- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
barbaron99
tag
Pár dolog még nagyon idegesít, szoftverrel legkevésbé sem, a hardverrel többnyire elégedett vagyok. Ha a Google nem a HTC-vel gyártatná a 9-et és nem 8.9"-ra sikerült volna, hanem nagyobb Nexus tablettel jött volna ki az biztos, hogy az életbe nem veszek T805 tabletet. Tudom, hogy ez most az egyik legjobb droid tablet, de annyi bajom van vele, hogy csak.. és nem nekem sok az elvárásom, nem olyat hiányolok, ami irreális..
Először is, nekem nonszensz, hogy nincs ezen egy értesítő státusz led, senki sem írta egyetlen tesztben sem, hogy van, de álmomba nem gondoltam, hogy ez 2014-ben egy fullos tableten feature, hogy nincs notification led. Ez mi már, vicc, ez nem hiányzik senkinek? Olyan droid telefonom még sosem volt, amin nem volt státusz led, igaz, szinte csak Nexus családba tartozó cuccaim voltak eddig. Most akkor az a normális, hogy nézem a telefon ledjét és ha új üzenetnek megfelelő színűen villogtatja a ledjét a Nexus, akkor feloldom a tabletet? Pfff. Lightflow-t az istennek sem tudom rábírni, hogy legalább a led vakut villogtassa, ha kapás van. A legjobb az lenne, ha az ujjlenyomat olvasó melletti gombok világítását villogásra lehetne bírni, ha email, Hangouts üzenet, sms, vagy bármi jön. Ötlet? Ugye ez nem csak engem zavar.
Nekem is laggol ez a csúcs hardver, Nexus 5-höz képest olyan, mintha valami kínai MTK borzalom lenne. Már nyomtam vagy kétszer resetet rá és nincs kidekorálva több tucat szoftverrel és az összes widgetet eltüntettem, több mint egy giga szabad rammal, nulla jegelt appal laggol a böngészőm. AC wifivel, 50megás VDSL nettel. Semmi más kliens nem laggol a WLAN-on, csak ez a csodatablet. Az összes gyártót kényszeríteném, hogy factory reset után kínálják fel a gyári droid és / vagy Touchwiz egyéb LG, stb gyári launcher borzalom kérés nélküli, továbbá az összes vele járó kiírthatatlan és senkinek sem kellő applikáció telepítését. Hogy tudok előre telepített applikációktól, tv távirányítótól, stb végleg megszabadulni? Ki tudom gyomlálni ezt a sok vackot? Sharp tv-m van és sosem lesz Samsung. Minden Samsung okosságot ki szeretnék gyomlálni, garantálom, utána nem fog laggolni.
Melyik ekönyv olvasó szoftvert javasoljátok, ami sok formátumot támogat és ami a legfontosabb, tudja azt a nagyon energiatakarékos módot szürkeárnyalatos megjelenítéssel? Tablet módban nem szeretnék egyetlen könyvet sem olvasni, annyit meg nem olvasok egyszerre, hogy plusz egy einkest is vegyek.
Az is elég durva elszúrás, hogy mivel én VPN-t használok, az ujjlenyomat olvasó nem megy feloldáshoz, akkor minek van benne Samsung, dísznek? Feltételezem más is használ VPN kapcsolatot. Egy négy jegyű pin kóddal kell feloldanom a képernyőt, mást nem enged. Ez nagyon gáz szoftverhiba, korlát. Igen, szoftver korlát, Nexuson 4.4.4 gyári rom, nem buherált nem kér ilyet és ugyanez a romban lévő gyári beépített PPTP kliens van bevasalva. Lehet át kell ezért térnem OpenVPN-re, mert ez engem nagyon zavar. Nem elég, hogy nem látom az értesítéseket kikapcsolt kijelző mellett, kénytelen vagyok 4 jegyű PIN kódot nyomkodni minden egyes bekapcsolásnál és az ujjlenyomat olvasót elfelejthetem. Ötlet?
Feltettem a Hancom Office full verziót, leszedtem a Viewer csökkentett verziót, erre Samsung Apps frissítéssel visszatelepült az összes Viewer app ebből a full verzió mellé másnap WTF? Sok itt a logikátlan vacak megoldás Nexus után. Az biztos, ha lesz rá normális lecsupaszított rom, vagy Google Play Edition esetleg, a francba ezzel a Samsung csicsa, pislogást figyelő meg egyéb memória zabáló, géplaggoltató vacak szoftverrel.
Csak fektetett módban használom, elforgatás funkciót ki is kapcsoltam, mégis egy sor gagyi alkalmazás, amnitől nem várnám azért (speedtest.net) elfordul, mert nincs megírva csak álló módra gondolom. Ilyenkor nem bánnám, ha azok is bejönnének fekvőben szép fekete sávokkal, nem pedig elforgatva. A tablet billentyűzetes tokban van fixen fekvő állásban, nem is lesz máshogy. Ugye nem kell az összes ilyen appot 90%-os nyaktekeréssel nézni. Hol lehet bekapcsolni, hogy a csak állóra írt appok is induljanak fekve?
Bocs a sok negatívumért, nem fikázok általában, ami kicsit nem jó azzal együtt élek. Az itt leírtak nekem nagyon nem jók és megoldást keresek rájuk záros időn belül. Vagy ha nincs megoldás, akkor sajnálattal eladom a fenébe ezt a készüléket még idén és soha többet semmi Samsung terméket nem veszek. Nem ez a célom, hanem a megoldás a fenti problémák megtalálására! Minden építő ötletet várok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Facebook és Messenger
- Samsung LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest