- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
GenAK
csendes tag
válasz
Kisisti98 #1542 üzenetére
Szia! Nekem semmi baj nincs az új link2sd- vel v. 4.0.2 max annyi, h elfelejti automatán linkelni az új illetve frissített appokat. Manuálisan pedig szépen teszi a dolgát.
Ha megkérdezhetem, hogyan jelentkezett a probléma illetve mi után?
Régi verziót memória kártyára másolva fel tudod tenni.
Letöltheted bármelyik torrent oldalról. Persze kell hozzá torrent kliens is /amivel le tudod tölteni/ pl.: utorrentLetölthető innen : [link]
-
csampei
senior tag
válasz
Kisisti98 #822 üzenetére
Hidd el nem annyira brutál.De ahol elővettem mindenki csak lesett hogy ez mi?Vízórát jöttem olvasni?
Amúgy ezt leszámítva akik látták azoknak is tetszett,bár ez érdekelt a legkevésbé...Amúgy egy szerethető készülék volt,nagy bumszli alkata ellenére,ráadásul szó szerint minden funkcióját ki tudtam használni,a lézert,az adó-vevőt,és a nagyon korrekt GPS-t is,és főként hogy valóban ütésálló volt,ugyanis pottyant párszor.Hamar el is kelt 110ezerbe adtam túl rajta 4 hónaposan.de azért az álmom csak az X6,de az már csak márciusban
Amúgy eleinte a Runbonál is hasonló volt a memória kiosztás,de felismerték,hogy ez így szart sem ér,így párhuzamosan megcsinálták az 1.8Gb (mert ott annyi volt a belső SD) DATA particióba való beolvasztását,Így nem volt belső SD,de lehetett telepíteni rá mindent orrba szájba,mert volt hely.Ezt nagyon hiányolom a mai napig is!Már bocs Link2SD???Utoljára a ZTE Blade-nél...Meg persze a Spica-nál...Röhej!
-
csampei
senior tag
válasz
Kisisti98 #820 üzenetére
Most nagy nehezen 10010-be beugrott nekem is,szerintem a 130+app lehet a difi.Én is csak kínylódok,dilemmázok,mert amúgy semmi gond nincs vele,bár a fényképezője elég trágya...előtte egy Runbo X5-m volt,de annak olyan volt a kamja hogy besz@rás!!!Kiválló képeket lőtt!Bár most az X6 van tervbe,ez csak ilyen hiánypótló készülék ugyanis a csájnaújév belesz@rt a történetbe,már el volt utalva a pénz csak sz@rtak az egészre,úgyhogy kittyó vissza...Nekem meg kellett valami,így ez lett ideiglenesen.Max ha összejön az X6 ez megy a gyereknek
De addig is jó lenne kihozni belőle a maxot,hogy mi az amit tud.Bár sebességre értem úgy a szintetikus teszten a Runbo x5 csak 6000-6600-at dobott Hasonló vassal,de ugye ott MTK proc...De ugyanígy 2 mag 1000Mhz 1Gb ram,és egy alap 4.0.4 vagyis semmi cullang,szóval érzetre ott sem volt gond (viszont a 3500mAh-s akksival elment 3 napot
).Ebbe a készülékbe egyedül ami nem tetszik,az a belső memória idétlen kiosztása!!!Ne haragudjatok de például a cache-nek mi a francnak közel 1 GB????Legfeljebb ha 100mb-t használ.Az 1Gb "SD"-nek mi értelme?Ehhez még bónusz egy samu által ökörségekkel teleb@szott ROM,és a natív App2SD hiánya...No komment.Másrészt ezek ellenére kellemes csalódás maga a készülék,mert mint írtam ez csak hiánypótlás,de kevesebbet vártam tőle.Szóval összességében a felsorolt bosszantó dolgok ellenére is ez egy jó kis masina,de azért lecserélem
-
csampei
senior tag
válasz
Kisisti98 #816 üzenetére
UX screenshot+LuckyPather
Mondjuk a 10100 az már hihetőbb.De ott a "bb"
(#817) spirit78
A második,harmadik mérésre hajszál pontosan annyit dobott mint neked,a negyedik mérésnél meg váratlan hiba vagy mi és leállt
De szerintem ezekkel a gyári romokkal valahol 9500-10000 között lesz az általános.
-
csampei
senior tag
válasz
Kisisti98 #814 üzenetére
Azért egy kép jól jött volna...Nekem a Vodás rommal 9600körül volt,ezzel meg ennyi.Mellesleg 130+ telepített app és persze Link2SD
UI:a képre azért kíváncsi lennék
Mert a 11000 az egy kicsit hihetetlen...4 magos MTK procik hoznak annyit..Bónusz,hogy rákerestem az xcvoer2 antut képekre,és ott messze alúlmúlják nem hogy a 11000-et de 10000-et is.
-
csampei
senior tag
válasz
Kisisti98 #790 üzenetére
Gyári rom felrak,vagy factory reset>>>root>>>play>>>link2SD>>>elindít>>>root jog megadása>>>a program élből felkínálja a script megírását,csak az elkészített partíciót kell neki megadni,esetünkbe EXT2,majd ha jól partícionáltunk,jelzi,hogy megírta a scripet,és indítsuk újra a készüléket>>>bebootol>>>program megnyitás(itt ha nem jön fel az előző ablak,hogy jelöld ki hogy milyen partíciód van,nyertél,a progi életképes,ha ismét az fogad,hogy jelöld ki a partíciót akkor sz@pás van,valamit elrontottál a progi nem fog működni.Ha működik akkor>>>auto linkelés pipa betesz>>>a rendszer belakható.
Egy kis megjegyzés:az appok 90%-a tudja kezelni ezt a fajta telepítést,és működik is,de van egy két app ami nem.Ilyen például a Handcent SMS is.Tehát ha egy app hibásan vagy sehogy sem működik akkor:Link2SD megnyit>>>app kikeres>>>link eltávolítása.Így visszakerül a belső memóba,és működni fog az adott app.
Ugye az EXT2 partícó létrehozását már leírtam,de ismét itt van:
Én speciel a Minitool-al csináltam EXT2-t (érdekes módon az EXT3-at EXT4-et nem ismerte fel a link2SD)
Amúgy nem nagy ördöngősség,mert SD betol egy kártyaolvasóba FAT32 partíció átméretez,úgy hogy fat partíció végén/mögött legyen egy partícionálatlan terület (1-1.5Gb user függő) majd "create"(reklamálni fog de hagyd figyelmen kívül) EXT2 és PRIMARY(!!!!!) ez a legfontosabb,majd APPLY!Ha mindent jól csináltál,akkor azt kell látnod hogy van két partíciód,az első a FAT32 a második az EXT2 és mindkettő PRIMARY!!!Ha így csinálod tuti fog működni.Ennél részletesebben nem tudom leírni.Aki megérti megérti aki nem annak javaslom a Nokia 3310 csúcsmobilt,mert annak okostelefon vagyis ez nem való
(#791) Kroni1
1-nem ext3 sem ext4,hanem ext2 a mi esetünkben,ugyanis a link2SD valami oknál fogva nem ismeri fel egyiket sem csak az EXT2-t.
2-Linux fájlrendszer,és mint ilyet a rendszer gyakorlatilag teljes értékűvé teszi,mondhatni ugy kezeli mintha a belső memóriája lenne
3-elvileg gyorsabb...
-
Lasy
veterán
válasz
Kisisti98 #737 üzenetére
De nagyon bejött az ip67-es tulajdonsága, de soha nincsen sokáig egy telefon nálam.
Egyik munkatársamnak adtam el, keresni nem kerestem rajta, de megvettem az Xperia T-t mindig is SONY mániás voltam még droid előtt is.
De Most a T-re is megvan minden leírás, már csak a hivatalos 4.3 kell, mert ugye én türelmetlen vagyok, így a LEAK verziósat feltettem, amihez nyitott BL kell.
Nagyon pöpec lett a 4.3 Android, hiszen a legtöbben a 4.4et szeretnék, de a sony inkább csak 4.3-at.
Igaz a kettő között a DALVIK, vagy ART partició a lényeg. többi minden azonos.
Ez sajnos nem ip védett, viszont pörög rendesen.
Blogomat ha meglesed, láthatod, hogy ott is a Sony Ericsson volt, van, és szerintem lesz is. -
Kris87
aktív tag
válasz
Kisisti98 #603 üzenetére
Néhányszor eljátszotta pontosan ugyanezt velem is, napjában többször is. Megpucoltam egy picit a sim kártyát, bár nem volt koszos, azóta még nem csinálta.
Lasy: Feltettem az AB Go-t, hogy jobban képben legyek. A Link2sd működik, de a data mappát nem linkeli át, mert azt a funkciót alapból nem tudja, a játék pedig oda húzza le magát netről. A directory bind talán átteszi külön a data mappát is, még nem volt időm jobban belefolyni.
-
Lasy
veterán
válasz
Kisisti98 #597 üzenetére
persze recovery-ben.
gyári appok amiket simán törölhetsz biztonsággal. galaxy S-ből
* AngryGPS.apk
* AxT9IME.apk – Samsung billentyűzet, ezt csak akkor töröljük, ha van telepítve másik billentyűzet, és erre nincs szükségünk.
* BluetoothTestMode.apk – teszt program
* BuddiesNow.apk – widget
* ChocoEUKor.apk – betűkészlet
* CoolEUKor.apk – betűkészlet
* Days.apk – widget
* Dlna.apk
* DualClock.apk – widget
* Drmua.apk
* Email.apk – alap email program
* Encrypt.apk
* FactoryTest.apk – teszt program
* HTMLViewer.apk
* lcdtest.apk – teszt program
* LiveWallpapers.apk
* Memo.apk
* MiniDiary.apk
* MobileTrackerEngineTwo.apk
* MobileTrackerUI.apk
* MtpApplication.apk
* MusicPlayer.apk – alap zenlejátszó
* MyFiles.apk – alap fájlkezelő
* NetworkLocation.apk
* Personalization.apk
* PhoneSetupWizard.apk
* PicoTts.apk
* PopupuiReceiver.apk
* Preconfig.apk
* Protips.apk- widget
* RoseEUKor.apk – betűkészlet
* SamsungApps.apk
* SamsungAppsUNA3.apk
* SamsungWidget_CalendarClock.apk
* SamsungWidget_FeedAndUpdate.apk
* SamsungWidget_ProgramMonitor.apk
* SamsungWidget_StockClock.apk – widget
* ScreenCaptureService.apk – alap “printscreen”
* SelfTestMode.apk – újabb teszt cucc
* SimDetachNotifier.apk
* SnsAccount.apk
* SnsProvider.apk
* Street.apk – google streetview
* Swype.apk – billentyűzet
* syncmldm.apk
* syncmlds.apk
* Talk.apk – google talk
* talkback.apk – google Talkback
* thinkdroid.apk – Thinkfree office
* TtsService.apk
* TwWallpaperChooser.apk
* UnifiedInbox.apk
* VisualizationWallpapers.apk
* VoiceDialer.apk
* VoiceRecorder.apk
* VoiceSearch.apk
* wipereceiver.apk
* WlanTest.apk – teszt cucc
* WriteandGo.apk
* wssyncmlnps.apk
* Youtube.apk -
Mostly Harmless
tag
válasz
Kisisti98 #528 üzenetére
én első naptól kezdve gyűlöltem a gyári romot. =}
(előtte a Defyn CM 10.2 volt)
úgyhogy első nap megrootoltam, leszedtem a samsung gyári szarjait, aztán amikor ez sem segített, másnap fölment a skomer-féle CM 10.2... azóta is az van, nincs vele semmi baj. igen, van térerő is.
a belső sd méretproblémáira viszont ez sem jelentett megoldást, és a link2sd sem sokat segített, pedig csak emiatt vettem egy új 32 gigás sd-t.
végül egy FolderMount nevű app volt az, ami olyan végleges megoldást adott, és a túl sok helyet foglaló könyvtárakat át tudja irányítani az sd-re. -
Kisisti98
csendes tag
válasz
Kisisti98 #452 üzenetére
Nekem csak ez működik rendesen, de ez csak pár napos trial.
[Automatic Call Recorder]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest