Új hozzászólás Aktív témák

• bodorjanos

aktív tag

válasz Tyler Durden #14403 üzenetére

Szia!

A mobil fizetés a google walleten keresztül működik, azaz minden olyan bank kártyáját fel tudjátok venni az órába, ami támogatja a google pay/wallet rendszert. Én OTP bankkártyát és revolutot használok vele. Az esetek nagy részében nekem problémamentesen megy, de néha van 1-1 terminál, ami makrancoskodik, de ott meg megoldom telefonnal. De kicsit visszakeresel írnak a fizetésről jót-rosszat is többen. Nekem a nagyjából működik az álláspontom. Jóval többet tudom használni, mint nem :D Kérdés, hogy iphon-ról tudjátok-e telepíteni a kártyát az órára vagy sem. Ebben nincs tapasztalatom, én samsung telefonnal használom az órát.

Praktikusan iphone mellé apple watch-ot vettem volna, azok jó párost alkotnak. Ott sose volt gondom a fizetéssel ;)

Plusz programokat mindenki olyat telepít, ami neki hasznos. Én az alap appokon kívül a stravat, gmailt, spotify-t, google keep-et, lucus map-et és a windyt (időjárás radar) használom. Ebből napi szinten a strava és a google keep van megnyitva.

Kb. ennyi így elsőre.

Új hozzászólás Aktív témák