- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
válasz Tyler Durden #14403 üzenetére
Szia!
A mobil fizetés a google walleten keresztül működik, azaz minden olyan bank kártyáját fel tudjátok venni az órába, ami támogatja a google pay/wallet rendszert. Én OTP bankkártyát és revolutot használok vele. Az esetek nagy részében nekem problémamentesen megy, de néha van 1-1 terminál, ami makrancoskodik, de ott meg megoldom telefonnal. De kicsit visszakeresel írnak a fizetésről jót-rosszat is többen. Nekem a nagyjából működik az álláspontom. Jóval többet tudom használni, mint nem Kérdés, hogy iphon-ról tudjátok-e telepíteni a kártyát az órára vagy sem. Ebben nincs tapasztalatom, én samsung telefonnal használom az órát.
Praktikusan iphone mellé apple watch-ot vettem volna, azok jó párost alkotnak. Ott sose volt gondom a fizetéssel
Plusz programokat mindenki olyat telepít, ami neki hasznos. Én az alap appokon kívül a stravat, gmailt, spotify-t, google keep-et, lucus map-et és a windyt (időjárás radar) használom. Ebből napi szinten a strava és a google keep van megnyitva.
Kb. ennyi így elsőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch 42-44-45-49mm ocean Band bontatlan
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple watch series 6 40mm gyönyörű gyári 100% akku
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.