- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohow
tag
Úgy van beállítva, hogy mobil kommunikációt csak akkor kapcsolja be, ha megszakad a telefonnal a kapcsolat. Tehát nincs folyamatos 4G üzem. Erre írtam, hogy a 3 nap 10 óra időből max. 2-őt volt mobilhálózaton. Többi BT vagy repülő mód.
Továbbá számomra az is érdekes, hogy nekem 16%-kal az óra 'vezet', neked az mindössze 4%, és az értesítésekben is nagy a különbség.
Minden esetre, a következő teljes feltöltés után a mobilhálózatot teljesen kikapcsolva megnézem hogy bírja.
-
niklebi
senior tag
Szerintem ezt annak köszönheted, hogy nem esimes az órád. Csak a BT. használod. Az nem látszik a fogyasztási adatokon, hogy a BT. mennyit fogyaszt, így gondolom a Beállítások mutatja, az meg 1%. Nálam 2 napnál többet nem igen bír az óra. Én persze azért vettem, hogy ne kelljen a telefont magammal cipelni bizonyos helyzetekben. Folyamatos a 4G kapcsolat, és éjjel általában ki is kapcsolom az órát. Így bír ki 2 napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Óvodások homokozója
- Linux kezdőknek
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Apple Watch Series 7 45 mm Cellular LTE
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest