Új hozzászólás Aktív témák
-
ezoltán
tag
Sziasztok! A páromnak van ilyen készüléke. A kérdés az, hogy ha kinyitjátok akkor teljesen kinyílik? Ha kinyitva leteszi az asztalra akkor billeg. Mintha nem nyilna ki teljesen.
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5 | Huawei Mate 20 Pro | Samsung Note 20 Ultra | Samsung S20 | Xiaomi MI 11 Ultra | Pixel 6 PRO | Samsung S22 | iPhone 14 PRO
-
rolee777
tag
válasz Schuler888 #296 üzenetére
Igen! De a Cover Screen Os jobb lenne, csak az sem működik nálam normálisan!
Honor Magic V3, Samsung Galaxy Watch Ultra, Samsung Galaxy Z Flip 5, Samsung Z Fold 4 5G, Samsung Z Flip 3 5G, Samsung Galaxy Note 10+, Huawei P30 Pro, Galaxy Tab S 8.4 LTE , Iphone Se, Vodafone Tab Prime
-
-
rolee777
tag
Igen, és jobb is lett. Annyi kellene , hogy tudjam állítani mi legyen a gyors kapcsoló. Amit fentről lehúzok.
Honor Magic V3, Samsung Galaxy Watch Ultra, Samsung Galaxy Z Flip 5, Samsung Z Fold 4 5G, Samsung Z Flip 3 5G, Samsung Galaxy Note 10+, Huawei P30 Pro, Galaxy Tab S 8.4 LTE , Iphone Se, Vodafone Tab Prime
-
senior tag
Sziasztok!
A belső kijelzőn lévő fólia cserélhető? Vagy itt is az a helyzet, mint az első szériánál? Nem akarok nekiállni természetesen, bevinném a Samsunghoz, mert azért hajszálkarcok vannak rajta.
-
rolee777
tag
-
rolee777
tag
válasz rolee777 #288 üzenetére
Most újra kipróbáltam ,egy másik verziót a SamSprung Launcher-ből, és az úgy látszik működik.
SamSprung-35d0348-signed.apk
-
rolee777
tag
válasz thomas92 #287 üzenetére
Van rá az a Sam Sprung Launcher. Azzal kirak minden appot a külső kijelzőre! De nekem állandóan lefagyott, ezért leszedtem.
https://youtu.be/WH45AGoN7vY
-
thomas92
aktív tag
válasz Oposzumtoszó #285 üzenetére
Igen, ez igaz. Ha több funkciót adnának a külső képernyőre, kevésbé lehetne érezni ezt a plusz mozdulatot.
Gondolok pl. ilyenre mint SmartThings widget, kapcsolható legyen a Wifi, Nfc, Mobilnet.
-
rolee777
tag
válasz Oposzumtoszó #285 üzenetére
Köszi. Annak én is örülnék. Ez a hátránya a kinyithatóságnak!
-
senior tag
-
rolee777
tag
válasz Oposzumtoszó #282 üzenetére
Ma megkaptam a készüléket. Nem lóg már, mint régen, és nem is kapcsol ki. Szoftvert én frissítem most a 12-re, meg előtte volt egy novemberi biztonsági frissítés. Ők nem tudom hogy mit frissítettek!
-
rolee777
tag
válasz Oposzumtoszó #282 üzenetére
Igen az a szervíz!
-
senior tag
-
rolee777
tag
Arra gondoltam én is, hogy cserélik! De sajnos nem, hátha így is jó lesz.
-
insight
aktív tag
válasz rolee777 #279 üzenetére
kíváncsi leszek a tapasztalatodra! Mondjuk a kijelző plusz akkucsere már gazdasági totálkár kategória, az alaplap meg a burkolat kivételével mindent cseréltek... azt hinné az ember, hogy küldenek egy újat ilyenkor.
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
rolee777
tag
válasz Oposzumtoszó #270 üzenetére
Szia. 6.-án elment a szervizbe, a teló. Telenor Hiperesként, ingyen futár oda-vissza plusz cserekészülék!
Ma hívtak, hogy kész van, holnap hozza a futár!
Kijelzőt és akkumulátorokat cseréltek benne, és szoftvert frissítettek! Holnap jelentkezem, hogy milyen lett!Honor Magic V3, Samsung Galaxy Watch Ultra, Samsung Galaxy Z Flip 5, Samsung Z Fold 4 5G, Samsung Z Flip 3 5G, Samsung Galaxy Note 10+, Huawei P30 Pro, Galaxy Tab S 8.4 LTE , Iphone Se, Vodafone Tab Prime
-
ErwinChico
tag
Hopp, nekem is itt a 12, töltődik!
Cogito ergo sum sollicitus.
-
LÁZ
addikt
Megycsináltam háttérnek, ha vkit érdekel, illetve a samsung wonderland app-al (ami parádé), mindenféle mozgó layereket is lehet az adott képre, ha kitaláltam, hogy lehet megosztani a kész cuccot, feldobom ide is
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
thomas92
aktív tag
Ha a beállításokban bemész a telefon névjegye, szoftver adatai pontra, majd ott az Android verziója12-re gyorsan kattingatva feldob egy órát, aminek a mutatóit 12 órára állítod, akkor megjelenik a kép és a háttered alapján kombinálja ki a színeket, ott tudsz csinálni róla screenshotot és be tudod állítani háttérnek is.
-
LÁZ
addikt
előkerült itt is az update, abban tudna vki segíteni, hogy ez a háttérkép/téma melyik telóhoz tartozik (elvben s21 ugye, de sehol se találtam még meg külön őket), illetve honnan tudnám letölteni...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
rolee777
tag
válasz Oposzumtoszó #270 üzenetére
Vissza is állítottam, de nem segített rajta! Majd írok, hogy mi volt a gondja.
-
senior tag
-
rolee777
tag
válasz Oposzumtoszó #268 üzenetére
Igen erre gondoltam én is. De megy most már szervizbe!
Nem próbáltam a visszaállítást!Honor Magic V3, Samsung Galaxy Watch Ultra, Samsung Galaxy Z Flip 5, Samsung Z Fold 4 5G, Samsung Z Flip 3 5G, Samsung Galaxy Note 10+, Huawei P30 Pro, Galaxy Tab S 8.4 LTE , Iphone Se, Vodafone Tab Prime
-
senior tag
-
rolee777
tag
Sziasztok. Ma olyat csinált a telefon, hogy ha összecsukom kikapcsol.
Eddig akár hányszor próbáltam mindig produkálta a hibát.
Viszont töltőn nem kapcsol ki, a összezárom![ Szerkesztve ]
-
OCTAMD
őstag
Z Flip3 5G Cream eredeti kábele a GH39-02111A EP-DN980 as?
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
Lezl
tag
Beléptem én is a klubba egy krém színű 256ossal...eddig eléggé bejön
Ja nekem tab s7 ltere ma jött az android 12
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
valakinél előkerült már az android 12 update?
-
rolee777
tag
válasz Oposzumtoszó #257 üzenetére
Szia. Nincs, így használom! Ha majd rosszabb lesz, akkor elviszem szervizbe!
-
senior tag
-
thomas92
aktív tag
Sziasztok! Nem bírtam ellenállni a kísértésnek és a héten én is lecsaptam egy Flip 3-ra.
-
rolee777
tag
-
rolee777
tag
Az antenna kivágásoknál látszik valamennyire. De amikor a kezemmel nyomkodom a két részt összezárva, akkor nagyon érezni.
-
insight
aktív tag
A Samsung Aramid tokja elég jó, kellemes a tapintása és tökéletesen illeszkedik. A Youtube videók többségében nem nyomják rá teljesen a tokot a telefonra: megfelelően felhelyezve kinyitott telefonnál nincs hézag a hátlapon, és becsukott telefonnál sem látszik az előlap-hátlap pereme. Idegesítő, hogy majdnem mindegyik tesztvideóban rosszul rakták fel.
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
senior tag
-
LÁZ
addikt
válasz ateszapa748 #244 üzenetére
Nálam 1-3 óra között van a screen time naponta hètközben, ezzel bőven 50% marad estère, ritkán 40% plusz btooth headset kb 2x 30p zenehallgatással, amíg utazom.
Nekem mèg egy tok hiányzik, mert csúszós a cucc nagyon .
Maximálisan elégedett vagyok vele...mondjuk le se merem írni mennyibe volt
-
senior tag
válasz ateszapa748 #246 üzenetére
Átlagban 3 óra, plusz napi 1 óra telefonálás
-
ateszapa748
aktív tag
válasz Oposzumtoszó #245 üzenetére
Szia!
Köszi az infót. Kijelző időben mennyi szokott lenni?[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz ateszapa748 #244 üzenetére
Szia!
Nekem egy nap lazán megvan. Reggel 5:00-tól este 20:00-ig simán bírja úgy, hogy nap végére 20-30 százalékon van az akku.
Napi 2-3 órát rá van csatlakoztatva egy bt füles, plusz egész nap egy óra.
De ez nagyon felhasználó függő.. -
ateszapa748
aktív tag
Esetleg az akkuról még tapasztalata valakinek…
-
ateszapa748
aktív tag
Ma megnéztem a MM-ban. Kinyitva nagyon tetszett, főleg hogy a kijelző nincs lekerekítve (a 120 hz nem új már nekem, de azért itt is frankó volt ). A “vágás” egy cseppet sem zavart, nekem bejön ez a kijelző.
A kamerával addig nem volt gond, amíg nem nagyotítottam bele… utána kijön a hiányosság, de összeségében nem nevezném rossznak a kamerát. Az akku és kamera miatt még gondolkodom (lehet IPhone 12 pro max lesz inkább) egyébként már ma megvettem volna… A munkám miatt lehet nem bírná töltés nélkül estig ( a Mini se bírja mindig).[ Szerkesztve ]
-
rolee777
tag
válasz ateszapa748 #232 üzenetére
Szia. Nekem is az van. Fekete tokkal semmi gond nincs a színével!
-
insight
aktív tag
válasz ateszapa748 #236 üzenetére
ki lehet, szerintem. Annyi, hogy a nagy kijelző használata jobban meríti, tehát videonézéssel, játékkal, stb gyorsabban nyírnám ki, de zenehallgatással, telefonálással, néha chateléssel és böngészéssel kb ugyanúgy bírja. Én ráadásul csak 85%-ig töltöm fel.
-
mazsi70
senior tag
válasz ateszapa748 #235 üzenetére
12 miniről jöttem (zöld színű ) . Szerintem egy kicsivel jobb az akku ideje a 12-nek .
Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
ateszapa748
aktív tag
Akksiban tud annyit, mint egy iphone 12 vagy galaxy s21?
-
mazsi70
senior tag
válasz ateszapa748 #232 üzenetére
Dobsz rá egy fekete tokot és kész . Én pl. az utóbbi években csak zöld színű telókat vettem...
Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
ateszapa748
aktív tag
Sziasztok,
Lenne lehetőségem venni egy Cream színűt. Mennyire gáz ez a forma/szín egy férfinak? -
ctibor
senior tag
Sziasztok, használ valaki olyan appot, ami képes telefonbeszélgetés rögzítésére?
A beépített hangfelvevő hívás közben el sem indul... Tudom, az EUs szabályozás miatt a Samsung nem engedi a hangfelvételt, de hátha van olyan 3rd party app, amelyik minkét irányt fel tudja venni. Csak nincs kedvem mindegyiket végig próbálgatni...
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
rolee777
tag
Sziasztok. Nektek is van egy kis lógása a két résznek, amikor össze van csukva?
-
trapi80
tag
Sziasztok!
Gyárilag van rajta valami fólia a kiejlzőn, mint a többi Samun?
Köszi!
Üdv: Roland
-
senior tag
Igazad van, de ha én csak ennyit használom? A fenti képeken valóban csak másfél óra volt benne, de majdnem 23 órája húztam le a töltőről.
Most tartok 1 nap 4 óránál, 2 ó 48 p sot-nál és 36 százalékon van, valamint 13 óra hátralévő üzemidőt ír.
Szerda óta használom, átlagosan az óránkénti merülés készenlétben 2%. Amikor kibontottam, 5%-ot merült óránként úgy, hogy a zsebemben vot, szóval javult a helyzet.A fenti adatokhoz hozzátartozik, hogy egy Buds2 is rá volt csatlakoztatva 3 órán keresztül.
-
mrThomi
addikt
válasz Oposzumtoszó #222 üzenetére
Masfel ora sot alatt 40% az nalam nagy merülés, de én is ki tudtam húzni a telóval 1 napot. Volt hogy powerbankot kellett vinnem vagy autoba usb-n 10%-ot rátolni különben szarba lettem volna. Naptól és felhasználástól is függ, de ha lehuzod töltőről azonnal el kezd merülni és veszití a százalékokat
-
senior tag
-
senior tag
Egy minimális javulás nálam is tapasztalható volt már tegnap.
Más, használja valaki Buds 2-vel? Tegnap csinált egy olyat, hogy rácsatlakozott, a zenét lejátszotta, viszont a hívásnál a készülék hangszóróját akarta használni. (A hívás közben hiába nyomtam rá a bluetooth jelre, látta a buds-ot, de nem ment rá a hang.)
Visszaraktam a fülest a tokba, újra csatlakoztattam és megoldódott a probléma.
Teljesen új a telefon is és a füles is. -
insight
aktív tag
válasz Oposzumtoszó #216 üzenetére
nekem mintha javult volna 2 hét után, de lehet, hogy csak placebo
-
senior tag
-
insight
aktív tag
beállít /speciális funkciók / kéz- és egyéb mozdulatok.
Amúgy kezdd el használni a keresőt, nagyon hasznos. Beírod a beállításokban a keresőbe, hogy "két" és már ki is dobja.
-
insight
aktív tag
A véletlen érintés funkció jól működik, csak épp a DUPLA véletlen érintés nem.
Kapcsold ki a "felébresztés dupla érintéssel" funkciót. Utána a külső kijelzőt csak a bekapcsológombbal tudod felébreszteni, de ez rendben van, mert nem fog semmit elállítani, így valószínűleg megéri.
Azért remélem a Samsung hamarosan küld egy frissítést, amiben külön lehet ezeket állítani a külső kijelzőre.
Ha tokban tartod, jelentősen csökken a véletlen tapizások száma.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
Üdv, sikerült ajándèk árban találnom egy 256os modellt, használom kb megjelenès óta.
Kèrdès, hogy a külső kijelzőt hogy lehet rábírni arra, hogy a zsebemben ne magától kapcsolgassa a widgeteket/fènyerőt/hangot?
A telón amit lehet megnèztem (vèletlen èrintkezès stb), de kezd már nagyon bosszantó lenni. Ahogy nèztem, a samsung fórumon is jelezték páran ugyanezt.
-
insight
aktív tag
válasz Oposzumtoszó #210 üzenetére
Nekem iphone 12 mini után meglepően jól, de leginkább az életvitelem miatt nem okoz problémát (itthon és munkahelyen is tudom tölteni, kocsiban meg vezetékes android auto szintén tölti, soha nem játszom és nem nézek filmet sem rajta, nem ezekre való)
Dupla simet viszont használok, 60hz képfrissítés, sötét mód, ennyit tettem az akku érdekében. Ja, és csak 85%-ig töltöm, 15% alá nem engedem.
-
senior tag
-
insight
aktív tag
válasz Oposzumtoszó #208 üzenetére
Spigen TR Optik Flip 3 fóliát tudsz rá venni. Én Samsung Aramid tokot vettem, de ez megint egy olyan telefon, aminek bűn elrontani a dizájnját és tapintását tokokkal meg fóliával, így le is vettem, és akkor rakom vissza, ha sportolni vagy kirándulni megyek. Plusz igyekezz nem a zsanérra ejteni, mert azt nem védi semmi
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok!
Beléptem én is a klubba.
Első körben rendeltem hozzá egy Spigen Thin Fit tokot. A külső kijelzőre milyen fóliát ajánlotok?
-
insight
aktív tag
Mondjuk én vezetékkel töltöm autóban, mivel az Android Auto is arról megy. A vezetéknélküli töltés nem annyira fontos, ha az ember úgysem nyomogatja vezetés közben.
-
insight
aktív tag
Na, leteszteltem. Nem, nem kell kinyitni mindenképpen, 15.000 Ft-ig elég felébreszteni a külső kijelzőt. 15.000 Ft a magyarországi érintéses fizetés határa (eddig nem kérnek PIN-t a kártyák sem), viszont efelett ki kell nyitni.
Hozzátartozik még a dologhoz, hogy a Simple helyett egy Google Pay + Curve kombót használok, ez sokkal jobban integrálódott az Androidba, ahogy elnézem.aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
zordi
tag
Sziasztok. Olvasgattam itt a dolgokat, két hétig használtam. Elengedtem a kezét, nem azért mert nem volt jó, nem nekem való. Par szösszenet ami nekem fontos , esetleg másnak is. Sokat telefonálok, navigálok, emailezek. Egyetlen egy telo se bir ki nálam egy teljes napot. Persze hogy ez sem, és tisztában is voltam vele. Sajnos álló és autos qi töltőkkel általában nem kompatibilis, az töltő rész also része miatt. Mindenképp duplatekercses álló töltő kell. Fekvonel tök mindegy . Autosnal meg sajnos csak aminek a töltő rész közepénél vak oldalt ket rogzitőkar. És minden töltés tetű lassú. Ettől egy nagyon innovatív es minőségi telefon. Öröm volt használni.
-
testify
csendes tag
Mindenképp ki kell nyitnod a telefont, ha fizetni akarsz.
-
insight
aktív tag
Sok év után a Flip 3 miatt váltottam iPhone-ról Androidra, mint egy igazi konzumidióta
Azzal viszont csak most szembesültem, hogy az Apple Pay valószínűleg hiányozni fog. OTP Simple alkalmazással be tudtam állítani az NFC fizetést a Flip 3-on, de mielőtt még beégetem magam egy boltban, valaki el tudná magyarázni, hogy hogyan tudok fizetni a telefonnal kinyitás nélkül?
Ha kettőt pöccintek a külső kijelzőre vagy megnyomom a bekapcsológombot, nem jön elő semmi, ami a mobilfizetés aktiválását jelezné. Honnan tudom, hogy aktív a fizetési lehetőség? Mikor kéri, hogy azonosítsam magam ujjlenyomattal? Valaki tesztelte már?
-
mrThomi
addikt
-
Schuler888
senior tag
válasz madkiller #200 üzenetére
Hat eleg iPhoneosan akinek a munkahelyen nincs toltesi lehetoseg es azert nyomkodja napkozben annak nem tul idealis (120Hzet kikapcsolva mondjuk sokkal tovabb birja)
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile 2
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- XIAOMI 13T PRO 512Gb Mobiltelefon
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest