Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tomi7711 #911 üzenetére
Nem,de nem is vagyok vele annyira megelégedve, jó lesz az android ha végre elkeszül...mert nagyon unom a tizen szürkeségét...annyira egyhangú...nem tetszik az értesítés megjelenítése,nem tetszik hogy csak 15mp videót lehet vele felvenni, egyedül 2 dolog ami pozitívum, az akku idő és a watchon remote,semmi más...az android wear annyiból lenne jobb hogy színesebb,testreszabhatóbb mint a tizen...amúgy telefonálni nem szoktam az órával,nekem elég ha jelez...kamerát azt szoktam használni rajta,pont ami még nem megy...
-
-
törölt tag
válasz
tomi7711 #867 üzenetére
Nekem a note4f és a gear2 között semmi nem jött át,se app,se sms,se hívás se semmi, ja és ami bosszant hogy nincs benne magyar nyelv, szerintem megvárom még kipofozzák azt majd megnézem azt a verziót,de alapjában tetszetős
Amúgy az miért van hogy az android wear app jelzi hogy a gear2re csatlakozott de a teló nem jelzi?
-
törölt tag
válasz
tomi7711 #795 üzenetére
\data\app-lib\com.sec.android.app.samsungapps-1\
\data\data\com.sec.android.app.samsungapps\
\data\data\com.sec.android.app.samsungapps.una2\root kell hozzá mert ezekhez a mappákhoz csak úgy lehet hozzáférni, ezeket használja a Galaxy apps mikor onnan letöltünk egy appot, ezeket kell nézegetni hogy melyikbe tölt le, nekem már rég volt S3-mam mikor ezeket kutattam, de szerintem ha tippelhetek akkor a második útvonal lesz a jó és azon belül a files mappába tölt le, de a samsung apps komponensei csak samsung telón működnek, nekem eddig más telón nem sikerült beizgatni hogy működjön, ha el is indult azt írta ki hogy nincs tétel...
a signature.zip az letöltéskor jön le az appal együtt, de ami nálam vannak fent a blogomban, azokban már ezt a módosítást megcsiáltam....röviden, letölteni csak rootolt samsung telóval lehet, össze kell párosítani a telót az órával, feltenni a gear managert, máshogy sajnos nem fog menni mert szükséges a galaxy app hozzá...
vannak valóban olyan apk-k amiben a wgt benne benne van, de a szignó nélkül nem lehet feltenni ezeket az órára mert visszadobja...
-
törölt tag
válasz
tomi7711 #788 üzenetére
ez a rész bonyolultabb, a gear apps managger mikor letölti a progit, akkor 3 fájlt fog letölteni, 1 apk(ez a telefonos app), 1 wgt(ez megy az órára) és egy signature.zip-et, ez tartalmazza a valódi wgt digitális szignóját, ami ebben a zipben van azt kell a wgt-be bemásolni és jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkeztek a második generációs Samsung okosórák, melyek kialakítása és kompatibilitása sokkal többet fejlődött, mint tudásuk, de panaszra nincs okunk.
- Asylum - tölthető a demó
- Fujifilm X
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Canon EOS DSLR topic
- Premier előzetesen az Assassin's Creed Shadows
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest