- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti N95
aktív tag
Sziasztok ha számláról csak másolat van, akkor gariztatható Watch Active? Köszi
-
Peti N95
aktív tag
válasz
nbukta77 #1833 üzenetére
Nem is rosszak!
én ezeket vettem, de valahogy az órán nem tetszik, pedig nagyon szépen kidolgozottak. Én inkább maradok a gyárinál... Ha valakit esetleg érdekel, beszerzési áron odaadom őket, (2000ft/db volt) nem kell rájuk egy hónapot várni.
(nem voltak használva)
kép link -
Peti N95
aktív tag
Én is gondoltam, hogy becsináltatom az esimet, de ha ennyire meríti, +még ezer ft havonta... Eddig sem láttam sok értelmét, főleg hogy a telefon mindig a zsebben van...
Viszont arra van valami orvosság, hogy ha le teszem otthon a telefont, és el távolodok az órával, utánna nem mindig akar újra csatlakozni. Ez mitől lehet? A Huawei Watch W1-em azonnal csatlakozott ha bt hatótávon belül kerültem. -
Peti N95
aktív tag
Sziasztok.
[link]Ebbőla fajtából rendelt már valaki? Élőben is ilyen minőségi mint a képeken?Más: tényleg az LTE-változat dupla annyi rammal rendelkezik mint a sima? (46mm) ha igen, ez számít valamit sebességben, ilyesmi...?
-
Peti N95
aktív tag
Sziasztok. Aquás garival van tapasztalat? Elég jó árban van ott most a 46mm. Vagy alternatíva Pesten, ahol van is készleten? Köszi
-
Peti N95
aktív tag
Sziasztok. Gondolkodom rajta, hogy lecserélem egy ilyenre a Huawei Watch-om. Kérdésem az lenne, aki mindkettőt használta, hogy a beszéd hangszórója jobb mint a Huaweinek? Üzemidőben mennyi nektek?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai gyártó új néven régi okosóráját tökéletesítgeti, ami gyorsabb, takarékosabb, szívósabb és többet tud, bár még mindig nem dolgozik össze az okostelefonnal tökéletesen.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hobby elektronika
- EAFC 25
- Warframe
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest