Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas92
aktív tag
válasz
Zozo0525 #640 üzenetére
Szia!
Nyilván függ az ártól, de a Flip4-et is van, ahol már korrekt áron be lehet szerezni, érdemes lehet azt választani (nagyobb akku, gyorsabb töltés, jobb főkamera).
Igen, csak egy fizikai SIM-mel és/vagy egy eSIM-mel lehet használni, bár a Flip3 esetében azért elengedném a 2 kártyás használatot.
Én régóta fólia nélkül használom, nagyon pici karcok vannak rajta, amiket csak direkt fényben lehet látni, de használat közben nem. Szerintem ahhoz képest, hogy nem üveg a képernyő, ilyen szempontból is jól bírja a strapát. Az összehajtás miatt sincs gond a kijelzővel, szerintem nem kell félteni, persze minden modellben akadnak hibás darabok, így volt, akinek gondja volt a képernyővel, de nem fordult elő nagyobb számban, mint más modellek esetén.
Szóval szerintem nem kell aggódni, főleg ha szoktál is vigyázni a telefonodra.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged