- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
) :: (
csendes tag
Sziasztok!
Létezik olyan droid verzió a telefonhoz, ami támogatja az otg-t? Vagy ez hardveres követelmény egy készüléktől, nem pedig szoftveres?
-
csendes tag
válasz
#67688960 #1423 üzenetére
alapvetően meg vagyok vele elégedve, most a microsd kártyámban csalódtam... a 32 gigásat nem tudom rendesen particionálni, úgyhogy csak a 16 gigásat tudom használni. pedig a másikat éppen a teló miatt vettem...
Már csak az útvonaltervező rendszert kell felpakolnom rá, de szerintem azzal sem lesz különösebb gond... végre egy faszán használható teló van a kezemben. legalábbis most úgy érzem, nálam nincsenek problémák, lekopogom... -
csendes tag
válasz
dodopek #1421 üzenetére
Hát ja... Ha az újabb vodás romra gondolsz, akkor az nálam is döcög. De nekem ezzel néhány dolog jobban működik, mint az előzővel, bár van olyan is, ami rosszabb. pl. szaggatott logo betöltés, névjegyeknél körülményesebb gyorshívás (értsd: a hívandó néven, ha elhúzom jobbra az ujjam, csak akkor tárcsáz, ha nem a képtől kezdve tettem mindezt).
Más: minitool-lal particionálva a memókártyát, az exfat-os részt nem tudja lekezelni. egyből apply után már a fájlformátumot is unknow-nak írja a program, és természetesen telóba téve is a link2sd nem tud rá parancsfájl-t látrehozni a linkeléshez. Ilyennel találkozott már valaki??? Már szarrá particionáltam össze-vissza, de sehogy sem jó. Jelenleg teljes formázást csinálok, hátha utána a particionálás nem ütközik hibába.
-
csendes tag
válasz
#67688960 #1418 üzenetére
Nem, ezt feltelepítve mindig azt írta, hogy a bináris nemtommi nincs telepítve...
Ellenben otthon megnéztem, és ott működött az összefoglalós link, szépen rootolta is, SU-t is feltette.Már csak a memóriakártyám száll el időnként, ami igencsak bosszantó, pláne, hogy tegnap több, mint 1 órán keresztül másoltam fel rá a cuccokat. Most meg újra formázhatom, és particionálhatom... never ending story...
-
csendes tag
Valaki tudna küldeni a superflash programhoz egy elérhetőséget? Ami a leírásban van az a link már nem él.
Újrapakoltam a telefont, jelenleg úgy tűnik, hogy az USB csatlakoztatás problémája megoldódott - lekopogom... már csak mindent újra kéne pakolnom, de a titanium a SU hiánya miatt nem tud mit csinálni... -
csendes tag
Találkozott már valamelyikőtök olyan problémával, hogy a fényképezőgépet nem lehet beállítani, hogy a memókártyára rakja alapértelmezetten a képeket?
Beállítom a gyári fényképkészítőnél, erre kiírja, hogy nincs elegendő hely a memókártyán, ezért a telefonra rakja a felvételeket. Közben a memókártyán 7 giga szabad hely van. Eddig is ez volt beállítva, készítettem is rá képeket, de az utóbbi pár hétben azt vettem észre, hogy már a telefonra készíti a képeket...Tipp???
Bár lehetséges, hogy a fentebb említett gyári romot én is újra rakom, hátha megoldja pl. az usb-csatlakozós problémámat. Akkor meg úgyis minden megy a levesbe. De ettől függetlenül azért érdekelne a megoldás... ha van...
-
csendes tag
válasz
almoska84 #1337 üzenetére
mindegyikkel?! nem...
Tuti, hogy valami a kütyüvel nem kóser... lehet, hogy egy stabil verziót kéne felpakolni, tavaly télen vettem, lehet, hogy már van az akkori verzióm helyett jobb... csak hát mindenki másra esküszik...Van olyan tört verzió, amivel senkinek semmi baja, és mindenki szereti???
Tudom, ez olyan, mintha azt kérdezném, hogy van-e tökéletes csaj... -
csendes tag
Sziasztok!
Arra tudtok valami megoldást, hogy adatkábelt használva folyamatos maradjon a kapcsolat a géppel???
Az esetek 90%-ban, ha rádugom gépre a telefont (akár PTP akár MTP módban), akkor jó esetben egyből látja a telón levő dolgokat, rossz esetben újra kell próbálni dugni, hogy észrevegye a gép a telefont. De aztán ha bármilyen fájlműveletet szeretnék végezni, nem engedi, mert hogy nem látja a fájlt.
Agyilag már teljesen felbasz, hogy egy nyomorult képet sem tudok áthúzni a gépre, fél órás szenvedés kell hozzá...4.1.2-es droid van rajta.
-
csendes tag
Szevasztok!
LinkToSd nekem nem engedi, csak linkelni az alkalmazásokat... a mozgatás az SD kártyára opció nem megy...
Az előbb kivettem a memóriakártyát, majd visszatettem - mindeközben nem indítottam el a telefont - és meglepődve tapasztaltam, hogy egyes átmozgatott programok nem jelennek meg... mintha teljesen le lettek volna törölve, sehonnan sem tudom őket előbányászni...Találkozott már valaki hasonlóval??? Esetleg megoldást erre nem tudtok???
Az Ig(l)o-t vissza tudtam telepíteni, egyből linkeltnek jelezte, és a beállításaim is megmaradtak benne, még az utolsó GPS koordinátám is, ahol voltam... de ez nem tetszik, hogy ha kiveszem a memókártyát, akkor utána elszállnak a progik...
-
-
-
csendes tag
válasz
spirit78 #901 üzenetére
Megpróbáltam én is, de nekem sem megy...
A minitool-lal csináltam második partíciót, de nem tudom link2sd-ben beállítani, hogy ez legyen a másodlagos partíció... mindig azt írja ki, hogy nem tudja a parancsleíró fájlt rámásolni...Valaki nem tudná rendesen leírni, lépésről lépésre, hogy hogy kéne???
Teló rootolva van... de amikor először tettem fel a Link2sd-t, akkor ilyen problémám nem volt... simán pakolgatott ide-oda...
-
csendes tag
Defyvel csináltam meg azt, hogy a teló képét rátettem gépre, mert nem működött a tapifelület, és a fő menü gombok... nem tudom már, hogy melyik appal sikerült, de holnap esetleg utána nézhetek... mondjuk ez is csak egy ablakban mutatta, de a semminél jobb... meg kicsit lassú reagálású egység is volt...
-
csendes tag
még egy kérdés: ki/milyen útvonaltervező progit használ??? Nekem 2 iGo is működésképtelen volt... ha lenne valami verzió, vagy típus, ami működik, annak a nevét megköszönném...
-
csendes tag
-
csendes tag
Van egy gondom... Azt mondják a hangok, hogy azt írja ki a telefonjuk, hogy rejtett/privát számról hívom őket... Ezt hol lehet kikapcsolni??? Beállításoknál nem találok semmit erre vonatkozólag...
-
csendes tag
válasz
Blueman333 #723 üzenetére
Kezdem belakni a telefont, és fedezem fel az újdonságokat...
Minden nap találok valami finomságot... tetszik... -
csendes tag
bár lehet, hogy orbitális faszságot írtam, nem tudom...
Lényeg a lényeg, szedem le azt, amit írtál, de azért ez a Samsungtól elég tré, hogy egy ftp server-t nem tud biztosítani, hogy gyorsan lejöjjön a felhasználóknak az adat... most pöppet csalódtam a Samsungban...Az első hsz pedig király!!!
Mondjuk a Tesztet és Fórumot ki lehetne jobban emelni szerintem... -
csendes tag
Nah, szerintem sikeresen elbasztam a rendszert...
Törölgettem a programokat, erre most nem tölt be... A bootolásnál a Samsung feliratnál megakad... szerintetek mit lehet vele kezdeni??? -
csendes tag
Egy hülye kérdés: a telón lévő appok listáját (amit képernyőn kimentettél) hol találom???
Nem találok System nevezetű mappát...
Természetesen az 1 gigás belsőn nézem, nem a memóriakártyán...Továbbá ha az .apk fájlt kitörlöm, akkor az uninstallnak minősül??? vagy a fölösleges gyári progikat hogy tudom fizikálisan (és teljes mértékben) leszedni???
-
csendes tag
Szevasztok!
Tegnap én is vettem XCover II-t... eddig minden szép és jó, nekem tetszik...
nem nagyon tervezem a főzött rom felpakolását, de azért rootolni fogom, ne már, hogy a medve fogja a puskát!
Amik feljebb a törölhető fájlok között vannak (és az én telefonomon is résztvevők), azokat gond nélkül lekaphatom??? Valaki csinálta már???
Azt látom, hogy egy valag fölösleges progim van, ennek a fele sem kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest