- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zsoó
tag
Na megjött az óraszíj. Van súlya rendesen, meg is lepődtem. Nagyon baba és tökéletesen illeszkedik az órához és könnyen felhelyezhető rá. Nagyon elegáns lett tőle. Munkahelyre öltönyhöz tökéletes.
9H üveglap is érkezett, de sajna van egy kis rés közte és az óra számlap kötött, azaz nem pont akkora átmérőjű. Hogy nehogy más is belefusson: Ringke márkájú. 4 db volt a dobozban. Amúgy minőségileg jó.
-
kisdobos0111
aktív tag
Én használom rendszeresen úszás közben és tökéletes a pulzusmérő. Hibátlan a úszás funkció is benne. Pontosan méri a távot, külön mér minden hosszidőt, felismeri az úszás típusát. Nagyon szeretem az úszás funkciót benne. Igazából ezért választottam ezt és nem a gear s3 - at.
-
Shader
aktív tag
Akkor még nem próbáltál más smart watch-ot...
Van amelyik csak és kizárólag atomszáraz bőrön mér HR-t. (Lemfo vagy még rosszabb Microwear).
Tapasztalatom szerint csak és kizárólag az ECG lapkákkal szerelt egyébként 10-20$-os karkötők mérik szinte minden körülmények között a HR-t pontosan. Még víz alatt is. Amikor a villanófény torzul, a lapkák a a potenciál különbséget még simán mérik. Próbáltam.
Röhej de ebben a kínaiak beelőztek... pedig nem egy nagy feature. -
niklebi
senior tag
-
dannyl
addikt
De most őszintén: éjjel az alvásfigyelés minek? Amúgy se pontos. Nap közben pulzusmérés is totál fölösleges. Sportnál oké. Én, ha hazaérek, melóból ki is kapcsolom az órát. Tegnap egy reggel fél7től este 6ig etapban kb. 20%-ot merült. Kikapcs, ma megint rajtam van. Így 3-4 napot is elmegy. (nem merítem soha túlságosan le)
-
dannyl
addikt
Én éjjelre kikapcsolva, reggel 6:30-tól kb. este 7ig csuklómon hordva AoD bekapcsolva. Pulzusmérés kikapcsolva, lépésszámláló megy (hogy lehet kikapcsolni?). Így simán elmegy 2 napot, most vagyok pontosan 50%-nál a 2. napomon. Még a 3. napot is kibírná szerintem, de nem szoktam rizikózni.
JA! LTE nélkül, állandó BT és WiFi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory:Nikke
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OTP Bank topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest