Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
novoszath #3631 üzenetére
Az, hogy neked mi éri meg azt te döntöd el. Samsung telefonnal működik 100 % ban minden. Mással meg buherálni kell. A méretek és az akkumulátorok az eltérés. A legnagobb akksi a classic 46mm ben van. Akksi 247mAh ez a sima watch a classic meg 361mAh. Esim meg nem mindegyik szolgáltatónál van. Ami 100% az trémobil. A többit nem tudom mert írtak már sok mindent. Föntebb azt írták a vodánál is van másutt meg azt írták nem működik a vodás ezt nem tudom. Nekem volt kétszer is Esimes soha sem használtam így most sima BT s van.
Classis 46 mm két és fél napot bír az és használati módommal ez viszont erősen felhasználó függő.
.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Apple watch Series 8 45mm GPS megkímélt
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest