- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem mondjuk az irodám 2 fala tűzálló (meg még a jó isten tudja mi van benne, a hátsó, leválasztott résznél van egy 3x1,5 méteres üvegtábla, ami AK álló, anno security cég központja volt az épületben), fúrókalapáccsal nem sikerült lyukat ütnünk bele, csak a felső réteget karcoltuk meg. Térerőm csak éppen van, wifit totál lefogja, a fal, így mindkét oldalra kellett routereket telepítenem, szóval nálam nem csoda, hogy nem látja a telefont.
(Otthon ~2 válaszfal után mondja azt, hogy pá-pá)
-
bandi0000
nagyúr
nem igazáéból, csak ugye a huawei és e között vacilálok, meg hogy egyáltalán kell e nekem, de gondolom itt is van olyasmi, hogy ha emelem a kezem, akkor mutatja is az időt...
Ahogy olvasom több különböző óra stílus közül lehet választani, valahol meg tudom ezeket nézni óra nélkül, hogy milyenek vannak ?
-
niklebi
senior tag
Ha jól értem a telefonnal akarsz a fejegységhez csatlakozni. Azt nem tudom, ezt hogy lehet megoldani. Én úgy használom a fejegységet, hogy az óra BT. beállításánál a headset-ként csatlakozik az óra az autóhoz. Az autóban automata csatlakozás van beállítva, így amikor nálam az óra csatlakozik. Ha telefon van nálam azt újra csatlakoztatni kell, mert szerintem a fejegység csak 1 kapcsolatot fogad el. Amit írtál azt holnap kipróbálom, nálam mi történik. Azt nem tudom, az órát miért dobja el a telefon ha az autóhoz csatlakozik. Én vagy az egyiket vagy a másikat használom, egyszerre a kettőt nem. Ha az órával megyek el, akkor a telefon otthon marad és távoli kapcsolaton csatlakozik az órához,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest