- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz
Kisisti98 #820 üzenetére
Most nagy nehezen 10010-be beugrott nekem is,szerintem a 130+app lehet a difi.Én is csak kínylódok,dilemmázok,mert amúgy semmi gond nincs vele,bár a fényképezője elég trágya...előtte egy Runbo X5-m volt,de annak olyan volt a kamja hogy besz@rás!!!Kiválló képeket lőtt!Bár most az X6 van tervbe,ez csak ilyen hiánypótló készülék ugyanis a csájnaújév belesz@rt a történetbe,már el volt utalva a pénz csak sz@rtak az egészre,úgyhogy kittyó vissza...Nekem meg kellett valami,így ez lett ideiglenesen.Max ha összejön az X6 ez megy a gyereknek
De addig is jó lenne kihozni belőle a maxot,hogy mi az amit tud.Bár sebességre értem úgy a szintetikus teszten a Runbo x5 csak 6000-6600-at dobott Hasonló vassal,de ugye ott MTK proc...De ugyanígy 2 mag 1000Mhz 1Gb ram,és egy alap 4.0.4 vagyis semmi cullang,szóval érzetre ott sem volt gond (viszont a 3500mAh-s akksival elment 3 napot
).Ebbe a készülékbe egyedül ami nem tetszik,az a belső memória idétlen kiosztása!!!Ne haragudjatok de például a cache-nek mi a francnak közel 1 GB????Legfeljebb ha 100mb-t használ.Az 1Gb "SD"-nek mi értelme?Ehhez még bónusz egy samu által ökörségekkel teleb@szott ROM,és a natív App2SD hiánya...No komment.Másrészt ezek ellenére kellemes csalódás maga a készülék,mert mint írtam ez csak hiánypótlás,de kevesebbet vártam tőle.Szóval összességében a felsorolt bosszantó dolgok ellenére is ez egy jó kis masina,de azért lecserélem
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külpolitika
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kriptovaluták és az adózás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest