- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem mondjuk az irodám 2 fala tűzálló (meg még a jó isten tudja mi van benne, a hátsó, leválasztott résznél van egy 3x1,5 méteres üvegtábla, ami AK álló, anno security cég központja volt az épületben), fúrókalapáccsal nem sikerült lyukat ütnünk bele, csak a felső réteget karcoltuk meg. Térerőm csak éppen van, wifit totál lefogja, a fal, így mindkét oldalra kellett routereket telepítenem, szóval nálam nem csoda, hogy nem látja a telefont.
(Otthon ~2 válaszfal után mondja azt, hogy pá-pá)
-
bandi0000
nagyúr
nem igazáéból, csak ugye a huawei és e között vacilálok, meg hogy egyáltalán kell e nekem, de gondolom itt is van olyasmi, hogy ha emelem a kezem, akkor mutatja is az időt...
Ahogy olvasom több különböző óra stílus közül lehet választani, valahol meg tudom ezeket nézni óra nélkül, hogy milyenek vannak ?
-
niklebi
senior tag
Ha jól értem a telefonnal akarsz a fejegységhez csatlakozni. Azt nem tudom, ezt hogy lehet megoldani. Én úgy használom a fejegységet, hogy az óra BT. beállításánál a headset-ként csatlakozik az óra az autóhoz. Az autóban automata csatlakozás van beállítva, így amikor nálam az óra csatlakozik. Ha telefon van nálam azt újra csatlakoztatni kell, mert szerintem a fejegység csak 1 kapcsolatot fogad el. Amit írtál azt holnap kipróbálom, nálam mi történik. Azt nem tudom, az órát miért dobja el a telefon ha az autóhoz csatlakozik. Én vagy az egyiket vagy a másikat használom, egyszerre a kettőt nem. Ha az órával megyek el, akkor a telefon otthon marad és távoli kapcsolaton csatlakozik az órához,
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai gyártó új néven régi okosóráját tökéletesítgeti, ami gyorsabb, takarékosabb, szívósabb és többet tud, bár még mindig nem dolgozik össze az okostelefonnal tökéletesen.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest