha be van kapcsolva a telón a bt akkor szépen fel-le kapcsolódik. Nekem wifi nincs is bekapcsolva soha. Mondjuk én a telefonon naponta csak párszor kapcsolom be a bt-t, nem merítem vele feleslegesen számomra az üzenetek nem feltétlenül szükségesek. Ha az akkor persze bekapcsolom.
-
Detty18
újonc
válasz
andrisbandi
üzenetére
Sajna, az is be van kapcsolva, mégis semmi

-
andrisbandi
őstag
Alsó gomb
beállítások\kapcsolatok
"Wi-fi"
- Ha ez is be van kapcsolva csak akkor működik nekem rendesen az értesítések jelzése.Ha kikapcsolom a wifit a pánton, eltávolodok a telótól, és leakadtam a bt kapcsolatról, akkor hiába megyek újra a teló bt hatókörébe, nem kapcsolódik a telefonhoz magától a pánt.
- Föntről egy simítás; itt írja ki a kapcsolatot.Ilyenkor a telón, a Samsung Gear-ba lépve lehet újraépíténi a bt kapcsolatot. Jobbra fenn.
-
Detty18
újonc
Sziasztok!
Segítsetek légyszíves! Gear fit2-m egyik üzenetről a másikra nem jelez. Minden jól beállítva, mindent próbáltam már újra, és újra. Nincs energiatakarékos módban. Semmi ötletem, nagyon elkeserít. Sms-t sem jelzi, se messengeres üzenetet, hívásokat jelzi.
Van ötletetek? -
bozsozso
őstag
Ez jogos erre nem is gondoltam.
Más: most próbálok óra számlapokat letölteni, a letöltés az gyorsan lefut viszont a telepítés nem akar befejeződni. Nem mértem meddig vártam, de nekem elég soknak tünt (több perc, de lehet 1volt csak türelmetlen voltam). Nincs valami tipp, hogy mi lehet a gond? Vagy ez tényleg ilyen sokáig tartana és ki kell várni a végét. bt bekapcsolva, mondjuk nélküle el sem indul. Ingyenessel próbálkoztam, de ennek szerintem nincs jelentősége.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Még csak most kezdtem el használni a kütyüt, ma volt az első futásom vele. GPS nem volt bekapcsolva, de automatikus testmozgás érzékelés be van kapcsolva. Ilyen esetben a GPS-nek nem kellene bekapcsolni automatikusan?
-
gyuri2008
veterán
Az S4 töltőfeje gondolom jó a dokkolóhoz?
Nem találok infót az interneten,hogy milyen töltőfej jó hozzá.
. -
Jano_023
őstag
-
bozsozso
őstag
Nem találok semmit használatiban, az óraszíjat hogyan lehet levenni?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kis segítség kellene. Telefonra melyik alkalmazást kell letölteni hozzá? A Gear manager-t vagy a Gear fit manager-t?
-
gyuri2008
veterán
Ma reggel jött valami frissítés rá.
Talán annyit vettem észre,hogy amikor a töltőn van mutatja a töltés ikont de % nem mutat,kár
-
gyuri2008
veterán
Nem tudok letölteni óra alkalmazást.
Vajon miért nem? -
Jano_023
őstag
Én is átnéztem már sokat és nem találtam magamnak olyat ami tetszene így készítettem én is.
Ha rá akarod tölteni az órára akkor az órán a Wifi-t be kell kapcsolni és a BT is. Mikor érzékeli a telefonon keresztül a Wifit akkor megkérdezi, hogy csatlakoztassa e a wifire a készüléket. Ott nyomsz egy igent és a programban is felcsatolod a készüléket és aztán a programon belül át tudod küldeni. Ennyi.
Ez az én egyik kreálmányom. Most készül a következő. -
xedos
addikt
válasz
Jano_023
üzenetére
WatchFacel ne hergelj :-( nagyon sokat megnéztem, kipróbáltam, de egyik sem igazán tetszik...
Csináltam sajátot, de nem tudom feltölteni az órára :-(
Szóval a gyári ferde csíkoshoz hasonlót szeretnék, ahol az óra (24h) perc nagy karakterekkel van. Alatta legyen dátum! A csíkokba mehet lépésszám, emelet, pulzus, esetleg távolság. Valamelyik sarokba meg akksi %. JSD Carbon blue-t használom ebben a pillanatban.
-
Jano_023
őstag
Mivel kicsit leült a topic az lenne a kérdésem, hogy ki milyen watchfacet használ? Képeket rakjátok be és linket. Másik, valaki vett már hozzá tartalék szíjjat? Ha igen milyet és honnan. Ugyancsak dobjatok egy képet róla. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Eddig nem volt bekapcsolva a kerékpározás elem, bekapcsoltam és ott tudtam törölni.